Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Focení na výstavách
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 14:16
- Nahlásit

Jak je to s focením psů na výstavách? Můžu jako fotit tak nějak globálně všechno? A když se zeptám majitele psa, nechávají je fotit v postoji, nebo za to něco chtějí? A můžu fotit psy chodící v kruhu a při posuzování? Nebudou se pak na mě divně tvářit? To víte, já jsem od těch Arabů prašivých po dovolené zvyklá na bakšiš za vyfocení belblouda

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 14:36
- Nahlásit

Mucholabka
neboj a klidně foť, spousta majitelů je ráda že si jejich maláčka vyfotíš. Kde si byla na dovče můžu se zeptat?

tosca
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 15:07 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

Mucholabka

Co jsem viděla, tak se psi v kruhu běžně fotí. Já si raději pár psů vyfotila mimo kruh. V tom případě jsem se majitele vždy ptala. Nestalo se mi, že by focení odmítl, ve většině případů začal psa automaticky stavět do postoje. Posledně jsme majitelku ČSV museli doslova ukecávat, že je má nechat ležet. Nám se totiž líbila ta pohoda se kterou leželi uprostřed mumraje

Jdeš se v sobotu mrknout na Slezskoostravský hrad?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 19:35
- Nahlásit

tosca
Jdu. Jdeš taky? Jestli jo, napiš mi z netu v kolik. Bych jinak šla sama.

Pupy
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:01
- Nahlásit

Jo já s etaky ptala, ale jednoho jsem se naptala to akorát držel chlápek v náručí stafíka Tak jsem ho rychle zblejskla

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání