Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Víťo, Bzenec se blíží!!
Autor Zpráva
LUCKA
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2005 21:55
- Nahlásit

Víťo, nemohla jsem si odpustit to, že bych nenapsala Tak se mě to krátí! už jen 4 dny a frčíme udělat ostudu do Bzence. těším se,ale zároveň se bojím. doufám, že sis ještě nerozmyslel, že tam nepojedeš nebo tak...no to by teda nešlo! už se těším,až tě konečně poznám.jen doufám, že se s Borgem neukážeme v tom špatným světle. on teď začíná být takovej trošku hráblej,takže se bojím, co tam předvede za pitomosti ale co,aspoň bude sranda!! tak čauky za 4 dny...

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 4 Dub 2005 22:20
- Nahlásit

LUCKA
Neboj, ve Bzenci určitě budu
Ostudy se neboj, Borg už zkušený borec a po letošní dlouhé zimě pořádně natrénováno asi nemá nikdo. Do Bzence, chci vzít i své štěňátko (trochu přerostlé, pravda), pár lidí je na něj zvědavých a hafan alespoň nasaje atmosféru.
Určitě se potkáme, doufám, že pozvání na kafe nebo svařák neodmítneš

LUCKA
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 21:39
- Nahlásit

Víťa
tak to jsem ráda, že to platí dnes jsem byla naposledy na poslušnosti (teda jen tak malinko) a zítra ještě kraťulinkou stopenu a konec! už stejně nic nenatrénujeme,takže co. a právě proto že je Borg už zkušenej,tak ví,že když si něco dovolí,tak že na něho na závodě nemůžu a právě proto se bojím,co tam předvede za ptákoviny tak já tě budu hledat podle přerostlýho štěňátka-to je dobrej nápad!!
No a pozvání na kafčo ráda přijmu, svařáček ale asi budu muset odmítnout. budu tam mít totiž kontrolu a zároveň dozor
ale to se nějak zmákne. už se doopravdy moc těším!

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 21:48
- Nahlásit

Tak přeji za sebe hodně štěstí a ať se daří...

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2005 20:51
- Nahlásit

ALA_BAIONETTE
Díky díky moc!! určitě se pak ozvu,jak jsme dopadli...uf...

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2005 21:25
- Nahlásit

LUCKA
Tak Lucy tfuj, tfuj, tfuj, a nandejte jim to

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2005 21:45 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit

EBONY
Díky díky díky...zase se budu opakovat,ale moc si toho vážím, že si tady na mě a na Borga vzpomenete a držíte nám palčáky mám velikou radost a vzpomenu si v Bzenci na všechny, co mě poplivali pro štěstí...

Ghianika
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2005 08:18
- Nahlásit

LUCKA
i já se připojuju, určitě to zmáknete

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2005 09:05
- Nahlásit

LUCKA
zvládnet to ,neboj.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2005 15:46
- Nahlásit

no jakmile bude po stopách, budu trošku klidnější!! stopa rozhodne a když budeme mít míň jak 80 bodů tak už se vezeme...je to docela drsný,ale co...na mistrák se nedostane jen tak někdo! musí si to vybojovat a já bojovat budu!!!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání