| Autor |
Zpráva |
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2005 21:55
- Nahlásit
Víťo, nemohla jsem si odpustit to, že bych nenapsala Tak se mě to krátí! už jen 4 dny a frčíme udělat ostudu do Bzence . těším se,ale zároveň se bojím. doufám, že sis ještě nerozmyslel, že tam nepojedeš nebo tak...no to by teda nešlo! už se těším,až tě konečně poznám.jen doufám, že se s Borgem neukážeme v tom špatným světle. on teď začíná být takovej trošku hráblej,takže se bojím, co tam předvede za pitomosti ale co,aspoň bude sranda!! tak čauky za 4 dny...
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 4 Dub 2005 22:20
- Nahlásit
LUCKA
Neboj, ve Bzenci určitě budu
Ostudy se neboj, Borg už zkušený borec a po letošní dlouhé zimě pořádně natrénováno asi nemá nikdo. Do Bzence, chci vzít i své štěňátko (trochu přerostlé, pravda), pár lidí je na něj zvědavých a hafan alespoň nasaje atmosféru.
Určitě se potkáme, doufám, že pozvání na kafe nebo svařák neodmítneš
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2005 21:39
- Nahlásit
Víťa
tak to jsem ráda, že to platí dnes jsem byla naposledy na poslušnosti (teda jen tak malinko) a zítra ještě kraťulinkou stopenu a konec! už stejně nic nenatrénujeme,takže co. a právě proto že je Borg už zkušenej,tak ví,že když si něco dovolí,tak že na něho na závodě nemůžu a právě proto se bojím,co tam předvede za ptákoviny tak já tě budu hledat podle přerostlýho štěňátka-to je dobrej nápad!!
No a pozvání na kafčo ráda přijmu, svařáček ale asi budu muset odmítnout. budu tam mít totiž kontrolu a zároveň dozor
ale to se nějak zmákne. už se doopravdy moc těším!
|
ala_baionette
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2005 21:48
- Nahlásit
Tak přeji za sebe hodně štěstí a ať se daří...
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 20:51
- Nahlásit
ALA_BAIONETTE
Díky díky moc!! určitě se pak ozvu,jak jsme dopadli...uf...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 21:25
- Nahlásit
LUCKA
Tak Lucy tfuj, tfuj, tfuj, a nandejte jim to
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2005 21:45 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit
EBONY
Díky díky díky...zase se budu opakovat,ale moc si toho vážím, že si tady na mě a na Borga vzpomenete a držíte nám palčáky mám velikou radost a vzpomenu si v Bzenci na všechny, co mě poplivali pro štěstí...
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 08:18
- Nahlásit
LUCKA
i já se připojuju, určitě to zmáknete
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 09:05
- Nahlásit
LUCKA
zvládnet to ,neboj.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 15:46
- Nahlásit
no jakmile bude po stopách, budu trošku klidnější!! stopa rozhodne a když budeme mít míň jak 80 bodů tak už se vezeme...je to docela drsný,ale co...na mistrák se nedostane jen tak někdo! musí si to vybojovat a já bojovat budu!!!
|