| Autor |
Zpráva |
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 10:23
- Nahlásit
V neděli 3.9.2006 pořádá OKČT Klub dobrý hospodář Olomouc a LOZ Olomouc 8 ročník turistického pochodu se psy PSÍ STOPOU
více na
http://djax.cz/olomouckyutulek/index.php
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:05
- Nahlásit
My přijedem i s celou megasmečkou . Bereme živé i plyšáky. Je nějak omezeno maximální množství psů na osobu?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:55
- Nahlásit
Biluška
to se tam možná potkáme, pozdravuj štěníka
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 12:58
- Nahlásit
Ráda Vás poznám, psi limitovaní nejsou hlavně když si je zvládnete.
|
krejca
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:16
- Nahlásit
Pokud bude čas, tak se rádi, celá rodina s hafinou, přidáme. Kudy povede trasa? Abych věděla, jestli to projedu i s kočárkem.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:19
- Nahlásit
Biluška
Vmísím se s dotazem, konečně jsem Tě odchytla, jak dopadl HartoPes??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:23
- Nahlásit
Terri
Hartopsa jsme pro strašlivé počasí zrušili, závody v plavání psů o den později byli. Závodili celí čtyři psi (a to jsem musela na místě přihlásit i Bellinu, aby byli alespoň čtyři) a odehrávali se v nejhorším dešti tohoto léta . Lidi na břehu byli určitě mokřejší než psi ve vodě. Pak se nám to nějak zvrhlo v Miss mokré tričko a následně i Miss striptýz (když začali všichni svlíkat to promočené oblečení) Snad to vyjde příští rok.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:48
- Nahlásit
krejca
S kočárkem to bude asi horší je to kusem polní cesta a tak záleží zda bude a nebo nebude rozmáčená
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:55
- Nahlásit
Biluška
No právě, já na vás myslela, to byl ten nejhorší víkend. Ale psali o vás v Moravskoslezském deníku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 16:15
- Nahlásit
Terri
Novinářů tam bylo pomalu víc jak závodníků . Moravskoslezský deník jsem si nekoupila Psali o nás alespoň hezky?
|
krejca
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 18:45
- Nahlásit
utulek LOZ Ol.
V Neředíne jsem strávila celé mládí, takže když mi napíšeš cíl trasy, tak budu aspoň v obraze. Díky.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:54
- Nahlásit
Pokud nenastane změna (trasu určují turisté) tak jako každý rok vychází se od hospody na konečné zastávce tramvaje a trasy vedou přes pole do Křelova a zpět. A druhá trasa ta delší je ještě přes Poděbrady, Řepčín a cíl je opět stejně jako start.
Nevím však zda nedojde ke změně neboť naši oblíbenou trasu začíná křížit budování nového obchvatu Olomouce. Zatím je to jen ve výstavbě a tak uvidíme jak rychle nová silnic poroste.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 13:13
- Nahlásit
Biluška
Já četla jen ten "před" akcí - to psali hezky
|