| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 09:56
- Nahlásit
ko4ka
Hele nebo to můžeme nechat na sraz retrívrů a nestandartních retrívrů (viz. Janii)
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 09:58
- Nahlásit
Anu
Nějak nechňápu
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 11:06
- Nahlásit
abby
no já totiž sem napsala příspěvek -ale né na toto téma jenže jsem zjistila,že to u neumím smazat a když to chci změnit tak něco napsáno být musí. Tak nic.prostě to přehlídni
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:52
- Nahlásit
abby
no, já každopádně se srazu účastnit nebudu. Vzhledem k tomu, že nesmím říct svůj názor a všichni ostatní ano, tak nebudu říkat vůbec nic. Stejně, pokud by se to netýkalo Vysočiny, tak bych ani nemohla, jelikoš já si nevydělávám na rozdíl od ostatních, co tam jsou a nemůžu si dovolit ani ten benzín, takže vzdálenější místo se mě netýká ani tak
My se uvidíme v tom Brně a pokecáme
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:53
- Nahlásit
ko4ka
hele ja si o tobe doted myslel, ze jsi docela rozumna holka ... prvni kdo zacal napadat nekoho, za jiny nez vlastni nazor jsi byla ty a jeste chces hrat chudinku ukrivdenou ze kvuli tomu nepojedes na sraz??
nechapu ....
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:56
- Nahlásit
Jirikovo
já neříkám vůbec nic, protože každýho pouze napadám. Pokud by se sraz netýkal Vysočiny, tak bych stejně na žádnej nejela a nemusím si hrát na chudinku ukřivděnou, protože na vzdálenější místo prostě nemám. Nic víc
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:57
- Nahlásit
ko4ka
ok, to co navrhoval isdpch byla porad jeste vysocina a porad bys to mela levnejsi nez my ... sama se tady branis financnim argumentem, ale kdyz ho pouzil isdpch a sarax, tak jsi jim rekla, at poradaji sraz na Dzbanu ... prijde ti tohle normalni lidska reakce?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:00
- Nahlásit
ko4ka
Neblbni a jeď.Teda,pokud ti to finance a čas dovolí.To,že jste se nějak "nepohodli" neřeš.už to nikdo neřeší.
PS:Napsala jsem ti vzkaz na naše fórum (GR)
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:01
- Nahlásit
Jirikovo
ano, přijde mi to normální v tom, že praujícím lidem to najednou přišlo daleko a nespravedlivý na kilometry a tudíž mě to vytočilo a napsala jsem, ať je ten sraz teda na Džbánu, aby to pro ně nebylo daleko
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:03
- Nahlásit
ko4ka
Hele,příjde mi to blbý,protože je to vlastně tvůj sraz.takže pokud opravdu nechceš kvůli tomuhle jet,tak klidně můžeme uspořádat ten sraz jen pro zlaťáky,ale obávám se,že nás tam moc nebude
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:18
- Nahlásit
ko4ka
promin, ale pracujici clovek se vzdycky nerovna clovek bohaty ... krome toho treba takova sarax je v domacnosti, ma dve deti a treti na ceste ... jaky je teda rozdil mezi ni a tebou? ona je ochotna jet cca 150 km a skladat se na benzin, ty nejsi ochotna jet 40 km ... a ta reakce se Dzbanem opravdu adekvatni nebyla. to se na me nezlob
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:26
- Nahlásit
Jirikovo
ak ji už nech,ujet může každej
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:30
- Nahlásit
abby
muze, to mi nevadi. ja taky kolikrat ujedu. ale nikdy bych se neurazil a nerekl, ze kvuli tomu nepojedu na sraz. to je jediny, co mi na tom tak moc vadi. to ze kazdej ujede, je naprosto normalni ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:36
- Nahlásit
Jirikovo
Mě taky mrzí,že nechce přijet,protože to celý dala do kupy.Třeba se jí to ještě rozleží v hlavě.Někdy je těžký přiznat porážku.
A kdo si teďka bude hrát s Ebčou,když jeden zlaťáček odpadl.Kdo asi ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:38
- Nahlásit
abby
no jo, tak ja ®onie vysvetlim, ze ma zase vecer poradne unavit tu psici, co se s ni tak hezky minule laskyplne kousala ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:41
- Nahlásit
A na Sárinku musí být všichni pejskové teď moc hodnííí...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
Jandula
kdepak. prave na ni budou zli, aby si nemyslela ze ji opravdu neco je a netvarila se litostive. tak na to spolehlive rychle zapomene a bude zase vesela fenecka ... vsak ony ji ®onie s Ebcou ukazou, jak ma takova hra vypadat ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:45
- Nahlásit
Jirikovo
Na jiný diskuzi jsem ve spojení s paní veterinářkou, tak Sárinka prý už vrtí ocáskem, jen jí nožky moc neposlouchají...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:45
- Nahlásit
Jirikovo
Co kecas,nikdo ji nekousal.To bylo laskyplne olizavani a ponufani.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:50
- Nahlásit
Jandula
no ja kdyz videl, jak jsme na tabore vezli na veterinu boxika a pry se po ctvrt hodine probudi z narkozy a jeste po hodine na nas koukal jako na blbce, co ze to po nem chceme, aby se stavel na nohy nebo nedej boze oteviral oci ...
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:54
- Nahlásit
ko4ka
Taky nechapu proc se certis a delas urazenou.Finance jsou dulezite pro vsechny.Pokud jsi vzpominam,tak jsi byla pri prvnim srazu zezacatku jedna z hlavnich organizatorek a nakonec jsi neprijela kvuli financim.Bydlis kousek od Pilaku,mohla jsi prijet a stravit s nama treba celou sobotu s dvacetikorunou v kapse.A vecer jet zase domu...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:56
- Nahlásit
Jandula
Asi jsem to nejak zasklila,co mas s pejskem?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:02
- Nahlásit
Tonda
já bohužel neměla ani tu 20ti korunu v kapse. Neměla jsem ani na blbej autobus, abych za váma dojela. Bohužel za to může finanční situace u nás doma a ne až tak já sama
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:05
- Nahlásit
abby
Dneska podstoupila kastraci, protože měla zánět dělohy, teď je ještě v péči paní veterinářky, ale za chvilku pro ní jedou naši, tak snad to beze mě ještě ty dva a půl týdne zvládnou...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:21
- Nahlásit
Jandula
To jsem vlastne vedela,jen jsem to nejak zapomnela.Tak snad bude brzo v poradu a nebudou zadne komplikace
Neboj,nase Abby je hodny psisko (Jirikovo urcite potvrdi).Jedinej problem je se stenatkama.Jak je jeste sama stene,tak si s nima neumi hrat.Nejak nepozna,ze s malinkym pejskem si musi hrat jinak nez s tema velkyma
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:21
- Nahlásit
ko4ka
Nekolikrat bylo nabizeno pro kohokoliv prijet autem do Zdaru na nadrazi.Nebyl by problem zajet i pro Tebe.Ale to uz je ted jedno.
Proste se snaz at se na srazu,at uz bude kdekoliv, potkame.
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:26
- Nahlásit
Jandula
hele na jak dlouho mate naplanovanou rekonvalescenci? Beruska stejne stenata mit nemuze, takze uvazuju taky o kastraci... btw. ty jsi ted kde a pes je kde?
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:28
- Nahlásit
Tonda
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:30
- Nahlásit
michalm
Beruška je nemůže mít kvůli srdíčku nebo protože nechceš,když je bez PP (asi)
|