| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:16
- Nahlásit
Prý má být ted o víkendu mezinárodní výstava psu v praze? Možná se tam pujdu podívat, ale to je jedno, zajímá mě spíš evíce informací. Neví někdo nějaký odkaz kde je více informaci?Děkuji
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 13:21
- Nahlásit
Pupy
www.vystavapsu.cz v propozicích je začátek posuzování,seznamy kruhů.....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:05
- Nahlásit
Ju díky a nevíš koliks tojí vstupné?, jdu se tam jen podívt.(bez psa)
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:07
- Nahlásit
Pupy
byla jsem tam na podzim, myslím, že vstupné bylo za 40 kč a katalog stál určitě 60 kč
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:15
- Nahlásit
kokoška
ju to jsem si oddchla, ufíky...sem´myslela že to bude drahý, nevíš jak to muže dloho trvar?..jaký katlog?..jsem zvědavá jkaý to bude...byla sem a výstavě jen jednou ale to už je dýl,,,,a bya vevnitř..
|
andy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:23 - Změnil/a: andy
- Nahlásit
Je lepší tam přijít už na devátou, protože uvidíš všechna plemena, která v ten den se posuzují. Pokud příjdeš třeba až poobědě může být v některých kruzích už po posouzení (záleží na počtu psů a rychlosti rozhodčího)
A v katalogu jsou uvedeni všichni psi, kteří jsou přihlášeni - v jakém jsou kruhu,jejich číslo, jméno, v jaké jsou kategorii, jejich matka a otec, chovatel a majitel.
A výstava je také pod střechou - takže v případě špatného počasí nezmokneš
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:32
- Nahlásit
jj díky všem ,,,
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:33
- Nahlásit
Pupy
Co máš na mysli tím:JAK DLOUHO TO BUDE TRVAT? Přejímka psů je velmi brzo ráno, posuzování v kruzích začínalo cca v 8-9 ráno, záleží, jaké psy chceš vidět a kolik je jich přihlášených.
Většinou je to tak, že člověk psa provede v kruhu, nechá ho posoudit porotcem a když to absolvují všichni psi přihlášení do kruhu a dané kategorie (psi, feny, senioři atd..), vyhlásí se výsledky a pak většinou všichni prchnou
Pokud chceš vidět málo početné plemeno, může se ti stát, že přijdeš a už tam po nich nebude památky.
Já se tam jela podívat na konkrétního psa a byla s majitelem domluvená, že se tam sejdeme, tak na mě počkali, jinak bych měla smůlu.
Byl tam docela chaos a vedro. Pejsové na to byli očividně zvyklí a většina z nich trávila čas ve výstavních klecích nebo ohrádkách. Mezi vystavovateli byla docela cítit rivalita a nevím, jestli by někdo z nich měl chuť se se mnou vybavovat a třeba mě nechat pohladit svého "šampióna"
Určitě se mi víc líbí klubové výstavy - je to komornější a myslím, že i lidi se tam chovají vstřícněji, ale to je můj soukromý názor na rozdíl mezi velkou mezinárodní a malou klubovou výstavou.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:58
- Nahlásit
myslím že jak to muže trvat celkem..jestli až do večera atd,.,.,,musím si najít německého ovčáka, kdy tam asi bude...jo a ještě si musím zjistit jak se dostanu na to místo..
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:19
- Nahlásit
Pupy
a odkud tam jedeš, pokud bys vylezla na nádraží v Libni, jede odtamtud přímý bus (mhd)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:23
- Nahlásit
kokoška
karlinu a libni zdaleka se vyhni ....
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 18:03
- Nahlásit
Nevíte někdo kolik by mohlo stát parkování v areálu?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 19:06
- Nahlásit
Lenda
My na podzim platili asi 100 kc.ale přesně si to nepamatuju,abych nekecala.......
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 19:25
- Nahlásit
kokoška
Jedu z Českého Brodu...jo? to by bylo super. Tak já si zjistím zastávku atd.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 06:38
- Nahlásit
Lenda
jj, parkování stojí 100, bylo to tak na jaře i na podzim
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:39
- Nahlásit
Jak se jsmenuje ta zastávka od toho busu?..děkuji
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:43
- Nahlásit
Pupy
Výstaviště Letňany
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:46
- Nahlásit
zuzka
Díky
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
Nejedete někdo na tu výstavu z Brna autobusem Student Agency ?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 18:06
- Nahlásit
Můžu se zeptat, nevíte, jaká je tam nejbližší stanice metra???
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 18:16
- Nahlásit
Teda jestli to dobře chápu, tak na Českomoravskou a potom busem 758 až tam podle tý mapky???
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 18:17
- Nahlásit
Handy
asi Ládví
přímo jede autobus 186
vyhledání spojení najdeš na www.idos.cz
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 18:21
- Nahlásit
něco taky jede z Černýho mostu
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 19:07
- Nahlásit
Nevíte někdo kolikátka autobusu tam jede z Libně?..ještě mi kamarádka říkala že tam jede bus z Palmovky....v tom idos se nevyznám...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 19:20 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Pupy
jede Ti 195
jízdní řád
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 19:33
- Nahlásit
To je prca, zrovna koukam jak tam zitra pojedu autikem a zjistila jsem ze tam jede 186, kterou mam primo u baracku...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:50
- Nahlásit
Nevite nekdo jak je to ted o vikendu s evstupem?
tata me vcera natesenej voalla ze rikali v radiu ze s platnym ockovanim je to se slevou???
ale nebyl si jistej..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:58
- Nahlásit
nika00
cena by měla být stejná jako na podzim....oni vstupný nemění
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 10:01
- Nahlásit
nika00
ze rikali v radiu ze s platnym ockovanim je to se slevou???
no vzhledem k tomu, ze bez platnyho ockovani te tam nepusti, tak bych to slevou rozhodne nenazyval .....
|