Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výběrový závod Velké Němčice
Autor Zpráva
LUCKA
# Zasláno: 14 Bře 2005 10:06
- Nahlásit

Nevíte někdo, jak to bude s výběrovým závodem na mistrovství MSKS ve Velkých Němčicích? Závod má být 26.3. a všude je fůra sněhu a nedá se pořádně trénovat. Nebudou ten závod přesouvat na jiný termín? děkuji za každou informaci...A držte nám palce

Anonymní
# Zasláno: 15 Bře 2005 14:55
- Nahlásit

Vím, nejdřív je od 20.3. brigáda s hrablama a když to dobře dopadne, tak bude výběrák
Né, vážně....nevím
S čím závodíš?

Anonymní
# Zasláno: 15 Bře 2005 18:57
- Nahlásit

Mám labradora... proč se ptáš? budeš (nebo budete) tam? takovej vtipálek co? no já jsem z toho docela dost nanervy...nemůžu stopovat, obrany stojí za prd když se bořím já, pes i figurant pokolena do sněhu a poslušnosti cvičík na cestě před barákem.takže docela zajímavý

Anonymní
# Zasláno: 15 Bře 2005 18:59
- Nahlásit

nějak mě zlobí přihlášení jsem to já, LUCKA!!
Mám labradora... proč se ptáš? budeš (nebo budete) tam? takovej vtipálek co? no já jsem z toho docela dost nanervy...nemůžu stopovat, obrany stojí za prd když se bořím já, pes i figurant pokolena do sněhu a poslušnosti cvičík na cestě před barákem.takže docela zajímavý

Anonymní
# Zasláno: 16 Bře 2005 06:31
- Nahlásit

Ahoj Lucko,
proč se ptám? Jsem to jenom zkoušel, jestli nejsi Lucka Skopalová, kterou znám. Ale nejsi, ta má dobrmana. Tak ty jedeš s labradorem? A poprvé? To jste dobrý, ještě jsem neviděl labradora na vylučovačkách. Já tam nebudu, jedem český vylučovačky a začínáme 2.4. Roudnicí a Českou Lípou. Jinak stopu taky začínáme až teď, co slezl sníh. Jsou to nervy, co? To bude dobrý, ostatní mají stejný podmínky k tréninku jako vy a rozhodovat bude asi stopa.
Tak držím palce

LUCKA
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2005 10:20
- Nahlásit

Já Lucky Skopalovou znám podle vidění.Chodí na Zetor do Brna že? a má myslím 2 dobrmany - čerou a hnědou fenku nebo tak něco. Já jezdím občas na Zetor trénovat, i když teď kvůli těm vylučovačkám častěji...Na vylučovačky na dospěláky jedu poprvé, ale už jsem na mistráku MSKS 2x s labroušem byla. Dostala jsem se tam přes mládež MSKS a i když letos v mládeži ještě jsem, chci se tam dostat férově, sama za sebe. No a taky, pokud se tam dostanu, chci s tím labroušem ukončit závodění a dát mu důchod protože už bude mít 7 let a mám doma štěnisko malinoise (to je už typičtější na vylučovačky ) tak chci trénovat hlavně s ním. Já Ti taky držím palce na vylučovačky do Čech. Tam je to asi horší že? Taky pojedu do Čech na vylučovačky ale na mládež. Můžu vědět tvoje jméno? co máš za psa? jestli chceš, můžeš mrknout na www.sweb.cz/laretbo (to je můj pokus o vytvoření něčeho, co bude připomínat www stránky mých psů ).

Anonymní
# Zasláno: 16 Bře 2005 13:12
- Nahlásit

Tak jsem zkouknul tvoje stránky a Jste fakt dobrý na svůj mladý věk a budu vám fandit.
Já mám dobrmana a jmenuju se Okáník, třeba se někde potkáme na vylučovačkách.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2005 21:01
- Nahlásit

Jé, tak to já Vás znám. Hodně jsem o vás slyšela. máte psa Akar Jumper mám pravdu? A vyhrál jste letos mistrák ČR dobrmanů hm? No tak to je jiný...to se teda hned omlouvám za to,jak jsem byla drzá v tom, že vtípkujete s těma vylučovačkama v těch Němčicích atd. To já jsem vždycky taková přidrzlá i když nevím, s kým mám tu čest. Tak to mě teda moc těší, jsem nějaká Lucka
Dobrmani jsou nádherná zvířata, já jsem po něm vždycky toužila a po labradorovi jsem chtěla dobrmana,ale protože ještě bydlím u rodičů (a musím poslouchat),tak mi dobrmana zakázali. a tak vyhrál malinois (ono to vyjde skoro nastejno:biglol.
Znám hodně lidí od dobrmanů, většinu osobně: Chrástkovi-Aris a Adrica z Budačiny, "holky" Holoubkovi - Tahi-réme Nubira, Ina Gujar of Gudas, Janu Palátovou-Orkán Pasecké údolí, samozřejmě Lucku Skopalovou a nesmím zapomenout na Janču Růžičkovou (Bedea) a Annu Bezděkovou (Royal Dux), Danielu Cahovou a myslím že i figurant Mirak Valentin měl dobrmana... a spoustu dalších...
Taky doufám, že budu mít tu čest, abych se s Váma někdy setkala,protože co jsem o vás slyšela, no kloubouk dolů...
Tak držím palce, ať se Vám i Akarovi daří a třeba někdy nashledanou...

Anonymní
# Zasláno: 17 Bře 2005 12:34
- Nahlásit

Ahoj Lucko,
zase tu chválu nepřeháněj a omlouvat se taky nemusíš...není za co. Já jsem si do tebe rejpnul. Jo Akara mám, to máš správný informace a ty lidi co jsi tady jmenovala, tak taky znám i když taky né osobně, ale z mistráků.
Měj se fajn a třeba někdy............

LUCKA
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 19:12
- Nahlásit

S chválou jsem to teda nepřehnala! Fakticky klobouk dolů Máte ještě něco novýho, nový štěnisko? a neplánujete vylučovačky na MSKS?

Anonymní
# Zasláno: 18 Bře 2005 07:00
- Nahlásit

Zatím nemám nic, i když počítám snad příští rok, že něco vezmu. Mám doma ještě dva starý a místa tolik není.
Vylučovačky na MSKS neplánuju, protože závodů je dost, který budem absolvovat. To máš dva výběráky, MS dobrmanů, jestli se dostanem na MR IPO a republiku DB. To je pět velkejch závodů a pokud se chceš dobře připravit, tak je to až dost. Mimochodem, český vylučovačky nestačej k startu na M MSKS? Pokud ano, pak by se o tom dalo uvažovat. Záleží i na termínu

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 10:41
- Nahlásit

A budete brát asi zase dobrmana že? Tak to držím palce při výběru!! Já jsem se včera bavila s Janou Palátovou a říkala mi, že pojede na ty výběráky dobrmanů, tak že mám jet s ní. No možná, pokud m do toho nic nevleze,tak pojedu se s ní kouknout na dobrmany. doufám, že mě to nic nepřekazí!!
Nevím,jak to je s těma českýma vylučovačkama na start M MSKS. Doopravdy si nejsem jistá,ale zkusím to nějak zjisit. Mistrák by měl být 2.-4.9.2005 (nebo tak nějak okolo, vždycky to bývá začátkem září).

Anonymní
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:31
- Nahlásit

To je právě ono, že nejsem rozhodnutej co to bude, jestli dobrman, nebo něco jinýho.
Na dobrmaním výběráku nebudu,(mám splněnej limit) a navíc budu v Roudnici. Škoda, docela bych to rád viděl.
Tak to zkus zjistit, protože termín by mi vyhovoval

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2005 13:12
- Nahlásit

Jo, zkusím zjistit něco o těch podmínkách na ten M MSKS. Ale loni na tom mistráku byl i pan Vácha, který je z ČKS a na stránkách msks na seznamu účastníků M MSKS je i psáno, kdo kde splnil limit na M MSKS a p.Vácha tam napsanej nikde není. a jen tak ho tam asi nepustili tak nevím. zkusím se ale ještě poptat...

Saita
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:04 - Změnil/a: Saita
- Nahlásit

i

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:58
- Nahlásit

Saita
Co to je za dotaz?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání