| Autor |
Zpráva |
Mek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:41
- Nahlásit
Dovoluji si všechny pozvat na akci která je i pro obyčejné pejskaře. Je v kategoriích ZZO, ZVV1, IPO3. Máme krásné a hodnotné ceny které určitě potěší každého. Propozice, informace a přihlášku najdete na http://www.zkochlumec.cz/akce.htm
Na Stejé stránce najde i další akce naší ZKO. na všechny se těšíme.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:47
- Nahlásit
Mek
Ty chodíš na cvičák do Chlumce? Maj na webu obojek mého psa, ten jak tam visí na plotě. Ta fotka se mi moc líbí
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:50
- Nahlásit
Ano chodím ty taky? Jestli chceš nechám ti fotku poslat. je opravdu povedená.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:52
- Nahlásit
Mek
Já né, ale chodí tam slečna, co chodila na cvičák, kam jsem dřív chodila... jéjej to je složitý
S tou fotkou dík, mně stačí se na ní koukat na takhle malou, mám ho doma taky nafocený
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:55
- Nahlásit
neboj nějak se s tím poperu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 22:05
- Nahlásit
Mek
Propagace musi byt!
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:46
- Nahlásit
Fifi tak o tom nepochybuj a koukej se zůčastnit. Nemám od tebe přihlášku a nějakou kategorii by jsi určitě zmákla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:48
- Nahlásit
Mek
S mladou urcite nee, a chlupatice bude nekdy v dubnu harat a pojedem na kryti.. pisnu na maila.
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:49
- Nahlásit
Fifi zase jen výmluvy. prcek by ZZO určitě zmáknul. Máš šikovnou holčinu a ceny stojí za to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:56
- Nahlásit
Mek
mas maila.
prcek by to nezvladnul. je to pubertacka, dyk si to v ne videla. potrebuje cas...
A jaky "zase" jen vymluvy?
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:50
- Nahlásit
tak to proberem na cvičáku a uvidíš jak je šikovná. Jen panička ji nevěří
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 15:05
- Nahlásit
Mek
Jak v cem... Radsi jsem o krok pred ni a v ne se budu tesit!
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:35
- Nahlásit
Ahojky tak se nám to blíží
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:28
- Nahlásit
Pripominam, ze se blizi termin zavodu, tak rychle dolaďte po dlouhe zime drobne nedostatky a nevahejte a prijdte si zazavodit!!!! Dle soukromych informaci budou ceny opravdu pekne a bohate!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
A jen pro uplnost - kat. ZZO (poslusnost), ZVV1 (poslusnost, obrana), IPO 3 (cely rozsah). Termin 22.4. v Dobřenicích (propozice jsou v prvnim odkazu teto strany), jako ceny Royal Canin, pohary, diplomy, atd..... a první ceny jsou pro jednotlive kategorie - zahradní stolek z umělého kamene(IPO3), víkend na hotelu na Konopišti(ZVV1) a večeře v hotelu Černigov v HK(ZZO).
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:47
- Nahlásit
Teda tomu říkám reklama Fifi aby jsme měli ještě tolik míst
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 21:11
- Nahlásit
Zavod probehl hladce, pocasi nam pralo. Zatim jen par foto, vice brzy na strankach cvicaku.
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2006 21:41
- Nahlásit
jen pro doplnění 45 závodníků a snad to dopadlo dobře tvářili se všichni spkojeně, ceny prý krásné a mňamky chutnali
|