Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Kalendář normálních akcí
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:25
- Nahlásit

nevíte někdo o nějakém? Všude jen výběráky a nemám čas hledat po cvičákách když je tam omylem napíšou????? Všem díky

Ghianika
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:54
- Nahlásit

Anonymní
a odkud jsi? pro Prahu je http://www.pespraha.tk/ pro Středočeský kraj http://www.stredoceskakynologie.cz/
ale nejsou tam všechny akce

Anonymní
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:31
- Nahlásit

něco jsem viděl na stránkách www.zjanmaru.cz ale podívej se zda je to funkční. Pavo

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:03
- Nahlásit

Pokud myslíš zkoušky a závody tak na Moravě jsou zde:
www.msks.cz
Zatím nejsou aktualizovány na příští rok.
A v Čechách by to mělo být zde:
www.czkynologie.cz
A ještě zkoušky podle KJ Brno:
http://www.vystavypsu.cz/zkousky2005.htm

Mek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:24
- Nahlásit

Život není jen o zkouškách ale i o závodech, sranda akcích, výcvikových víkendech nebo plesech. Je pravda že na www.zjanmaru.cz je kalendář a nejen že funguje ale je tam už docela dost věcí. Uvidíme jak se chytne a jestli to tam budou lidi posílat. Potom by ho měli mít chlumečáci na stránkách ZKO.

Anonymní
# Zasláno: 13 Pro 2005 15:17
- Nahlásit

Všem díky. Mám psy pod CKS takže MSKS mi je k ničemu a o akce za rok 2005 fakt už nějak nemám zájem. Ale dík pavo a mek našel jsem co potřeboval a pokud se zadaří a bude jim to tam chodit tak to bude super.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 17:48
- Nahlásit

no pokud máš psy pod ČKS, tak můžeš i do MSKS. obráceně by to nešlo,ale takhle to jde,takže jestli máš zájem jet i do MSKS, nemáš problém...(jestli jsem správně pochopila tvou odpověď)

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 07:39
- Nahlásit

no pokud máš psy pod ČKS, tak můžeš i do MSKS. obráceně by to nešlo

To je ale zvláštní, že to obráceně nejde. Jak je to možné?

Mek
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:04
- Nahlásit

Je to možné ale pokud jde o zkoušky tak ji děláš bez zápisu a u kvalifikačních závodů taky takže je ti to vlastně k ničemu

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:41 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit

Čistě teoreticky, kdybych šla na výběráky na MSKS a pak chtěla na MR (opravdu jen čistě teoreticky ), tak by pes musel projít výběrákem pod ČKS?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:01
- Nahlásit

No nechci se tady vyjadřovat nějak neslušně,ale prostě MSKS je oproti ČKS "nic" a ČKS má větší privilégie oproti MSKS. Přesně tak jak píšeš. Jestli se chceš třeba dostat na MR, tak musíš projet výběráky ČKS, výběráky MSKS jsou ti na prd znám to, jezdila jsem v mládeži a když se budu chystat na "dospěláky", tak je to to samé!

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:25
- Nahlásit

LUCKA:

Díka za info, ne že bych měla takové ambice, jen mě to zajímá. Každopádně na průkazku našeho klubu, který je v ČKS můžu dělat zkoušky v MSKS i v ČKS.

Co máš za psa?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 17:25
- Nahlásit

Lucie a Gar
Nemáš ty náhodou chodskýho psa???? Gar se jmenuje??? Jestli jo, tak se snad picnu
No jestli jsi nahlášená v ČKS nebo v klubu nějakého plemene, zkoušky můžeš dělat i v MSKS i v ČKS.
Já mám labradora...mrkni na www.sweb.cz/laretbo

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 07:57 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit

LUCKA:

Cože máš labradora??? Že jsi byla mrknout na závodech v Moravské? Tak to se picnu já. Jedeš s náma zase na Zbraslav?

Teď jsem se dívala na stránky, máš je super.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:25
- Nahlásit

Lucie a Gar
Jojo, mám černýho labradora tak tomuto říkám NÁHODA! Ty jo, mě už piclo Omlouvám se za to, že jsem tě v té Moravské nepoznala,ale nějak mě to tam vůbec nedošlo kdo by jsi mohla být! Na Zbraslav bych jet chtěla, i když nevím,jak to zvládnu časově.Letos maturuji,takže budou fofry,ale myslím si, že mě jeden víkend s bafákama nezabije takže na 99% pojedu a už se moc těším A jakpak se má Gar? Ty brďo, úplně jsem čuměla na ty jeho obrany.To je fakt bomba!!!Doufám, že s ním hodláš něco dělat i nadále,protože takovej choďák,kdyby se objevil na vylučovačkách na to MR, tak to by teda lidi čuměli!!! A co nového? Jestli chceš, napiš mi mail,ať tady "zbytečně neotravujeme" naším rozhovorem

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:17
- Nahlásit

LUCKA

Tak jsem raději poslala ten mail.

Anonymní
# Zasláno: 17 Pro 2005 18:58
- Nahlásit

Tak jsem koukal na stránky www.zjanmaru.cz a přidal jste tam někdy někdo něco? Připadají mi docela dobré. A vůbec dáváte akce na strákny kde mají kalendáře? Pavo

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání