| Autor |
Zpráva |
ami
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
Tak co, máte nějaké super dárky pro hafíky?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
Na štědrej den mu dám nažrat.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:08
- Nahlásit
Garfield
ja myslim, ze takhle drahej darek si nezaslouzi, protoze cely rok zlobil. dej mu jenom polovicni porci ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:12
- Nahlásit
ami
Na Štedrý den jí odvezu na veterinu na kontrolu - z toho bude vodvázaná, až jí ošklivý pan doktor bude ohybat nožičky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:13
- Nahlásit
Jandula
no ja myslim, ze pro ni to bude velky darek, ze ji konecne sundas tu dlahu, kterou jsi Sarince nasadila v ramci sve pohodlnosti aby se nemohla hybat a tim padem te otravovat ...
|
ami
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:18
- Nahlásit
No teda,já se ptám fakt vážně já nejsem malá ami,kterou nadchne každá vaše blbina a doufám,že psi nechytají vši
|
Endy
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:22
- Nahlásit
Pro pejsky mám nakoupené balonky,pískáky,kostičky a kokínka.Nový pelíšek dostali už dneska a právě se pode mnou v něm rozvalují(plyšový vnitřek zabodoval:biglol .Ovšem pro děti ještě nakoupeno nemám.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:22
- Nahlásit
ami
ale já to myslím smrtelně vážně... pošupajdí k doktorovi a když bude hodná a bude vše v pohodě, tak si jí vezmu zpátky a bude mít dovoleno být s náma při rozdávání dárků...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:24
- Nahlásit
hm, nám včera Píďa převrhl barel s naftou a než jsme to postavili, tak stačilo vytéct asi deset litrů nafty, přítel vzteky viděl rudě a řekl kultovní větu, který jsem se teda ale musela za rohem zasmát: "tak a máš to ty hajzle, chtěl jsem s tebou jít na procházku, ale teď nepudeš nikam!" Jako kdyby to ten pes chápal , tak jsem ho chtěla zklidnit a řekla jsem mu, že Píďa dostane nažrat až o vánocích, aby si na tu naftu vydělal, takže jak tu někdo řekl, dostane nažrat....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:26
- Nahlásit
Kalliope
Hlavně že přítel v tu chvíli vzteky nevyplivl hořícího vajgla... to by bylo hůř
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:28
- Nahlásit
tak kdyz to tady ctu, tak me vlastne napada, ze Ronie ma vanoce kazdy den, protoze kazdy den dostava nazrat ..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:34
- Nahlásit
Jirikovo
doufám, že si toho Ronie váží, pač Píďa, ten má utrum
|