Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Dárky pro pejsky
Autor Zpráva
ami
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:06
- Nahlásit

Tak co, máte nějaké super dárky pro hafíky?

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:06
- Nahlásit

Na štědrej den mu dám nažrat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:08
- Nahlásit

Garfield
ja myslim, ze takhle drahej darek si nezaslouzi, protoze cely rok zlobil. dej mu jenom polovicni porci ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:12
- Nahlásit

ami
Na Štedrý den jí odvezu na veterinu na kontrolu - z toho bude vodvázaná, až jí ošklivý pan doktor bude ohybat nožičky...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:13
- Nahlásit

Jandula
no ja myslim, ze pro ni to bude velky darek, ze ji konecne sundas tu dlahu, kterou jsi Sarince nasadila v ramci sve pohodlnosti aby se nemohla hybat a tim padem te otravovat ...

ami
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:18
- Nahlásit

No teda,já se ptám fakt vážně já nejsem malá ami,kterou nadchne každá vaše blbina a doufám,že psi nechytají vši

Endy
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:22
- Nahlásit

Pro pejsky mám nakoupené balonky,pískáky,kostičky a kokínka.Nový pelíšek dostali už dneska a právě se pode mnou v něm rozvalují(plyšový vnitřek zabodoval:biglol.Ovšem pro děti ještě nakoupeno nemám.

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:22
- Nahlásit

ami
ale já to myslím smrtelně vážně... pošupajdí k doktorovi a když bude hodná a bude vše v pohodě, tak si jí vezmu zpátky a bude mít dovoleno být s náma při rozdávání dárků...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:24
- Nahlásit

hm, nám včera Píďa převrhl barel s naftou a než jsme to postavili, tak stačilo vytéct asi deset litrů nafty, přítel vzteky viděl rudě a řekl kultovní větu, který jsem se teda ale musela za rohem zasmát: "tak a máš to ty hajzle, chtěl jsem s tebou jít na procházku, ale teď nepudeš nikam!" Jako kdyby to ten pes chápal , tak jsem ho chtěla zklidnit a řekla jsem mu, že Píďa dostane nažrat až o vánocích, aby si na tu naftu vydělal, takže jak tu někdo řekl, dostane nažrat....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:26
- Nahlásit

Kalliope
Hlavně že přítel v tu chvíli vzteky nevyplivl hořícího vajgla... to by bylo hůř

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:28
- Nahlásit

tak kdyz to tady ctu, tak me vlastne napada, ze Ronie ma vanoce kazdy den, protoze kazdy den dostava nazrat ..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:34
- Nahlásit

Jirikovo

doufám, že si toho Ronie váží, pač Píďa, ten má utrum

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání