| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 07:17
- Nahlásit
Kde, kromě klubovek jste byli nejspokojenější? Chci letos vystavit psa a bohužel mám opět plemeno, které přichází na řadu v kruhu mezi posledníma, tak přemýšlím, kam se vrtneme.
Kam to stojí zato třeba kvůli nabídce chov. potřeb, doplňkovému programu...?
Díky
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 08:31
- Nahlásit
Já mám ráda České Budějovice, Litoměřice a hlavně Mladou Boleslav... obecně výstavy, které nejsou v halách
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 09:35
- Nahlásit
Přesně tak,obecně venkovní výstavy, Bolka, Litoměřice, v Bolce je akorát nevýhoda, že ta nejsou stromy a tudíž žádný stín. A pak samozřejmě všechny "zámecké",což jsou kromě klubovek různé menší výstavy, třeba v Praze Kunraticích.
Co se týká prodeje,tak bych řekla,že na mezinárodkách je všude ten sortiment plus mínus stejný
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 10:41
- Nahlásit
kachna_
no co se týká programu, tak ten bývá bohatý v Letňanech - soutěže agility a dogdancingu.
Ale je to v halách, což zase při špatném počasí je výhodou (no hlavně nejbližší je buď dnes (a to asi nestíháš ), nebo v listopadu, takže ta hala není úplně od věci.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 10:51
- Nahlásit
kachna_ Ber to jako vtipnou vložku Doporučuju Nitracanis(vlasně cizina už) páč než dojdeš vod brány a najdeš svou halu je věčer Ale jinak mě se tam líbilo jak nabídka tak přídavné akce velkolepé
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit
A mě se taky hodně líbilo v Klatovech.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 16:49
- Nahlásit
Tak se těmi Budějovicemi to vezmu dle klasika: V Českých Budějovicích by chtěl vystavovat každý, kromě mě teda. Ono holt záleží na tom, s čím se tam jede. Po posledních dvou zkušenostech silně uvažuju, že už jim ty peníze za přihlášku nedám a vybodnu se na Budějice. V říjnu vichřice, lijáky - naše plemeno venku. Teď v dubnu pro změnu v novém "hypersuper" pavilonu, kde se nemohli psi ani nadechnout, natož v uličkách hýbat.
Vedou u mě Klatovy - nejen že to mám blízko, ale to prostředí a organizace jsou prostě fajn. Ze zahraničních zmiňovaná Nitra. No a nejlepší je Cruft's
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 20:51 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Předpokládám, že kachna chce vystavovat Baty, tak to Crufts nedoporučuju, to by Anglánům vypadli voči z důlků. Kachna ví, o čem mluvím.
Škoda, že nejedete zítra do Letňan, bude tam vystavovat chovatelka Baty, mohly jste pokecat a pak se utkat v souboji v ringu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 23:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Díky za názory, Litoměřice, MlBl a Letňany znám (edit. jinde jsem ani nebyla).
A co krajská v Lysé?
Maya
Crufts nedoporučuju, to by Anglánům vypadli voči z důlků.
konečně by viděli pořádnýho špice .
Škoda, že nejedete zítra
to už jsem hledala ten očkovák
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:30
- Nahlásit
kachna_
to už jsem hledala ten očkovák
aha
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:41
- Nahlásit
Mě osobně se asi nejvíc líbí na krajce v Lanškrouně. A to nejsem na výstavách žádný nováček, za poslední 4 roky jsem byla vystavovat určitě na více jak 70 výstavách od Estonska po Maďarsko No a líbí se tam nejen mě soudě podle nadšených reakcí vystavovatelů v jejich návštěvní knize. Jezdíme tam každý rok a letos jedeme zase. Stánky asi jen dva, ale před závěrečkami krásné vystoupení mažoretek, moc pěkné poháry a organizace na jedničku s hvězdičkou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:50
- Nahlásit
mě se třeba více líbí krajské, než ty velké národky a mezinárodky, ale soudím jako divák, byli jsme teď v Ostravě a div mi neušlapali psy, na krajské třeba v Hlučíně to byla pohodička, ještě navíc pěkná krajina a Hlučínské jezero
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 23:04
- Nahlásit
Monty
tak já znám i krajské, kde je hlava na hlavě (Hradec Králové), největší výhoda krajských výstav pro diváka je ta, že jsou všechna plemena v jeden den.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 23:12
- Nahlásit
Tutuli
Já byla na krajský jen v Rybníkách, ale super a hráli tam dudáci, i pár stánků tam bylo.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 11:27
- Nahlásit
Přiznám se, že poslední doubou nikde. Já měla moc ráda Vojanovy sady a pak i kunratice. Ty se ale šíleně propadly. Pamatuju, že tam bývalo snad 30 kruhů a stánky kolem cest, teĎ je to bída. Teda Kunratice hezký, parčík, stromy, stíny, hodně prostoru si najít se psem soukromí, účast prachmizerná.
Budějky a Letňany moc narvaný. Jednou sem byla taky na hezký oblastne ve ValMezu,ale to už je taky takovejch deset let. Asi mám holt jinou představu o výstavních prostorách
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:52
- Nahlásit
stetisek123
Ty Vojanovy sady, chjo, to bylo. Tam jsem vlastně poprvé v životě viděla na výstavě corgiho Když tam byla britská ovčácká plemena, jéje. To by byla výstava dle mého gusta. Třeba v Rakousku pořád mají krásné speciálky pro britské ovčáky, tam by moje srdéčko zaplesalo.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 00:06
- Nahlásit
Já teda mezinárodku v ČB taky moc nemusím, nevím...... já sem naštěstí vystavovala jen jednou, ale jak píše corgi, třeba v největším marastu a hnusu a kruh byl venku a ještě naše plemeno šlo skoro poslední, takže pěkně chlupáčové zmokli. a ten novej pavilon je prej hroznej právě dyž tam nacpali všechny.... takže nic moc.
Klatovy ale lidi chválejí, to jo.
|