| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:47
- Nahlásit
Pozvánka na Vánoční nadílku pro pejsky z útulku Kralupy nad Vltavou dne 3.12. od 10,00 do 16,00 hod. Více viz letáček http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:54
- Nahlásit
Díky za to, že to propaguješ, doufám, že někdo dorazí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:47
- Nahlásit
Zahájila jsem v práci sbírku věcí pro Lesánky, na 3/12 je přivezu. Mám doma ještě i oblečení pro zaměstnance, nějakou tlustou bundu, svetry - můžu to taky přivézt? Oblečení vyperu, ale tlustou koženou bundu ne...je po něčím dědovi, na dotahání v zimě - může být?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
děckáááá právě se snažim vyrazit z nadace Robin menší sponzorský dar ,jako nejsou proti,zatim to vypadá na pár pytlů granulí,já bych je koupila a oni mi je proplatí(kolegyně v práci je člen,takže nou problém)akorát holt by se odtud musely dopravit na místo určení.Ještě lámu tu kolegyni aby jela v sobotu na chvíli se tam podívat,mohl by se domluvit patronát nad útulkem což znamená ročně nějaký pravidelný prachy,dále jsou ochotni platit přes mvdr Sedláře,kterého mají nasmlouvaného,určité výkony a ošetření.Už jsem v tomhle jednou cosi ,podnikala,ale oni chtějí písemnou žádost a já nevím zda to Monika tenkrát poslala a jestli vešli ve styk..musej se prostě prudit,ale lakomý nejsou,jen byla ted potíž s pozůstalostí,ale už je to vyřízený.Doufám,že to klapne a neplácám si tu játra kolegyně by mi měla večer volat jak s těma granulema,takže pokud jo,bud je koupim tady ve zveráči a někdo se tu musí stavit a vzít je tam anebo se najde někde nějaká akce,.kde maj zrovna slevu,ví někdo něco?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:03
- Nahlásit
davidkova renata
u nás v tenescu jsou dobré akce občas a pan hudec i sponzoroval mělnický útulek, můžu se poptat a kouknout ale holt je to mimo prahu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:19
- Nahlásit
Moc díky za vše a hlavně se ukažte!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:32
- Nahlásit
kejtlin