Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / 17. Oblastní výstava psů všech plemen v Praze-Kunraticích
Autor Zpráva
Tomáš
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:21
- Nahlásit

V neděli 12. června 2011 se v Zámeckém parku v Praze-Kunraticích bude konat 17. ročník Oblastní výstavy psů všech plemen. Vchod na výstavu je branou z ulice K Betáni.

Dále se tu uskuteční tyto klubové výstavy:
- Fila Brasileiro Club,
- Klub chovatelů anglického mastifa,
- Klub chovatelů polských ovčáků nížinných

a speciální výstava
- pointři a setři.

Kontakty
Mobil: 603 911 317
Telefon: 261 710 894 (v pondělí a ve středu od 14 do 18 hodin)
E-mail: omspraha4@seznam.cz

Internetové stránky výstavy.

Zámecký park se pro návštěvníky otevře v sedm hodin. Výstavu slavnostně zahájíme ve čtvrt na deset. Od půl desáté začíná posuzování v kruzích.

Děti mají na výstavu vstup zdarma.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:52
- Nahlásit

přijďte, bude krásé počasí, výstava je v parku pod stromy - už jen prostředí stojí za to. A minimálně setří speciálka taky))))
no a kdo by hledal mou maličkost, budu v jednom z kruhů psát posudky

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:57
- Nahlásit

Já zajdu. Ale spíš kvůlivá teriérkům

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:19
- Nahlásit

stetisek123
těch zas až tolik nebude

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:37
- Nahlásit

asi to tuším,ale je o sentimentalita. Kdysi jsem na tuhle výstavu jezdila se psema. Dokonce jsme tam potkala i Karla Černocha s westem. ale já bych pořebovala koupit i něaké psí věci, tak snad to tam najdu. Ale pejsy okouknu všechny a na svetříky se těším!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:16
- Nahlásit

stetisek123
bezva, tak ať se líbí
jen se stánkama bych moc nepočítala. ale atmosféra je za těch x let, co jezdím, stále stejně fajn.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:48
- Nahlásit

tak jsme pěkně zmokli a překvapilo mě, že tam bylo jen pět kruhů. Pamatuji doby, kdy byl park úplně plnej. Ale docela velký výběr plemen, i když třeba po jednom jedinci

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:11
- Nahlásit

Já jsem doma až teď. Nesnáším bourání výstav. Nojo, pro spoustu lidí holt už oblastky nejsou dost nóbl, hlásí se jich čím dál míň.ale až na déšť to bylo fajn, jen jsem zas nic neviděla, protože jsem se nedostala z kruhu číslo jedna, kde gruzínský rozhodčí posoudil cca dvacet různých plemen a já škrábala posudk - no a Benji spal pod stolem

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:20
- Nahlásit

Lucie od Arta
čéče, víš, že asi vím, kterás byla! Nebyl to kruh, kde byly naháči, pudlové, papilloni,...?
taky jsme kdysi dělala zapisovatelku a vedoucí kruhu, ale spíš na našich speciálkách. I když myslím, že i jednou v Kunraticích

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:39
- Nahlásit

stetisek123
nene, kruh co byli retrívři, teriéři, ovčák, fily - hned u stánků...zmoklá a zmrzlá osoba v bílé bundě

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:25
- Nahlásit

Lucie od Arta
opět moc pěkný, letos již po třetí, loni jsme teda vynechali, ale příští rok tam jsme zas a znova!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:03
- Nahlásit

Lucie od Arta
aha, tak to ne. Já většinu času trávila u tohohle, protože vedoucí kruhu mluvil krásně nahlas a spolupracoval s diváky. Pak jsem ještě chvíli pobyla u setrů, kde vyhrál nádhernej irskej

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:00
- Nahlásit

stetisek123
tam byl tuším poslký rozhodčí
nádherný setr je Páťa naší kamarádky z výcviku Romany)))Crysa
děkujeme za pochvalü, pište si do diáře 16. června 2012.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

Tenhle byl vítěz plemene a mně se líbil, že byl mohutnej, žádný takový ty vychrlý nudličky.
Překvapil mě tam i choďák,ale ten se asi byl jen kouknout? já neměla katalog, přišli jsme pozdě

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:49
- Nahlásit

stetisek123
kdepak, choďák se vystavoval, jen nevím, jak se jmenoval, nemám u sebe katalog, pes to byl, ale víc nevim....
jj, o tomhle setrovi mluvím. Attyla Warrior Mahagony Paw....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání