| Autor |
Zpráva |
moll
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 20:28
- Nahlásit
zvu všechny majitele a přátele psů na 1. ročník černohorského voříška, kterou pořádá naše nové občanské sdružení černohorský psí ráj. informace o nás i výstavě najdete na stránkách http://www.psiraj.net
těšíme se na vaši návštěvu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 20:34
- Nahlásit
moll
Já se předběžně hlásím s několika psama. Podle toho kolik jich naložím do auta . Ale jenom předběžně, páč nevím essi mi nebude rodit Nýna a essi budou fšechny štěňata ok. Pokud bude rodit, nebo nebude něco ok tak nebudu moc jet
|
moll
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit
Biluška
super - naber smečku do kamionu a dojeďte, místa je dost
dostaneš množstevní slevu na startovné - desátý a další pes jednoho majitele je ZDARMO ... no neber to!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 21:24
- Nahlásit
moll
dostaneš množstevní slevu na startovné - desátý a další pes jednoho majitele je ZDARMO ...
OK, beru to, takovouhle slevu musím využít . Můžou přijet i papíráci?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 06:24
- Nahlásit
Biluška
přijet a koukat na kolegy můžou, soutěžit nee - leda bychom zařadili exhibici plemen - tam bys mohla předvést a pokecat, co to je za plemeno, k čemu bylo vyšlechtěno, jaké je jeho použití v současnosti, kdo si ho má pořídit a hlavně kdo ne a pod.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 06:43
- Nahlásit
moll
Essi mi tam nepustíš papíráky tak nemůžu vzít deset psů, páč tolik vořechů nemám . Za vořechy by přijeli soutěžit Texík, Mia, Kofík, Bagule, Orobulka a pochopitelně Lilátko Tím, že přijede Lilátko to v podstatě můžou fšichni ostatní psi zabalit, páč vítěz je jasnej
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 06:52
- Nahlásit
Biluška
zas na druhé straně když nebudeš všude hlásit, že papíráci mají papír, tak je můžeš vydávat za velmi povedené bezpapíráky.... bez pumy to nebude ono...a víš, že většina lidí ji stejně považuje za kříženého pudla....
bereš i akity? že by byl další bod programu...já bych vzala phillíka a caníka césara....připoměň mi- lilátko je ....?
hlavně nezapomeň poslat přihlášku s definicí a zařazením pesanů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:01
- Nahlásit
moll
Lilátko je mimozemšťan
Akity jsou s papírama
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit
Biluška
hmmm - tak jak tak koukám na lilátko, tak ostatní asi fakt nebudou mít šanci ..obzvláště vypečená fotka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:53
- Nahlásit
moll
Ono je ve skutečnosti ještě krásnější, ale většinou mi ho odchytává antivirák tak ta krása nevynikne
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit
Biluška
ten je super - už jste přihlášený?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:38
- Nahlásit
moll
Nemůžu se přihlásit předem paní, protože 18.6. bude Nýna buď rodit (pokud zabřezla při prvním krytí), nebo bude mít tři dny do porodu (pokud při druhým) . A štěňata od Bonbóny budou mít týden. Takže se můžu hlásit leda tak předběžně, pokud ráno bude všechno OK a Nýna se nebude chystat k porodu tak můžu naházet zbytek saně do auta, Mášenka nechat se štěňatama a vypálit. Ale hlásit se dopředu když nevím co bude nemůžu
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit
Biluška
tak jo - jen ještě napiš, kolik pesů a do jakých kategorií bys dovezla - přibližně. dořešíme na místě. těším se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 13:35
- Nahlásit
moll
Třída handicap - Kofi, pes, šeltie, věk neznámý - cca pět
Třída psi-kříženci-do 40 cm - Semtex, kříženec,věk 3 roky
Třída veteránů - Mia, fena,kříženec špice, věk asi 11
Třída fen bez PP nad 40 cm - Lilátko, šarpej,věk 4 roky
Třída fen bez PP nad 40 cm - Porsche, ang.buldok, věk neznámý, asi kolem 6 let
Doufám, že jsem obsadila všechny třídy
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 14:06
- Nahlásit
nemáš nikoho v křížencích nad 40cm - neříkej, že na dvoře, v baráku nebo okolí nenajdeš...nebo cestou ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 14:20
- Nahlásit
moll
nemáš nikoho v křížencích nad 40cm - neříkej, že na dvoře, v baráku nebo okolí nenajdeš...
Nikoho takovýho fakt nemám Připiš tam Pumu, budu ji vydávat za křížence . Beztak to nikdo nepozná
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 14:32
- Nahlásit
Biluška
dyť jsem ti to psala, abys nezapoměla na toho parádního kříženýho pudla......ona je fakt větší než 40cm? ..asi mám špatné oko z našich obříků...píšu ji do seznamu a držím palce, aby situace dovolila příjezd.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 17:00
- Nahlásit
moll
.ona je fakt větší než 40cm?
Má myslím 42,5 nebo tak nějak. Něco málo přes čtyřicet. Fakt, že je šampijonka čéer teda zatajím, nechám ji zarůst a půjde za pudlíka . Bude ráda, mylákuje výstavy a předvádění se
|
moll
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 17:57
- Nahlásit
Biluška
když teď čekáš ta šeltí štěnda...na tom našem voříškovi na ně můžeš brát záznam, bude to tak akorát doba k odběru...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 06:17
- Nahlásit
posouván , abychom nezmizeli z očí a tím pádem i z mysli psího národa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 06:47
- Nahlásit
moll
Nýný předevčírem potratila, Bončiny štěňata budou v té době dávno na světě tak si nás teda zapiš ofiko. Během týdne pošlu startovné
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 15:45
- Nahlásit
Biluška
to je mi na jednu stranu líto (štěňátek) a na druhou je to super (že dojedete). těšíme se
|
moll
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 21:26
- Nahlásit
biluška
ahoj - sestavuju seznam přihlášek - s ivedenými pesanypočítám, jen nevím co s pumici. ta řeč o její účasti byla přihláška nebo srandička? he?
|