| Autor |
Zpráva |
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:04
- Nahlásit
11.6.2011 proběhne v České Kamenici "sranda výstava" všech psů" bez rozdílu původu, voříšky i papíráky... Přijďte si užít zábavu a zasoutěžit si o hezké ceny! http://ckkck.webnode.cz/zavody-/voriskiada-2011/
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 23:31
- Nahlásit
Ne že bych je chtěla podezřívat ale koukám, že se "náš" způsob pořádání výstav ujal
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 23:32
- Nahlásit
OMYL! Podezřívám, vzhledem k tomu, že je v propozicích fotka z naší loňské výstavy :P Ale jsem ráda, že se můj nápad ujal i jinde
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Jo holky tam vloni byly a moc se jim líbila... A protože spousta známých má i papíráky ač třeba nevýstavní a chtěli si taky přijet zasoutěžit, volba byla jasná
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 22:54
- Nahlásit
Soutěžní kategorie se začínají pomalu a jistě zaplňovat, což nás moc těší, protože jsme pro Vás připravili troufnu si říci skvělé ceny a především krásné poháry a kokardy a vůbec celá akce vypadá dost nadějně veškeré úsilí se vyplatilo tak neleňte a Ti z vás , kteří se ještě nestačili nahlásit ať učíni co nejdříve, ať víme kolik Vás přijde Můžete se těšit na spoustu zábavy. Máme přislíbeno, že přijede i televize.
|
Piki
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit
younglady : jojo okopčili jsme to z HAFBO, tato výstava byla zatím nejelpší kterou jsem navštívila, a líbí se mi rozdělené kategorií dle FCI, to byl prostě nápadíček Trošku jsem upgradeovali výstavu tak snad se zadaří a zatím to vyapdá že bysme mohli pokořit hranici 60 psů. Ceny za to taky budou stát, opravdu jsme se moc snažili, tak přijeďte, bdue to stát za to a na HAFbo v září přiejde, doufám že letos bude opět janka
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit
Jééé, to máme za rohem ... asi začnem intenzivně vyčesávat Kytku a Betka pude na kosmetiku
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit
Tinta76
Koukejte dorazit, jsem Kytku neviděla sto let :-D
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
kokrvnouzi
Fakt se budem snažit, když je to takovej kousíček
|
Piki
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:30
- Nahlásit
Jen doražte, co máte za psíky? Jinak s úspechem mohu říci, že se nám povedlo obsadit všechny kategorie alespoň jedním psem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:30
- Nahlásit
Piki
Jen doražte, co máte za psíky?
esi to bylo na mě, tak na vořecha by šly dvě čuby - trmický ovčák a peruánský naháč bez PP ... ovšem dle propozic si už nejsem tak jistá esi to bude cajk, páč nevím, esi si nechaj prohlídnout zuby
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
Tinta76
Kithy ode mě věřím, že jo a vůbec je to sranda akce, i když pojatá velmi vážně, ale nějaká drobnost čeká na všechny a kdo ví jak bude spolupracovat konkurence? Navíc i snaha se počítá...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
kokrvnouzi
Kithy ode mě věřím, že jo
no joooo, to mě nedošlo tak to snad bé cajk
hele a přihlásit se dá až ten den na místě? nebo se musíme přihlašovat předem?
|
Piki
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
Tinta76: přihlásit se dá až na místě,ale je to dražší, do 1. června ej to za 180 kč a další pes za 100 kč, ajak říká eva je to sranda akce a ne všici budou umět výstavní postoje ab yse jim pes nehnul 3 minuty v kuse, takže šance tu a je a dost veliká Takže 11.6. jasné!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:16 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Piki
Výborně! Že to bude dražší, nevadí. Tím líp, ne? ... když má jít výtěžek na psy
|
Piki
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:28
- Nahlásit
Výtěžek jde na útulek ale ze vstupného, ne ze startovného, startovné slouží k tomu aby jsme koupily ceny, poháry atd. Takže tak Doufám že si útulek nějakou kačku odveze a bude na výstavě umístěna krabice (odkládací prostor) pro věci, či granule, které lidé darují útulku (např. nevhodné granule,pamlsky atd), ne všici budou krmit hillsem či orijenem nebo acanou,takže i na toto jsem připraveni Pro nás je lepší poslat penízky předem do 1. června,aby jsme mohli za tyto peníze koupit více cen, ale je na každém kdy se přihlásí, má dvě možnosti
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
Piki
pro nás je lepší poslat penízky předem do 1. června,aby jsme mohli za tyto peníze koupit více cen, ale je na každém kdy se přihlásí, má dvě možnosti
jo takhle, no tak to se nad tim ještě jednou hluboce zamyslím
a ještě jsem se chtěla zeptat - ta peruánka nejni naše alébrž rodičů a ti nevím, esi se vůbec zúčastněj ... můžu ji přihlásit na sebe?
|
Piki
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:03
- Nahlásit
Tinta76 jasný můžeš
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
Piki
tak díky moc za info
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit
Teda lidi, neváhejte a přihlašte se, protože na každého účastníka čeká pěkný dárek...o vítězích ani nemluvím!
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit
Nejdou mi otevřít propozice Můžete mi to někdo zkopírovat jen tak do zprávy mailu? Děkuji! adelarichterova@seznam.cz
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:28
- Nahlásit
WhiteWolf
máš to tam
|
Piki
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 15:33
- Nahlásit
Pokuď komukoli nejde něco otevřít tak napište na email: vystava.psu.ck@seznam.cz a já vám to zkopíruji do emailu, bohužel zloběj nás offisy :-/ díky Janka
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit
šup nahoru připomínám, že uzávěrka je 1.6.2011
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:41
- Nahlásit
Dnes je uzávěrka, poslední šance se přihlásit za snížené stratovné...Tak neváhejte
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:05
- Nahlásit
Tak my už máme přihlášeno ... tři kusy nakonec, jsem následně zjistila, že je to i pro psy s PP
A Kytka půjde do veteránů
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:48
- Nahlásit
No koukala jsem pani, koukala že hned 3 kousky
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:00
- Nahlásit
kokrvnouzi
hele a jestli to dobře chápu, tak ti dva peruáni budou soutěžit ve skupině spolu a pokud tam budou třeba jen oni dva, tak se sloučej s jinym stejně málo obsazenym plemenem?
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:48
- Nahlásit
chápeš to dobře
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 14:01
- Nahlásit
kokrvnouzi
díky! a hned mě napadá další dotaz ... je jedno kdo s těma psama půjde do kruhu, nebo musí ten, na koho jsou přihlášený?
bože to bude vostuda, jsem se nikdy ničeho podobnýho neúčastnila
|