Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / For Pets - PVA Letňany
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 17:54
- Nahlásit

http://www.for-pets.cz
Uvažujeme, že se tam zajdeme podívat,nebyli jste tam už někdo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 17:59
- Nahlásit

kachna_
Crysa dnes odpo, večer asi řekne, jaký to bylo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 18:18 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

kachna_
nic moc,100,- vstup + 100,- parkovné

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 18:25
- Nahlásit

Zuzana T
já našla tohle
http://www.estav.cz/bonus/for-family/vstupenka.asp

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 18:56
- Nahlásit

docela smutné, pár stánku, vcelku nezajímavé, já tam byla na předváděčce se psama, takže sem nic neplatila, ale muset za to platit, tak sem asi naštvaná, stánky sem měla důkladně prolezlé za 30 minut :/

Venta
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:07
- Nahlásit

younglady
Tak ještě že jsem nešla. Mám sice vstupenku zdarma, ale zapomněla jsem, že už je to tehle týden. No a o víkendu se mi tam nechce. Stejně vlastně nic nepotřebuju a peníze taky nemám

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:58
- Nahlásit

younglady
Za 30 minut? My asi tak za 5 Opravdu, nemá cenu tam chodit...kdybych to věděla! Ještě že jsem měla vstupenky zdarma, jinak bych byla hodně naštvaná....

Venta
Ono tam právě ani nebylo moc co kupovat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 22:04
- Nahlásit

WhiteWolf
younglady
Zuzana T
Tak dík, aspoň ušetřim za cestu

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 22:35
- Nahlásit

kachna_
jj, pokud nemáš slevněný vstupný a představu kde zaparkovat jinde, než za kilo u haly, tak tě vyjde líp zajet si na MVP v květnu, kde toho bude možná i víc... jako využít volňáska na vstupa a nechat auto třá u OBI nebo co to je na Proseku, pak je to slušný. Ale za 120,- vstup, za 100,- zaparkovat tak to nic moc, navíc je to spojený s dalšíma výstavama, jako třá Bejbyveletrh bo co to je, hala narvaná vším od těhotenství po puberu, všude do tebe šťouchaj kočárkama a ječej děti.., pak je tam hala něco jako Zahrada čech, stánky s kdečím, pak hala s nabídkama aut z AAA. Jinak jako pouze stran psů nic moc objevného na tu reklamu co tomu dělali.

younglady
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 23:25
- Nahlásit

WhiteWolf
no já je brala fakt detailně a ještě stihla pokecat s pár lidma ze stánků, co tam prodávali a co znám jinak bych to viděla taky tak na 5-10 minut... ale štve mě to, sem doufala, že když už se tam buud trmácet každej den na ty předváděčky, že si tam aspoň užiju ty stánky no za mě jsou tam dobrý dva a to jen proto, že v nich prodávaj moji známý

Noemi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:17
- Nahlásit

Jako nic moc... Ještě, že jsem měla volnou vstupenku. Ani ostatní veletrhy (For Travel, For Kids, For Senior) .

Mnohem lépší výběr během jakékoliv mezinárodce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:19
- Nahlásit

Bezva, aspoň už nemusím přemejšlet, jestli tam jet

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:09
- Nahlásit

Také mě to zrovna nenadchlo...měla jsem naštěstí vstupenku zdarma, jinak bych tedy té vyhozené stovky litovala. Byla jsem ve čtvrtek odpoledne, takže tam lidí bylo málo. Něco jsme nakoupili, věci pěkné, ale čekala jsem od toho trochu víc...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání