Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / AKce pro pejsky a koně Tursko 2005
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 6 Zář 2005 22:24
- Nahlásit

Ahoj všem milovníkům pejsků a koní.
Sice trochu pozdě, ale přece vás chci všechny pozvat na první ročník společné akce koní a psů, kterou pořádá Jezdecké středisko Tursko a náš Siberian Husky Klub CR. Celý den bude zábavný pro celou rodinu, čekají na vás koňské závody, koňská drezúra, agility pro všechny kdo přijdou, virtuální výstava opuštěných huskyů, psí spřežení, canicross pro malé i velké, soutěže, poradenství pro chovatele atd. atd. a hlavně plno pejsků a koní. Hlavním plemenem jsou nádherní sibiřští husky.
Velmi srdečně vás zveme a těšíme se na vás! Začínáme už v deset dopoledne, restaurace je v místě.
Eliška Walterová
Siberian Husky Klub CR
Více informací na stránkách jezdeckého střediska www.equestre.cz nebo na stránkách našeho klubu www.siberianhuskyklub.cz. Tursko je velmi blízko Prahy, takže přijeďte

Anonymní
# Zasláno: 7 Zář 2005 06:31
- Nahlásit

A kolik bude vstupn=,abych věděla kolik si mám vzít peněz,půjdu s naší čubinou..

Anonymní
# Zasláno: 7 Zář 2005 17:17
- Nahlásit

Vstupné se neplatí žádné . Takže jen peníze s sebou na nějaký ten oběd nebo něco k zakousnutí. Budou tam i nějaké suvenýry, tak i třeba na to. Doporučuji si s sebou vzít i očkovák.

Anonymní
# Zasláno: 7 Zář 2005 18:53
- Nahlásit

O.k. já bydlím v Libčicích,což je od Turska 3 km..takže se určitě přijdu podívat..

Anonymní
# Zasláno: 7 Zář 2005 18:54
- Nahlásit

A nevadí,když na přeočkování máme jít 15/9,jestli nevadí,že jí vlastně za 5 dní vyprší vakcinace,vím,že někde to vadí..

Anonymní
# Zasláno: 7 Zář 2005 20:53
- Nahlásit

Myslim si, ze by to vadit nemělo. Očkováky se vyžadují hlavně, pokud se zúčastňuje pes závodů nebo výstavy...tak se těšíme

Anonymní
# Zasláno: 8 Zář 2005 06:33
- Nahlásit

SUper,já se taky těším,zatím!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání