Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Coursing - jižní čechy
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:50
- Nahlásit

Ahoj, dostala jsem pozvánku na novoroční coursingový trénink v Nových Hradech, a prostě nejde se o to nepodělit.
Když tady u nás na jihu nic není

piškot
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 07:46
- Nahlásit

Jejejeje.. to jsou mi ale krásný zprávičky. Hrozně ráda bych se tam jela podívat aspoň na čumendu, když závod nám asi fakt neklapne..

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:06
- Nahlásit

Posouvám - co mám info - celkem se tu na podzim rozjely tréninky - jak je to teď přehled nemám, ale vzhledem k počasí asi nic moc...

piškot
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 08:54
- Nahlásit

Dines
pokdu by jsi něco věděla, dej sem info. Na novoroční běh jsem nebyla ani na čumendu bohužel, ale nějaký ten trénink bych fakt brala.

janika
odkud jsi, jestli se můžu zeptat?

piškot
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 10:54
- Nahlásit

zdravím, přeposílám dál.. piškot
Oldřich Kupka <o.kupka@seznam.cz> ahoj všichni
Podařilo se nám domluvit s panem Pejšou z Pejšovy Lhoty, že můžeme přijet běhat na jeho louku. Trénink se uskuteční v sobotu 25.6. a rozdělíme se na dvě skupiny. První od 9.30 a druhá od 13hod (plus mínus).
Na místo se dostanete: do Borotína, přes náves (náměstí?) dolů, po hlavní kolem rybníka a na konci obce za cedulí konec Borotína zhruba asi tak kolem přibližně 25m vpravo (trochu nenápadné odbočka) na Pejšovu Lhotu. Silnička je úzká, asfaltová - tam nás už uvidíte. Parkovat budeme podél silničky, aby se po ní dalo projet (takže trochu na trávě).
Kůži si bude natahovat každý sám, vybírat budeme 40,-Kč/psa a běh.
Až se budete hlásit, napište, jestli přijedete dopoledne nebo odpoledne - při naplnění kapacity vás přesuneme do druhé skupiny (a dám vám to vědět), kolik a jaké psy chcete vypustit. Košík není povinný u sólo běhů, při společných bězích záleží na domluvě majitelů. Veterinánrní předpisy běžné: očkovák s platným očkováním.
Cvičenci TKS běhají zadara, zato přijedou dřív (v 8.30), aby pomohli s přípravou tratě.
těšíme se na vás
olda.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání