| Autor |
Zpráva |
EvaK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 23:39 - Změnil/a: EvaK
- Nahlásit
Miluje váš pes vodu? Je tu pro vás akce, na které nesmíte chybět. Po vzoru „Dock Dogs“ jsme pro vás připravili soutěž Water Dogs Contest. Hlavní zážitkovou disciplínou je skok z pevného mola do vody, kdy se psovi měří délka skoku. Dalšími soutěžními disciplínami bude potápění do hloubky a lov aportů na čas. Neváhejte a přihlaste se co nejdříve – je omezen počet účastníků. Ubytování a strava možná na místě. Více na http://www.waterdogs.cz/ lokalita Brno – venkov. Termín: 3. října 2010 (tréninky možné od 30. září)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 09:08
- Nahlásit
No ty woe, jedu. Mamba to dá. Pro tenisák mi bude i po uších běhat.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 14:27
- Nahlásit
Vypada to uzasne, pro myho skakaciho magora jak delany
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 16:32
- Nahlásit
ano ano, flatíci jsou obzvlášť vítaní
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:39
- Nahlásit
ty joo, to zní suprově. s tou mojí potápkou by jsme to mohli zvládnout. aport z vody stopro. budeme přes léto trénovat díky za odkaz
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:35
- Nahlásit
jinak dodávám, že není nutné se účastnit všech tří soutěží, lze i jednotlivě... ale body z umístění v disciplínách se sčítají a z celkového bodového zisku bude vyhlášen nejlepší "Water Dog"...
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:40
- Nahlásit
EvaK
mám prosbu, pro přihlášení to po mě chce číslo akce, které jsem ale na stránkách nenašla. už něco akového je? chci se přihlásit už teď, jinak na to později zapomenu
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:51
- Nahlásit
zkus tam napsat třeba to Water Dog... tuto aplikaci dělal webmaster a mám ten dojem, že to pole jenom musí být vyplněné, ale co tam napíšeš je jedno. každopádně už nějaké přihlášky přišly, takže přihláška funguje, jenom to pole nesmí být prázdné.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit
EvaK
díky, takto to funguje a mám odesláno
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:57
- Nahlásit
super, doufáme, že se bude akce líbit
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:28
- Nahlásit
určitě bude, mám psa kříženýho ze žábou budeme nadšení už ze samotné vody
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 18:58 - Změnil/a: EvaK
- Nahlásit
doplněny podrobné popisy pravidel všech disciplín... startovní listina se pomalu plní
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 16:54
- Nahlásit
posouvám pro připomenutí )
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 16:55 - Změnil/a: EvaK
- Nahlásit
pár foteček jak trénujeme na zítřejší závod - neváhejte a přijeďte! voda je super a počasí se má také vydařit!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 18:26
- Nahlásit
tak pro mojí elis by to bylo dobrý,až na to,že jí tam hážu sama a hodně daleko
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:15
- Nahlásit
druhý ročník se blíží... pokud máte vodomila, který se nebojí skoků zveme vás na tuto akci.
25. září 2011 (trénink 24. září)
Heroltice u Tišnova, rekreační středisko Brněnka
možnost ubytování a stravy
podrobnosti ZDE: URL
|