| Autor |
Zpráva |
burunduk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:24
- Nahlásit
Zdravím,
jedete někdo přes Olomouc do Ostravy a mohli byste nás vzít? (tam a zpět) - 1 osoba (já) + vychovaná fenka brabantíka. Příspěvek na benzín je samozřejmostí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:31
- Nahlásit
Hm,konecne akce na kterou se dostanu za 15 minut.
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:53
- Nahlásit
Jo, to jsem si taky říkala.. když byla národka v Olomouci )
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:56
- Nahlásit
burunduk
.... a šibu vystavovat nebudeš ????
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:58
- Nahlásit
vlčice - nebudu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:59
- Nahlásit
vlk
..škodááá a kdy jsou brabantíci ??? V sobotu nebo v neděli ???
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:00
- Nahlásit
v neděli.. bouchly mi všechny možnosti odvozu, tak hledám, kde se dá. Ještě mám čas naštěstí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:02
- Nahlásit
burunduk
... tak tě teda půjdu pohledat v neděli k brabantíkům a podívat se na tu tvoji holčičku....Stejskalovi nejedou??? Ti jsou vod Olomouce ne ???
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:09
- Nahlásit
Tak ti pojedou v sobotu, shiby jsou v sobotu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:12
- Nahlásit
burunduk
v sobotu ????? Vždycky byly v neděli....
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:15
- Nahlásit
Jo aha.. máš pravdu! Ale radši bych jela s někým, kdo by byl se mnou u kruhu, chápeš. Třeba se tady někdo objeví, kdo má taky brabantíčka nebo nějakou zvěř z IX. skupiny.
Jinak - nemáte někdo na prodej přepravku plastovou? s kov. dvířkama.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 13:43
- Nahlásit
burunduk
no my jsme chtěli jet s brabanticí, jsme z Olomouce, ale po té, co nám jí paní rozhodčí v Olomouci jaksi neshledala krásnou, ba naopak, tak na to prdím, jedu jen v sobotu s NO
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 22:42
- Nahlásit
Co máte z toho, paní rozhodčí byla zcela mimo, co se hodnocení brabantíků týče. Dle mě má nastudované jiné plemeno a o brab. ví nic. Vždyť světovému vítězi vytkla dlouhé nohy a krátký čumák!! Ta paní je blázen asi. Skoro všem brabantíčkům dala VD.. ale co, hlavně že jsme se zúčastnili a viděli další brabantí kámoše.. tak to aspoň beru já
Škoda, že nejedete, mohli jsme si udělat brabantí výlet.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 23:08
- Nahlásit
Ebonypani,mate krasneho garta mirtan bohemia,nejdete s nim na vystavu?ze bych se mrkla.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 23:18
- Nahlásit
burunduk
no nám chtěla dát dobrou, než jsem jí upozornila, že jsme v dorostu
a krátký čumák
tak to je dobrý, my zase máme moc dlouhý čumák
no my jsme byli poprvé, tak jsem tam nikoho neznali, sice máme už jednoho belgickýho grifonka, ale tomu chybí varlátko, takže se nám daří...ale on si to vynahrazuje svou osobností
nemethova5
Kde jste ho viděla? Gart není náš, je jenom náš odchov, má ho jeden pán. Ale vůbec se Géčka povedly, hlavně v povahách, naše Droběnky jsou po jeho sestře Gábě.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 23:38
- Nahlásit
Ebonykde?no na tvojich strankach,hm,moc pekny pes,i ta barva,mohl by jit pan na vystavu,chci se tam taky zajet podivat,mam to kousek za humnama,jinak malej od henriety roste jak z vody,s hajanem jsou teda pekna tlupa!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2010 14:26
- Nahlásit
nemethova5
no on už s ním moc nechodí, ale v reálu je hezčí Gosh, ten je tmavší, větší s krásnou velkou hlavou, ale ten je až ve Varech,
navíc to je výstavam kde moc ovčáků nebude, nám národky a mezinárodky neplatí do chovu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2010 21:48
- Nahlásit
Ebonygosh je taky pekny,ale libi se mi vic gart,tak to je mi jasne,ze narodky a mezinarodky se do chovu nepocitaji,ze spise ty klubovky.ja cumela ze zvedavosti po chovkach nemeckych ovcounu,v praci jsem cucela,mela jsem sebou intronet.
|