| Autor |
Zpráva |
Helppes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:10
- Nahlásit
Přátelé, proč nadále nechat prznit Psíčkem - duševním chůdětem téma tak povedené akce, jakou byla Mikulášská pro všechny hodné pejsky , na jejíž přípravě se, mimo jiné, podílelo mnoho dobrovolníků se srdíčkem
Psíček, vyhoštěnec z mnoha psích fór a majitel již mnoha nicků si vlastní téma zaslouží. Námět na založení vlastního téma nám dala naše klientka a my jí dáváme za pravu.
No a tady v tomto příhodném tématu může Psíček - duševní troska odpovědět na dotazy Waldy, Getty a dalších a může si tu dopisovat hlavně sám se sebou
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:05
- Nahlásit
Ne, ne,ne, já to klidně dále přenechám ostatním, třeba se zapojí i ti, kteří se cítí okradeni
Proti komu navrch? - proti Tobě - och to by bylo ubohý měření, vždyť proti Tobě má navrch i perlorodka.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:08
- Nahlásit
Helppes
vždyť proti Tobě má navrch i perlorodka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:09
- Nahlásit
Nickový..
souvislost se slovem NIC
nebo NICK
??
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:31
- Nahlásit
Mucholabka
Nickový..
souvislost se slovem NIC
nebo NICK
??
OBOJÍ
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:14
- Nahlásit
Nickový.. Nicka
já se Vám divím, že se vždycky někdo necháte vyprovokovat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:25
- Nahlásit
mac1
Cooococo? Mě jen zajímají myšlenkové pochody dotyčných, vypadám jako vyprovokovaná?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:30
- Nahlásit
Mucholabka
vypadám jako vyprovokovaná? nevím jak vypadáš, ale Tebe se to netýkalo ( což nebylo jasné)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:32
- Nahlásit
Mucholabka
To byla reakce na průběh diskuze na Mikuláši
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:41
- Nahlásit
Já se spíš cítím pobavena než vyprovokována. Jen se trošku obávám že usměrnit psíčka pouze do tohoto fora nebude nic lehkého. Nicméně, nápad je to dobrý. A musím říct, že i ta chudák perlorodka by nám za to byla vděčná... Ale teď už vážně končím. Jdu si číst svou novou knížku "Mláďata", stejně to bude smyslupnější než debaty s Psíčkem
Helppes
Tímto vlastně děkuji za krásný literární dárek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:41
- Nahlásit
mac1
Aha, jo tak. Na Mikuláše budu v Německu, už se těším jak budu v převleku lítat po hotelu a pak se ožeru jak prase
Sorry, prostě asociace na volné téma
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:48
- Nahlásit
Helppes
Psíček, vyhoštěnec z mnoha psích fór
Čí? Těch fór nebo Tvůj? Můj tedy rozhodně ne.
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:53
- Nahlásit
Psíček
Jasně a tam jsem otázkou "Jak vidíte komerční dopad akce?" vyprovokoval slušné lidi z Helppes k tomu, že se chovají jak dobytek, že jo?
To víš že ne, už ti to bylo vysvětleno. Vyprovokoval jsi je několikanásobným opakováním téhle otázky i přesto ž se ti dostalo několika odpovědí, a hlavně následovným napadáním Helppsu
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:00
- Nahlásit
impact
Čí? Těch fór nebo Tvůj? Můj tedy rozhodně ne.
Proboha jenom to nééééé, radši těch fór, i když to je taky voser
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:00
- Nahlásit
Psíček
Nicméně ať to bylo jakkoliv, je myslím zřejmé, že lidé, kteří se nechají vyprovokovat takovou blbostí do práce se psy nepatří. A do canisterapie či práce s asistenčními psy už vůbec ne.
Tak s nimi nepracuj Nikdo z nás ale takovým prolbémem netrpí.
Napadání Helppsu? Ale ano, je vidět že to sám po sobě nečteš (a případně mněníš)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:03
- Nahlásit
Helppes
A co se ti nelíbí? Že poukazuje na realitu? Která je, samozřejmě, dost nepříjemná pro ty, kterých se týká...
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:05
- Nahlásit
impact
A jakou z těch mnoha Psíčkových "realit" máš zrovna na mysli?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:06
- Nahlásit
Getty
Joj, to bych musela vyhledávat a citovat a to se mi nece. Beru celkový dojem z reakcí Psíčka, ať už vystupuje pod jakýmkoliv nickem.
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:37
- Nahlásit
impact
Getty
Nejsmutnější je, že Psíček alias chdv, alias na chvíli erin atd., atd., vůbec může ještě někde realitou bejt.
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:49
- Nahlásit
Psíček měnivka 3 Pro 2009 23:00
".....Napadáním Helppesu? Kdepak?
Vždyť vy tady furt jen lžete...konkrétně od chvíle, co mně Ivan Benda z Helppes obvinil, že jsem měl údajně zneužít cizí nick. Ale podpora tohoto tvrzení nulová."
Psíčku ubohý, člověk by Ti snad i hodil kost . Všude kolem Tebe samý lháři, na fóru německýho ovčáka tak lhali a lhali, až Tě vyrazili a tady už lže i moderátor, Walda, Getty, celej Helppes a móře dalších a ten kdo nelže, tak má špatný vychování matky, nebo je alkoholik, viď. Že sem teda furt tak dolejzáš ??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 00:08
- Nahlásit
Psicek alias Erin? Kdyby byl skutecne Erin, tak mi sproste vynada. A to se jaxi nekonalo.
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 00:20
- Nahlásit
Getty
Tímto vlastně děkuji za krásný literární dárek
Nejni zač, rádo se stalo , příště budou místo mláďat psíčkata, ovšem né literární, ale na grilu
|
Helppes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 00:23
- Nahlásit
impact
Psicek alias Erin? Kdyby byl skutecne Erin, tak mi sproste vynada. A to se jaxi nekonalo.
Ale to by zasejc bylo moc nápadný a navíc konec převleku byl tak rychlej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 09:18
- Nahlásit
a není tu nějakej psychológ? si myslím, že by si dost smlsnul... možná by psíček dostal pár sezení zadáčo.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 09:27
- Nahlásit
jbat
není tu nějakej psychológ?
Já myslím, že Hyena, dohoď jí kšeft.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 09:36
- Nahlásit
impact
kdybych byl psicek, napsal bych vam, ze na tom s logikou moc dobre nejste, slecno impact - ale ze jsem argosek, musim napsat: rozkosne.
Helppes
Proti komu navrch? - proti Tobě - och to by bylo ubohý měření, vždyť proti Tobě má navrch i perlorodka.
pan psicek je velky ucitel - tedy kdyz clovek prestane proti jeho prispevkum bojovat a radeji si z nich zacne brat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 09:47
- Nahlásit
Walda
Já myslím, že Hyena, dohoď jí kšeft.
HYJENÓÓÓÓ!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:09
- Nahlásit
Psíček
To máš snadný, pro někoho je lepší prostě jen jbat, protože by z toho života stejně jinak už nic neměl
a pro jiné je zase nejsnazší cesta k seberealizaci jbat do lidí na internetových diskuzích. protože by pravděpodobně z toho života taky nic moc neužil...
jo jo, každej člověk je prostě jinej.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:59
- Nahlásit
Argosku ono to logiku ma. Ale jak pro koho. Cimz nechci v zadnem pripade zlehcovat logiku tvoji. Jen proste nekdy nemuzes vedet na zaklade ceho to pro nekoho logicke je.
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:10
- Nahlásit
jbat
Moc hezky řečeno
Psíček
Ty jsi zas velký milý zlobivý králíček.
Už i jednoduchá věty ve tvém podání i protiřečí : ) Rozkošné. A chceš-li namítnout že opakem ke "zlobivý" je hodný a ne milý, myslím žes klidem jde obojí...
|