Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Zkušenosti s pořádáním větší psí akce - co, jak, kde, komu?
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2009 23:24 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Obracím se na vás s prosbou o souhrn věcí, které je potřeba zařídit při organizování trochu většího psího srazu.

Na co nezapomenout, kde to hlásit a podobně? Mě napadl zatím určitě veterinář, možná několik vetů. Měla by to vědět policie, místní úřady, mít tam lékaře?

Cokoliv, co vás k tomu napadne.

Děkuju.

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 00:12
- Nahlásit

impact
Zavolej Michaele z Cibely, ta s tim ma velke zkusenosti a je dobra organizatorka, poradi ti nejen, jak s urady a co pripravit.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 00:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

dejavu
Děkuju moc, ve Tvoji radu jsem doufala.

Ale samo uvítám i rady ostaních. Na co si dát pozor a tak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 08:45
- Nahlásit

impact
Akce musí být nahlášená na státní vet. správu. Trošku problém vidím v tom, že vet. správa bude chtít číslo jednací řádu na ochranu zvířat podle kterého bude tahle akce konaná. Tudíž si organizátorky budou muset takový řád vytvořit a nechat schválit na ministerstvu. Pokud to chtějí stihnout do dubna tak mají fakt co dělat. Jakmile budou mít řád tak to nahlásí na veterinu a s povolením veteriny jdou žádat o povolení městský úřad místně příslušný. To jsou v podstatě jediné dva papíry co potřebují. Pak musí mít veta co provede vet. přejímku. Pokud budou očekávat velké množství lidí tak bych volila raději více vetů u jednoho bude velká fronta. Toť vše z hlediska byrokracie.

Z lidského hlediska bych na takové mega akci určitě doporučovala záchody, raději několik. Dále hodně moc odpadkových košů a hodně moc všude dostupných sáčků na bobky. Mám vlastní zkušenosti jak neuvěřitelně moc se zaneřádí plac při blbé výstavě voříšků na které je padesát psů Taky by nebylo od věci domluvit se s místními podnikateli, kteří mají různé stánky s čímkoliv a pozvat je na akci - od teplého piva a studených párků po nafukovací balonky a cukrovou vatu. Lidi to uvítají, je tam "aspoň něco než že jsme jenom přijeli s čoklem" a podnikatelé taky, páč mají zisk.

Určitě by to chtělo nějaký zajímavý program, soutěže a tak. Pochybuju o tom, že nějak hodně moc lidí pojede bůhví kam na VYsočinu kvůli tomu, aby se psem na vodítku dali tříkilometrovou procházku a jeli zase domů. Navíc spoustu z nich odradí to předpokládané velké množství psů - část si řekne "ježiš ten můj blbec by tam furt štěkal a bude mě tahat na vodítku a nejspíš se porve", druhá část si řekne "budou tam nevychovaní blbci a Bobíka mi někdo zakousne, to abych ho furt držela v náručí...."
Takže bych se to spíš snažila uspořádat v rámci nějaké soutěže, na kterou jezdívá dost lidí. Třá ta voříškiáda, agi závody..... prostě nějaká náplň dne.

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:14
- Nahlásit

Biluška
No ona organizátorka je taková zvláštní ... si piš že tam ti lidi nepřijedou a někdo tohle zopákne na světovce a je po rekordu :-D
Osobně její iniciativy zásadně nepodporuju

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:19
- Nahlásit

reneeska
No jestli chápu že to pořádá ta co naprcala Gwen, tak mi nezbývá než se smát.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:23
- Nahlásit

reneeska
někdo tohle zopákne na světovce a je po rekordu :-D
No to je docela pravděpodobné

si piš že tam ti lidi nepřijedou
Vůbec organizátorku neznám, ale určitě bych na takovou akci nejela ani kdybych ji měla za barákem. Nevěřím lidem, že zvládnou svoje psy a čekala bych velké problémy. Možná bych vzala jednoho,dva VELKÉ psy a zašla se kouknout (kdyby to bylo fakt za barákem), ale šeltičky, Miu a Malého Hajzla bych do takové skrumáže fakt nevzala, nemám ráda když je drží někdo v tlamě
Ale při představě, že beru psy a jedu někam na Vysočinu, přes půl republiky, tam se v davu psů projdu tři kiláky a celou dobu budu mít oči na šťopkách jestli se nějaký nevychovanec nechystá napadnout ty moje. A svoje blboně budu smýkat na vodítkách takže z "vycházky" nebudou nic mít ani oni ani já.... tak při takové představě si teda ťukám na ubytovnu brouka mozkožrouta

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:27
- Nahlásit

Mucholabka
ono by se toho dalo napsat, že ta co ....

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 09:32
- Nahlásit

Biluška
Já sem pro každou špatnost,ale tohle bych odmítla s každým ze svých psů.Zlaté komorní srazy.

cilka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:12
- Nahlásit

reneeska
Mucholabka

Jedná se o christinu ? Jestli jo , tak se divim , že jí na to někdo skočí , a že by se někdo angažoval . Vůbec se divím ( pokud tedy je to ona ) že není ve cvokhausu ...

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:21
- Nahlásit

cilka
Jedná se o christinu ? Jestli jo , tak se divim , že jí na to někdo skočí , a že by se někdo angažoval . Vůbec se divím ( pokud tedy je to ona ) že není ve cvokhausu ...

A o koho teda vlastně jde,vůbec netuchám???

impact
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 10:31
- Nahlásit

He? Tak to by mě zajímalo, o co jde. Můžete mi to někdo přiblížit? Ren? Klidně skype.

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:07
- Nahlásit

cilka
Já soudím dle fotek a toho Zamilovanýho hájku, že to je Christina. Takže ruce od toho

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:12
- Nahlásit

Taky netuchám o koho jde, ale chtěla bysem vědít . Poví mi to něgdo?

cilka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:13
- Nahlásit

reneeska

Už sem se dopídila snad v knize návštěv , je pod tím podepsaná ...

Takže ruce od toho
Taky tak ....

jablunka
vůbec netuchám???
budˇ ráda ....

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:15
- Nahlásit

cilka
budˇ ráda ...
Ale stejně jako Biluška bych byla ráda informovaná.

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:22
- Nahlásit

ve zkratce, moooc pomáhá psům z útulků, nabere to dom, něco se pomnoží (ale to přiznám jen tuším Bobina a teď teda Gwen) a najednou má po čase úplně jiné psy, a kde jen těm co pro ně byla zapálená před půl rokem konec, kdoví ....
Opravdu velice ve zkratce

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:35
- Nahlásit

reneeska
Opravdu velice ve zkratce
Tohe stačí.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:36
- Nahlásit

Mno, já už byla taky uvedena do obrazu a jsem ráda, že to bylo dřív, než jsem se do něčeho nechala navézt. Nápad mi to přišel naprosto parádní, ale zasejc odsáď pocáď.

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:39 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

No, tak to se mohu k negativní referenci přidat, naštvu se ještě dnes, když si vzpomenu na svou zkušenost s ní.

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:39
- Nahlásit

Ale neberte to jako pomluvu, jen upozornění a obrázek si udělejte dle sebe

impact
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 11:49
- Nahlásit

dejavu

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 12:21
- Nahlásit

impact
mas kliku, ze to vyjasnilo, o koho jde a usetris si pripadny prusvih a blamaz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 12:34
- Nahlásit

tssssssss,takový venčení děláme co chvíli

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
v quinesovce jsem vo tobje nečetla... :P

impact
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 16:33
- Nahlásit

Tak jsem tady zas.

Tentokrat se bude jednat o russelli sraz poradany pod mysliveckym spolkem na mistni strelnici.

Bilusko, myslis, ze takej rad maj i myslivecky spolky, kdyz poradaj hony a tak? A ze by se to dalo pouzit, kdyz to bude na jejich oplocenem pozemku s veskerym komfortem? Poradaji se v tom i letni festaky, tze se zazemim nebude problem. A bude to sraz tridenni.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání