Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Jak se stát vůdcem smečky... / Každého psa si podřizuje
Autor Zpráva
Bugs
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 16:50
- Nahlásit

Ahojky,mam dotaz.Když jdu s pesanem ven (4,5měsíce) a potkáme nějakýho pejska,tak když je menší chce si hned hrát a po chvilce hraní si pejska hned podřizuje.Když potkáme většího a je na něj hned hrr,tak se musí chvilku otrkat,má chvilku staženej ocas,ale jak zjistí že mu nic nehrozí,tak si začne hrát a po chvilce si psa podřizuje.Myslíte,že ho mam nechat a nebo ho v tom podtlačovat?Nechci aby si myslel,že na každýho má.Přece jenom jsme zatím nepotkali psa kterej by si to nenechal.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 16:53
- Nahlásit

no nedokážu si moc představit takhle malý štěně,jak si podřizuje dospělýho psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 17:06
- Nahlásit

Bugs
Je to stene! Je to tudiz hra.. Nevim, co u psa potlacovat.
My mame svuj okruh dobrych psich kamosu, se kterymi holky skotaci, vyrustaji spolu, takze si drobne spory resi mezi sebou.. A ze mlada rtw ma take snahy si vyskakovat, ale vzhledem k velikosti nasich kamosu dogousu ma celkem smolicek pacholicek..
Ja osobne stene nepoustim s kazdym psem, kteryho potkame. Dokud psika neznam ja osobne, nebudu vedet, jak reaguje na stene, zda mi ho nepodupe nebo bezduvodne neopere, nema na hratky s mym stenetem narok..

tosca
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 22:03
- Nahlásit

Už je to dávno, co jsem měla doma štěně, ale pokud si dobře pamatuji, v tomhle věku se pejsek učí zásady psí komunikace. Pokud jsou dospělí psi, se kterými se setkává, normální a slušně vychovaní, nezasahovala bych. Oni si ho přes hlavu přerůst nenechají, nebojte se. Když bude potřeba, dají mu pár "výchovných", ale neublíží mu. A čím líp se štěník seznámí s komunikací mezi psy, tím líp pro něj. Období štěněcího "hájení" mu jednou skončí a pokud nebude umět komunikovat, může na to tvrdě doplatit.
Spíš si dejte pozor, aby pejsek nepřerostl přes hlavu Vám

Kolie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 13:13
- Nahlásit

Jsou různý povahy psů, já si myslím, že nevadí, když si každýho podřizuje.Hlavně aby si nepodřizoval lidi.

Bugsy
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 18:32
- Nahlásit

Kolie
Už je to trošku lepší,teda aspon v tom,že ho v tý chvíli jsem schopna odvolat.Mě by to bylo vcelku jedno,jde jen o to,že ne každému psu se naskakování líbí a pak je z toho akorát bitka.Jinak na lidi to nikdy nezkusil a ani bych mu to nedovolila.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání