| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:51
- Nahlásit
Kočky nevíte prodává někdo takovéto postroje na pidi psa? (toy pudl)
http://obchod.hafbezobav.cz/kat-25-ManMat--vybaven i-pro-psy.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:53
- Nahlásit
žanda
Ty XXS jsou opravdu miniaturní.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:58
- Nahlásit
žanda
Polar
má ho Meluzínka od štěněte a je super... (polstrovaný, vydrží všechno )
i tahat na něm minipes může!
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:03
- Nahlásit
spis ten Polar jak psala Wami a koukala jsem na manmat na ofiko strankach maji postroje drazsi nez na hafbezobav
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:03
- Nahlásit
tak to jste mě potěšili,já nějak nevím, kolik má ten pudlík kolem krku- já mám ty kšíry na našeho hafa,ale ten je jiná váhová kategorie )
jinak souhlas- máme ho asi 6 let a je sice už jetej,ale drží ! To byla dobrá investice.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:06
- Nahlásit
a jeste zkus kouknout na Reddingo.cz nebo tagisky.com pokud to nemas na sport a nemusi byt vypolstrovane
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:09
- Nahlásit
Steph
koukala jsem už,ale právě chtěli by polstrované a jen jedno zapínání.......
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:23
- Nahlásit
ja ma Rogzy a ty jsou zapinaci jen na zadnim popruhu stejne tak i ty dinga, ale polstrovany nejsou, na behani mame prave guardy od manmatu a drzi skvele uz nekolik let a ze je teda zrovna nesetrime )) ty XXS by mu mel byt nebo at brnknou primo panu Soumarovi, dela je i na miru. Polar ma znama a taky je spokojena, navic je i cena sympatictejsi
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:25
- Nahlásit
Steph
teď jsem o tom mluvila s kolegyní-její je ten pudl- tak prý je trpasličí,ne toy ) tak to by nějakou velikost v pohodě urval )
díky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:39 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
žanda
jen dodatek... Polar taky šije na objednávku, navíc ty minikšíry má ve 3 velikostech, takže opravdu od toy čehokoliv po třeba minibeagla (tam už začínají XS)
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:42
- Nahlásit
Wami koukam na Meluzinku....to je taky clenka skorovlci smecky??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 15:48
- Nahlásit
Steph
no bať...
sice ještě nejsou dodělaný... ale s mým minimem času asi stejně jen tak nebudou... - takže naše nový skorovlčí stránky, je tam i povídání o Meluzínce
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:19
- Nahlásit
Wami krasny stranky a skvely povidani...naposled kdyz jsem Te videla mela si jen Denyho a Lumpika
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:31 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Steph
naposled kdyz jsem Te videla mela si jen Denyho a Lumpika
Tak to už bude pár let zpátky...
předpokládám že na treku?
krasny stranky a skvely povidani...
díky...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 17:01
- Nahlásit
jj asi v Kruskach nebo na Frystaku.......tenkrat me zaujali skorovlci a Tvoje stejne zavazany kolena jako ty moje
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 17:56
- Nahlásit
Steph
od tý doby jsem pošla... teda nejdřív ještě pár treků s ortézama, ale když už mi ty mrchy přestaly fungovat úplně (nebolí, ale nefungají), tak jsem se na to vyprdla...
přešla jsem na agi, to podle kolen zatím ještě můžu
a co ty? chodíš?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:32
- Nahlásit
wami
Pěkné weby
Když se bavíme o postrojích, zrovna dneska jsem po dlouhé době našla jeden koupený od tebe, když byla Bucka ještě malá. Takový co má Melzí, ale větší je super, ale dlouho jsem ho nemohla najít. Dneska jsem psům vyhazovala z bud starou slámu a u Ferdíka v boudě byly poklady-vodítka, kladky na kotec, různé kosti i ten postroj. Až nedávno jsem si všimla, že cokoli pověsím na kotec on okamžitě zprivatizuje když nechám na kotci odemčenou kladku, taky si ji odnese. Jsem tak ráda, že jsem ten postroj našla, fakt. Mezitím jsem sháněla jiný a nepodařilo se mi sehnat takový příjemný jako tenhle.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:41
- Nahlásit
Mucholabka
Ferdík je koukám hamoun...
jinak ses měla zeptat, nějaký mi ještě zbyly, i když tedy mám pocit, že spíš už jen ty maxi velikosti
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 22:46
- Nahlásit
wami
napodobne posla jsem taky, loni v zari uz jsem musela s jednim pod kudlu a letos v zari me ceka druhy, takze dogtreky uz mam taky odpiskany, momentalne ujdu max.20km, psi uz taky nejsou tak akcni dedek ma trojuhelnikovy kycle a babka artrozu a maly torpedo resim extra prochazkou, aby se utahala.
Mucholabka......Ferdik je pasak, kdo vi kdy se to vsechno bude hodit a Ty mu takhle drze vybrakuje peclive nasysleny veci....styd se. Spoony mel kolem pul roku fetis v podobe meho spodniho pradla a ponozek, kradl to z kose na spinavy pradlo a syslil si to pod polstar, zjistila jsem to az po tydnu kdyz jsem sla prat
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:55
- Nahlásit
Moje prga fena kradla ořechy co se sušily na dvoře (a maminka říkala jak strašně sesychají ) a pyžama z postele......samozřejmě jsem byla bordelář-kam jsi si to pyžamo dala? ...no boudy fakt ne... )
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 23:52
- Nahlásit
žanda
pokud chceš postroj na malého pejska tak spíš doporučuju toto:
http://obchod.hafbezobav.cz/kat-358-Postroje-Zero- DC.html
Mám polstrovaný udělaný na míru pro teriérku (30cm kolem krku, váha 7 kilo) a jsem fakt spokojená, tahá na něm, je jí příjemnej
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:11
- Nahlásit
younglady
děkuji,kolegyně už nějakej pořídila. Tak snad bude spokojená )
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 13:38
- Nahlásit
Ahojte, kde se dá v Ostravě koupit v kamenném obchodě tento postrojURL nebo jiné výrobky od ZeroDC??
Díky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 14:54
- Nahlásit
V Ostrave v kamennych obchodech tezko sezenes kvalitni veci. Prodavaji se tady akorat sunty.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 15:30
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to je škoda,... jsem si myslela, že aspoň ve větších městech mají širší nabídku. Vím, že třebas Twiko má v obchodě Manmat, ale to proto, že to mají v eshopu...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:43
- Nahlásit
Jaký postroj by jste mi poradili na trénink obran pro 4 měsíční štěně RTW vážící 20 kg, mám po dospělé čubě kožený polstrovaný od gappaye, ale ten je až na dospělou, potřebovala bych něco mezi, na čem by psovinevadil tah a měl maximální možnost pohybu.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:20 - Změnil/a: Alka
- Nahlásit
myslim že to Zero DC má fakt dobrý postroje, mám dva: Faster a Short ,a jsou super.
vyrábí i postroj na obranu, Ten jsem taky měla v ruce, a je festovní, tady: http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog.php?id=148
PS: ušijou ti i na míru za stejnou cenu
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 19:38
- Nahlásit
Alka
Jenže tenhle typ vychází dost ke krku, mám strach, aby neškrtil.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 19:52
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
já jsem měla klasický kšíry plátěný, pak jsem psovi na obranu pořídila polstrovaný (bezp. pásy do auta ) od VK brašnářství... ty jsou hodně dobrý...
teď už moc nekoušem, ale stejně pokukuju po postroji od Julius K-9, ale zatím jsem ho viděla naživo jen u malých psů na agi...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:02
- Nahlásit
wami
hm bezva.jsem zkoušela s elis běhat a to je na h..o
sindy stou je to taky na baterky
|