| Autor |
Zpráva |
tttynka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2005 18:55
- Nahlásit
FiSt
zadnej znalec nejsem, techno nemam rada,na czechteku jsem nebyla a ani nemam v umyslu tam nekdy jet, tak toho nech. proste s tema co jsem se bavila, byla spousta na czechteku a doufam ze si nemyslis ze ten zasah proti tem lidem byl opravneny. videli jsme cele video jak to tam vypadalo, a jak tam ty lidi jednoduse mlatili...no nic to uz je snad jedno. nebo aspon se mi to tu zas nechce rozebirat
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2005 19:02
- Nahlásit
tttynka
Opravdu si viděla celý to video? Ten zásah byl možná přehnanej, ale pokud by tam nebylo selhání ze strany těch policajtů, tak byl oprávněnej...
Ale na tohle téma proběhlo už tolik diskuzí... A tahle o tom být nemá...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 08:45
- Nahlásit
tttynka
vážně ti nepřijde divný, že těžkooděnci, kteří mají div né brnění jsou hospitalizováni tři s vážnými zraněními oproti tomu "chudáčci technaři", kteří mají "holé ruce" (a v nich kovové tyče) z toho vyvázli o moc lépe, a déle v nemocnici pobyl jen jeden???
Víš ono to chce brát i z druhé stránky, pokud mě někdo ráno vyzve k opuštění pozemku a já tam večer ještě v klídku vegetuju, tak to asi tak normální není, ne ??? Ale to je jedno, my to tady stejně nevyřešíme a nemá smyls si tímto mezi sebe vnášet nešvary, ono stačí, když se tu pohádáme kvůli psům
PS: výměčně teď zcela na 100% souhlasím s FiStem, važ si toho
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 09:47
- Nahlásit
FiSt
No, vim, že o to nestojíš, ale s tim cos napsal naprosto souhlasím a mohla bych se pod to podepsat...
Eny
Nejlepší na těch zraněných učástnících akce je, že některý z těch zranění si fakt zpusobili sami tím, že nákej zezadu se netrefil do toho kordonu, ale do těch lidí před ním...
|
tttynka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 22:15
- Nahlásit
vzdyt mi to taky prijde blby to tady rozebirat. videla jsem video a cele od pocatku akce do konce, vcetne telefonatu nekam ... a myslim si proste sve. takze toho muzeme nechat ne??
Eny
tak toho si fakt musi vazit ))zas tak casto se to nestava.
FiSt
zadny fetaky kamarady nemam , prej par policajtu se nechovalo zrovna ok, haha, nekde psali ze ti policajti co zasahovali dostali za ten zasah odmenu 25000,- myslis ze to je v poradku?? nejaky kecy v tom smyslu ze akce nebyla opravnena, bych nebrala az tak vazne...zasah byl dopredu dobre promyslen, to vite papoubkovi se chce vys...
jinak sem si o tom s vama rada pokecala, ale tady je fakt blby rozebirat jeste nejaky czechtek. uz to muze bejt stejne jedno.jediny co vim je, ze kdybych sla k volbam tam tomuhle paroubkovi bych svuj hlas fakt nedala, coz spousta jinych lidi urcite udela.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 23:19 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
tttynka
Uvědom si, že tam byli povolaní policajti z celé republiky a o víkendu... Za to se příplatky dávají i normálně... Jinak Paroubek udělal to, co musel, kdyby to neudělal, tak se snese vlna kritiky, že policie nezasáhla (stejně jako loni)...
Zkus se vžít do role majitelů těch okolních pozemků, kteří jim nedovolili tam být a byla jich většina...
Ale už s timhle fakt končím.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 14:11
- Nahlásit
FiSt
posledni pozn.:
tu sumu co vypocitali na jednoho policistu neni z zadnyho blesku nebo novy. a docela dost lidi si na to ztezovalo. prece jen je to castka ktera nemalo prevysuje prumerny mesicni plat.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 14:14
- Nahlásit
Anonymní
No, vzhledem k tomu, že nemálo policstů utrpělo pracovní úraz, tak se ta suma mohla zvednout.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 14:27
- Nahlásit
No vzhledem k tomu, že i kdybych do konce život nic nedělal a zevloval v práci na internetu, tak nikdo nedoženu to co tady způsobila ODS. Okradla stát o 700 mld a teď díky ní dlužíme Diag Human dalších 4,6 mld. Grossova půjčka za "pouhých" 900.000,- Kč na byt je naprosto směšná částka, oproti panu Tupolánkovi a tomu narcisovi na Hradě, co se přávě přestěhoval do vily na Brusnici, která je zase z peněz daňových poplatníků.
Jsem rád, že se policie činí a klidně z toho co mám ten zákrok zaplatím ze svého, zraněných policistů je mi úpřímně líto, byli v zaměstnání jako jiný člověk, který se snaží živit svojí rodinu, většina technařů snad ani neví, co to pojem rodina znamená A V NEPOSLEDNÍ ŘADĚ KDYŽ JSEM NA PSÍM FÓRU, vzít na takovou akci psa je naprostá blbost, kor když si tam se sebou beru plynový masky, baseballovou pálu a vím, že tam k něčemu dojde, většina psů při takovém rachotu sklopí uši i ocas a oběhne pryč. V každé vyspělé demokratické zemi, se nikdo na policajta nedováží šáhnout, svých práv se dožadovat můžu, ale nedělá se to tak, že si stoupnu na louku s klacem v ruce. Příště se zaregistruji, děkuji za pozornost. Archi
P.S. Ještě bych chtěl dodat, že opoziční strana nikdy nehlásala kupónovou privatizaci, stahování opasků a noc dlouhých nožů a v neposlední straně nevyjádnavala prvně s anarchisti a pak s ultrapravicovými extrémisty.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 14:31
- Nahlásit
Eimy MÁ PRAVDU ! A ještě ke všemu srovnávat tento policejní zásah s bojem proti komunismu je ubohost! A neuvěřitelně to potupuje oběti komunismu! To byli inteligetní vzdělání lidé, kteří klidným zůsobem demonstrovali a veděli za co bojují. Veštšina technařů jsou lidé, kteří mají osobní problémy a utíkají z reality a utápí se v chlastu a drogách, protože jim k tomu úniku pomáhají.
|