Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / JE TOHLE MOŽNÉ???
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:36
- Nahlásit

Mrkněte na příspěvek Heleny z 25.7.2005 a napište,co si o tom myslíte? Je to na http://www.boxer.cz/diskuze.htm ?!?

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:37
- Nahlásit

ola
Lepší neřešit, nesnižovat se na její úroveň. Očividně jedinej, kdo má nějakej problém je ona sama...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:39
- Nahlásit

Na to se dá říct jediný-hlídejme si pořádně své psy, ať nám je nějaký takový chudák neotráví nebo jinak neublíží.
P.S. Jmenuju se taky Helena, ale to nejsem já !!!

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:41
- Nahlásit

Olo, je to prostě taková zamindrákovaná paní. Taková chudinka ubohá a řekla bych, že se potřebuje trošku odreagovat, že má určitě doma manžílka, bez jehož dovolení si ani neuprdne. Znám takový i v běžným životě ne jenom na vebu. Jsou to chudinky a je mi jich moc líto

Náhoda
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:43
- Nahlásit

K tomu není co dodat
Někdo si asi potřeboval "schladit žáhu"

Evicka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:50
- Nahlásit

Co se na takový nesmysl dá říct? Nic.

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:52
- Nahlásit

Ketrin
Naštěstí se takoví "hrdinové" většinou omezí jen na tlachání na netu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:56
- Nahlásit

Eimy
Snad máš pravdu. Kéž by. Poté, co dvě moje štěňata (majitelé bydlí v tom samém městě) byla přiotrávena, tak se toho fakt bojím.

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 13:59
- Nahlásit

Ketrin
Ale to většinou dělají lidi v tichosti... U nás mě taky párkrát lidi varovali, že se tady tráví psi

I když je fakt, že jsem jednou jela v tramvaji a chlap na mě vyjel at du s tim psem jinam, že nemá zájem, aby ho nákej "čokl ocvrdával"... Nechala sem to bez komentáře, sedla sem si tam, kam sem plánovala a dědula za hlasitých připomínek odešel do jiné části tramvaje... Je fakt, že u takovýho člověka bych se nedivila, dkyby byl schoopnej psa otrávit. Ale spíš sem to brala atk, že si chudák s nikým nepokecá a radši sem ho ignorovala... Přece jen moje psice byla o hodně čistější jak von

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 14:01
- Nahlásit

Ani ta terry nejsem já
Jinak není co k tomu dodat, leda psychologický profil a to si myslím rozumní lidé udělají sami...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 14:02
- Nahlásit

Já jsem jednou měla v práci čtyřměsíční štěně. Krásnýho voňavýho pejska. Přišel klient (stálý zákazník) v kraťasech, bylo léto, a pejsek mu malinko, decentně olízl lýtko. A on se tak zatvářil, opravdu zhnuseně a s odporem, že tím u mě navždy skončil (do té doby mi byl celkem sympatický).

handula
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 14:09
- Nahlásit

zamindrákovaná paní. Taková chudinka ubohá

Není to chudinka, je to kráva s vymydlenym mozkem. Tyhle stvoření bych střílela prozměnu zase já...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 14:16
- Nahlásit

handula
tak tak naprostý souhlas

elvira
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 23:24
- Nahlásit

Myslím,že největší mindrák má asi ona,to je opravdu na rozbušku do ruky,a ještě k tomu odporu ke psům,mě teda nejvíc smrdí lidi,psa jsem tak smradlavého ještě nikdy neviděla,leda tak vyváleného v lidském ho...

Nela
# Zasláno: 27 Čec 2005 23:55
- Nahlásit

Myslím, že nestojí za to, reagovat na takový hloupý příspěvek. Určitě je hrozné, když pes pokouše dítě. Ale není chyba většinou na straně naší - lidí? Tak proč nadávat psům ? Jsou jen takoví, jaké jsme je vyšlechtili a vychovali. Tak snad by se jmenované dámy měly zamyslet nejdříve nad sebou. Ale to asi bude moc složité a možná není taky čím, že?

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 07:03
- Nahlásit

Né, je fakt, že to je asi zamindrákovaná kráva, která touží po hádkách a "senzaci", což takovým příspěvkem relativně vzbuzuje. Lidi takto smýšlející se určitě nevyskytují na psích webech. Té šlo o něco jiného.

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 10:45
- Nahlásit

Nějaký chudinky ubohý....

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 10:46
- Nahlásit

Já zase říkám, kdo nemá rád zvířata, nemá rád ani lidi...

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2005 11:01
- Nahlásit

Já bych neřešila tyhle blázny na jiných forech jich je víc než dost.
Ale docela bych chtěla slyšet váš názor na pokousání té holčiny.Oni to všichni odsuzujou,je hrozné,že jí ten pesan pokousal,ale co si má hladit psa kterého nezná a ještě ke všemu,když spí.Já své děti učím od malička nesahat na cizí psi a když už si chtějí psa pohladit tak pouze se souhlasem majitele.Neodsuzovala bych jen psa,ale i tu holčinu a její rodiče.

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2005 11:05
- Nahlásit

já bych odsoudila hlavně majitelku, že nechá psa bez dozoru!!!! nikoliv psa, ten za to nemůže

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 11:41
- Nahlásit

můj názor - první a zásadní chyba - neměla hladit cizího psa, vůbec když spal...to jedenáctiletá holka neví, že se cizí pes nehladí kurňa??? vůbec to nemusel udělat z agresivity, ale z leku, šoku...
mě dá se říct pokousal pes jednou jedinkrát, a to můj vlastní a to když nechtěně strčil nohu do jedoucího výtahu a bolestí se mi zahryzl do ruky, když jsem se snažila mu jí vyndat, prostě to byl pro něj šok, psi jednají v těchto situacích instinktivně, nikoli racionálně jako člověk a proto je třeba k tomu tak přistupovat.. majitelka by měla vědět, že to pes může udělat, takže vodítko, koš, nenechávat bez dozoru....takže je to kombinace obojího. Holka doplatila na hloupost a majitelka doplatí na lehkovážnost.

ola
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 11:51
- Nahlásit

Já když jsem byla malá holka,tak jsem chytla kousanec od jezevčíka. Byla to ale 100% moje chyba,protože jsem mu sáhla na ocas,když to nečekal. Tudíž se ohnal a už to bylo! Od tý doby vím,že na cizí ocasy se nesahá!

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 11:56
- Nahlásit

ola
Správně, manžel by měl z Tebe radost.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 11:59
- Nahlásit

ola
Martina

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:06
- Nahlásit

na psí se nesahá, ale na cizí může, ne holky ?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:08
- Nahlásit

Ola, Martina

teď sem si kvůli vám poprskala celý stůl, ty ty ty

ola
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:08
- Nahlásit

No,já už za to jednou pokousaná byla...

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:09
- Nahlásit

handula
víš jsou lidi, kteří se psi vůbec nemají žádné zkušenosti(je to vidět i na téhle diskusi) ale přitom je mají rádi. a jdou si psa pohladit"co by mi mohl udělat, když já mu taky neubližuji"
Hlavní chyba je v majitelce psa, vem si třeba to , když necháš psa bez dozoru a přiběhne nějaký trhač o porve ti tvýho psa, tak pak nemůžeš nic, bude to tvoje chyba

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:15
- Nahlásit

když necháš psa bez dozoru

to je právě to...NENECHÁM! vím jistě, že můžou nastat situace, kdy můj pes někoho pokousat může. Můj pes taky lidi dvakrát nemusí, tím nechci říct, že je to nějakej agresor, ale prostě je nemusí a nemá rád, když na něj někdo cizí sahá a nedej bože aby spal, a někdo cizí na něj sáhnul. Takže já bych svýho psa nenechala před krámem ani náhodou. To je jedna věc. A jak už jsem psala - kdyby ta holka na něj nesahala, nemuselo se nic stát, toť můj názor.

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:18
- Nahlásit

A to že lidi se s psama nemají zkušenosti není omluva, právě proto, když o nich nic neví, tak na ně nemají sahat!

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:20
- Nahlásit

moje máma by mi ještě dala pár facek, kdyby mě pokousal cizí pes kvůli tomu že jsem na něj sáhla...

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:20
- Nahlásit

handula

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:23
- Nahlásit

handula
v tom s tebou souhlasím, ale musíš uznat že pes sám venku nemá co dělat
moje 4 letá dcera taky ví, že psa si bez dovolení pohladit nesmí

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:26
- Nahlásit

Anonymní

vždyť píšu, že nemá...
a vidíš, že když to ví tvoje 4leta dcera, tak natož jedenáctiletá!

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:32
- Nahlásit

mám taky psa a snažím se vyvarovat tomu aby někomu ublížil nebo aby někdo ubl´ížil jemu.
Když by někomu ublížil, jen protože spal a byl bez dozoru, tak si budu tlouct hlavu o zeť a nebudu házet vinu na to dítě, že si ho nemá co hladit,
ano ona si ho nemá co hladit, ale furt je to můj pes nesu za něj zodpovědnost

ola
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:32
- Nahlásit

handula
Však já taky po tom jezevčičím kousanci dostala doma takovej sprďák,že to hryznutí bylo proti tomu úplná maličkost. Moji kluci taky moc dobře ví,že na psy se nesahá,ale přesto,když vidím někde uvázanýho i sebemenšího a sebemilejšího psa,tak už je předem varuju,co by se jim stalo,kdyby na něj sáhli. A tím nemyslím,co by jim udělal ten pes,ale co bych jim udělala JÁ!

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:36
- Nahlásit

teď to berete ze strany rodičovské, který něco ví o psech, ale zkuste si to vzít z pozice majitel psa: já se totiž snažím o to aby můj pes nikoho neobtěžoval a sám taky obtěžován nebyl

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:48
- Nahlásit

Tak narozdíl od Blesku existují i rozumnější články na tohle téma:

http://pes.internet.cz/zviretnik/clanky/44837_0_0_0.html

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:55
- Nahlásit

Terri

super článek

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:57
- Nahlásit

Jenže kolik lidí si přečte tohle, a kolik lidí kupuje to svinstvo Blesk.
Mimochodem pes v kritickém okamžiku spal, a přitom byl údajně "rozzuřený". Fakt dobrý.

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:59
- Nahlásit

Terri
Je to hezký, že existují i lepší názory na věc. Problém ale vidím v tom, že tenhle článek si přečte pár lidí, ale Blesk čte celkem dost lidí - bohužel. Vždycky mě udivuje ráno v metru, kolik lidí si to kupuje jako informační zdroj . Na tom je vidět, kam se náš národ ubírá

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:03
- Nahlásit

jéé, to mě Ketrin předběhla
Píšu totiž jednou rukou, protože mám skoro po prstu - taky rozzuřená bestie (ta moje vlastní)

handula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:05
- Nahlásit

lidi který si budou chtít myslet, že to byla zlá hnusná bestie, která napadla chudinku holčičku by názor stejně nezměnily ani kdyby si přečetli nevimco...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:09
- Nahlásit

Mel
Taky mě včera můj pes v zápalu hry kousl do palce a ještě mi šlápl na bosou nohu /38 kg - aúúúú
Jinak Blesk je dobrej akorát tak pod štěňata, aby na něj čůraly a kakaly.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:13
- Nahlásit

Dámy, to je právě to, Blesk je nejčtenějším deníkem v ČR. Nehledě na to, že ostatní, dříve jakš takš seriózní noviny, se mu začínají silně podobat - právě aby zvýšily svou popularitu. Za chvíli se nebude dát číst nic a celý národ zblbne totálně.

A jak se vám líbil článek (resp. obsah) v PPČ o podmínkách psů u protinožců?

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:13
- Nahlásit

Ketrin
Teď jsi na to kápla, že je akorát tak na sr..í, dobře saje.

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:18
- Nahlásit

Ketrin
My kupujem Blesk občas pro pobavení.
No, jinak já to mám s tím úrazem horší, ani se s tím nechci nijak rozšiřovat, protože si můžu řikat jenom jsi blbá, jsi blbá. Mám prst totiž fakt skoro ukousnutej, ale to si člověk může řikat pořád, jak by se zachoval při psí rvačce, ale když se stane, stejně udělá hovadinu a strčí ruku skoro až psovi do huby. A nejhorší jsou pak rady od nemocničního personálu typu vzít vidle a .....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:20
- Nahlásit

Terri
Ten jsem sice ještě nečetla, ale celkově mám pocit, že se PPČ v posledních cca 2 letech dost horší. Čím dál víc reklamy, a co je horší té skryté, čím dál víc článků "o ničem", které by dokázal napsat každý z nás co nějakou dobu žijeme se psy, a čím dál míň něčeho pořádného, z čeho se člověk něco dozví- např.Eichler nebo Dubový-sice dělám jiný výcvik, ale od nich si vždycky něco vezmu a něco se přiučím.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:28
- Nahlásit

Ketrin
No zrovna tenhle je informačně dobrý, proto jsem psala "resp. obsah". Ale jinak si myslím totéž... A zrovna to tam p. Dubový vzpomíná...
Taky bych uvítala víc článků o výcviku, výchově atd. a ne jen seznamy výstav a čím dál víc inzerátů. A nebo hodně podobných na téma sportu. ALe asi jsou zase lidi z opačné strany, co se jim to líbí.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:29
- Nahlásit

Mel
Tak to máš blbý, držím palce ať se to spraví. Ono asi při rvačce člověk jedná instinktivně. Taky jsem kdysi jednou strčila ruce mezi svou dominantní a cizí čubu, když si chtěly něco vyjasňovat. (Ale já mám ty měkkohubý labradory, takže jsem bez následků.)Uděláš to automaticky, přemýšlíš až potom.
Tak ať se to dobře hojí

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:46
- Nahlásit

Ketrin
To už bylo spíš zoufalství. Po dlouhym tahání za ocas a nohy. A taky asi ze strachu o kamarádku, která se mezi ně hystericky vrhala . Ale beru to sportovně a to hojení snad taky už konečně nastává. Dík za podporu.

denny
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 19:38
- Nahlásit

Je to nějakej psychopatickej blázen, kterej je teď nadmíru spokojen, že to někoho rozčiluje. Myslím, že je zbytečný to rozebírat. Všichni se shodnem na tom, že některý lidi jsou prostě zralý na vyšetření psychiatrem......

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 21:57 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

některý lidi jsou prostě zralý na vyšetření psychiatrem......
Ale kdeže na vyšetření, dg. je zřetelná, to je na léčbu

elvira
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2005 21:29
- Nahlásit

""Čím více poznávám lidi,tím více miluji své psy"

Anonymní
# Zasláno: 1 Srp 2005 08:50
- Nahlásit

A co kdyby někdo vystřílel lidi? To by se té zmindrákované paní moc nelíbilo, kdyby jí někdo vystřílel příbuzný, co? Pes je stejně jako člověk, oba 2 jsou stvoření přírody, já bych vystřílela ju a bylo by! Pokud má někdo něco proti psům či jakýmukoli zvířeti je ubohej a potřebuje pochopit, že je na stejné úrovni jako to zvíře!!!

haha
# Zasláno: 1 Srp 2005 23:29
- Nahlásit

pes na rozdíl od člověka i když někoho pokouše nedělá to z nějakým úmyslem že by mu to činilo potěšení buď brání sebe , majitele, objekt , nebo se bojí lidí , za co zase můžou jenom lidé protože ho neuměli vychovat , nehlídali ho , nezajistili aby nikoho pokousat nemohl, když by někdo chtěl vystřílet psy , co by se potom mělo dělat z lidmi kteří ubližují vědomě a ještě jim to dělá potěšení, co udělat z úchyláky , vrahy nebo nezletilými parchanty který např. ubodaji starou bábu , se psem kterej ublížil jsou lidi hotový hned , proč to tak neřeší i se sebou , alespoň bychom nemuseli ty šmejdy živit z našich daní

kaja
# Zasláno: 2 Srp 2005 04:48
- Nahlásit

A takovým lidem co nemají psy rádi bych přála aby se dostali do nějaký situace, kdy budou dost trpět a život jim přišel zachránit až pes, pak by si ho aso začali vážit.

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2005 07:55
- Nahlásit

No, někteří lidi jsou přinejmenším zvláštní... Ted sme se vrátili z prochajdy a nna lavičce seděl chlap a psice proběhla cca 5 metrů od něj na trávu, aby udělala to, co musela... Chlep se histericky zvedl a začal na ni koukat. Moje psice, která si cizích lidí normálně nevšimá a je ráda, že si oni nevšímají jí, a normálně ji slyšet štěkat je skoro zázrak, se otočila a jak ho viděla (to byla od něj už tak 20 metrů), tak si na něj provokativně jednou blafla... Je fakt, že takovej člověk se psů musí bát docela festovně, protože ta moje 10kg potvůrka s košem na čenichu působí pro ětšinu kolemjdoucích spíš komicky...

Monyschka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2005 20:48
- Nahlásit

kaja: Ano, to by bylo správné!

Anonymní
# Zasláno: 23 Srp 2005 17:31
- Nahlásit

děs a hruza. jediné co uznávám je že je opravdu na každém kroku psí hovínko. tady u nás na sídliště si hrají hodně děti a hovínka po nich uklízí všehovšudy jen 3 lidi četně mě. A navíc tu nechávají pobíhat psa bez košíku...

Sara 03
# Zasláno: 24 Srp 2005 10:28
- Nahlásit

čauky,u nás je to přesně tak.Hovínka jsou všude.Za to ale nemůže pejsek,ale jeho páníček.Přála bych takovým lidem,aby ta hovínka za celý týden našli v neděli ráno za svými dveřmi.Já si pamatuji,že naše čubina udělala potřebu na távě u chodníku,kde v tu dobu chodilo dost lidí.Sahám do kapsi a ouha.Pytlík nikde.Otočili jsme se a hnali dom.Poslala jsem tam už jenom dceru.Byla legrace ji pozorovat.Nechtěla,aby ji viděli lidé,tak se chvíli procházela.Největší problém byl v centru Prahy.Tam,když jste koukali po památkách,tak jste určitě do něčeho šlápli.K tomu článku.Já také čtu blesk,beru ho ale s rezervou.Hned jsem pochopila,že to není vina psa.Mě kdyby někdo takhle rychle probudil,tak po něm vyjedu taky.Moje děti mají rády zvířata.Vadí jim jen tarantule,sklípkan a škorpion.Neznámého psa by snad určitě nepohladili.Ono někdy stačí kolem psa projít a promluvit na něj/zavrčí/.Psů se nebojíme,ale raspektujeme jejich teritorium.

přítel člověka
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:27
- Nahlásit

K tomu mohu dodat pouze tohle:
trochu jednodušší Heleno!
"Čím více lidí poznávám, tím více miluji psi."

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání