Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Míček na pamlsky
Autor Zpráva
Brigitta
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:16
- Nahlásit

Tak mi konečně přišel míček na pamlsky, jak mi poradila Evik. Hned jsem do něj na zkoušku dala dvě granulky a dala ho naší feňulce na prozkoumání. To Vám byla vážně psina Malá si s ním úžasně vyhrála, opatrně zkoumala, jak se k těm granulkám dostat, čumáčkem promačkávala děrovanou vrstvu, zkrátka mnohem lepší podívaná, která se s "nováckými" estrádami vůbec nedá srovnat a hlavně stojí za to, se dívat. Jaké máte Vy zkušenosti s těmito míčky?
Dnes ráno jsem malé do něj nacpala tvaroh s granulkami, tak jsem zvědavá, jak to doma vypadat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:25
- Nahlásit

Já jsem si tuhle objednala takový který je jedna půlka plný a druhá půlka samá dirka, jenže ty díry jsou dost velký takže granule se s toho hned vysypou, je to určený na pamlsky, akorát nevim co tam cpát aby to buď hned nepropadlo a nebo naopak šlo zase vyndat. Nakrájela sem mu do toho eidam na kostičky tak akorát a občas mu tam něco strčim, na granule to ale moc neni.

Brigitta
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:28
- Nahlásit

Vcelka
Tak to máme stejný. Naše malá byla zatím dost opatrná, takže tak rychle nevypadly, ale když to smícháš s tvarohem, tak by hmota měla držet pohromadě a nevysypat se. Evik mi radila, abych třeba tvaroh smíchala s uvařeným kuřecím masem.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:39 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Blbý je že to tam nejde jinak nacpat než těma dírama, takže v případě tvarohu je to pak asi docela patlanina ne?
Viděla sem někde jiný míček, který má jen jeden otvor a ten jde nastavit podle velikosti granulí, to by možná bylo lepší.

Brigitta
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:49
- Nahlásit

To je pravda, také jsem si myslela, že to bude oddělávací, ale i tak je to v pohodě. Jednou dirkou to procpu dovnitř, utřu to ubrouskem a míček je z vrchu suchý.
Ten druhý typ míčku jsem viděla také, ale moc se mi nelíbil, přišel mi těžký jak "vězeňská koule".

Ala
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:51
- Nahlásit

Já sem si objednala míček od barona. Ten má otvory jen dva. Docela dobrý. Ty granulky, pokud nejsou uplně prťavý tam vydrží dost dlouho.
Ale psisko to bavilo tak 14 dní. Teď už se ho moc nevšímá.
Ten tvaroh si nějak nedovedu představit

Anonymní
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:52
- Nahlásit

holky ten jsem měla-ten jak nastavíš na velikost,asi by byl fajn,kdyby do něj náš miláček neudělal hned díru jako vrata a granule nepadaly jinudy))

Brigitta
# Zasláno: 27 Čec 2005 10:06
- Nahlásit

Anonymní
Tak to je fakt dobrý.

Ala
Taky budu zvědavá, jak dlouho ji to bude bavit. Každopádně jí ho vždycky dám, když se s ní loučím, a když jsem doma, tak jí ho seberu.

Anonymní
# Zasláno: 27 Čec 2005 10:46
- Nahlásit

ještě tedy dopíšu- dostal ho k vánocům a vydržel mu asi 6 minut.....ale já mám likvidátora.....

Brigitta
# Zasláno: 27 Čec 2005 11:00
- Nahlásit

to tedy ano, jaká je to rasa?

Ala
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 11:01
- Nahlásit

Náš pes je taky likvidátor, ale ten míček co máme mi je prakticky nerozbitelný.
Něco jinýho je když jsem mu koupila normální gumový míč na hraní. Ten nevydržel 6 minut ale 6 vteřin než ho prokousnu. A pak na něj čučel jako telátko.

Brigitta
# Zasláno: 27 Čec 2005 12:39
- Nahlásit

Naše malá "myška" ten míček ani pořádně nevezme do tlamičky. "Ale když dostane například rýmu", tak vytahá a rozcupuje takových kapesníčků, že jich je plný celý byt.

Anonymní
# Zasláno: 27 Čec 2005 16:17
- Nahlásit

Brigito mám staforda....moc nic u nás dlouho nevydrží-ted jsem objednala tu činku na tagiskách....tak jsem napnutá))

Brigitta
# Zasláno: 28 Čec 2005 07:28
- Nahlásit

Anonymní
Také jsem na těch stránkách byla. Uvidíš, dyžtak máš záruku, že Ti vrátí penízky, když píšou, že je to nezničitelná hračka

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání