| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:54
- Nahlásit
stetisek123
myslíš, aby byl furt uvázanej?
postavit lepsi plot.
Jsme velká rodina a děti nustále odchází a přichází, maj kamadády po celé vsi. Pes může být po 3. hod prochajdě,ale touha být s členy smečky je silnější
tak reknete detem, at nechavaji cleny smecky (at uz to znamena cokoliv) doma a chodi ke kamaradum samy. pokud je ovsem skutecny problem v tom, ze se psovi styska po lidech, asi to moc nepomuze.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:30
- Nahlásit
argosek
postavit lepsi plot.
Plot je novej a nikdo tu nebude tenhle bourat. Pes není můj, je švagrový,ale ta to nijak neřeší
tak reknete detem, at nechavaji cleny smecky (at uz to znamena cokoliv) doma a chodi ke kamaradum samy. pokud je ovsem skutecny problem v tom, ze se psovi styska po lidech, asi to moc nepomuze.
Čen smečky je tu samozřejmě každý i to dítě,které odchází.
Hale, chtěla jsem jen názor na ten ohradník, výcvikový věci jsem už řešila i s Eichlerem,ale ten taky doporučil jen natáhnout lanko a na šňůře k tomu přivázat psa. Prostě jsem chtěla jen vědět, jestli en ohradník funguje. A celých těhle dvou stránkách jsem se to nedověděla..
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:11
- Nahlásit
stetisek123
Nemusíš mít elektronický plot, stačí obyčejný elektrický ohradník, natáhnout pásku ve dvou řadách zevnitř na plot a je to. Má to takhle spousta lidí. Nebo na vršek stávajícího plotu navařit ještě kus a naklopit ho dovnitř. Takhle jsem to udělala já, pro jistotu, plot mám 170, ale když jde kolem pes, je to málo.
Prostě plot musí být takový, aby se pes nedostal ven, přes to nejede vlak.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 08:57
- Nahlásit
LucieS
Prostě plot musí být takový, aby se pes nedostal ven, přes to nejede vlak.
Hihihi, měla jsem fenu, v kohoutku 25 cm,ale uměla přelézt drátěný pletivo 180 cm, lezla jak po žebříku, pomohla až kastrace, ale tenhle pes neutíká za holkama.
Hale, já chápu tvé argumenty. Taky, kdybych bydlela ve svém to tak řeším, ale bydlím na společné zahradě ještě s dvěma domy a tohle mi tu neprojde, byť jde o majitele psa. Prostě to jsou lidé, co si víc váží jiných věcí, jsme na vsi, tak to dopadne, že pes bude 24 hod uvázanej...
Jinak klasickej ohradník mít nemůžu. On utíká stranou, kde jsou vjezdový vrata a navíc si myslím, že přes hustou srst by to nepomohlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 09:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
stetisek123
hele napiš mi na mail lenka(zavinac)plivnik.cz, my ho nepoužíváme, tak můžu půjčit k vyzkoušení.
Jinak třeba Bilušce nefungoval, ale bejvalá šéfová m vyprávěla o psech, kterejm fungoval. Nějací psi pastevci to byli.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:36
- Nahlásit
kachna_
děkuju,ale právě mi to samý nabída kámoška, měla to ale na krátkosrstýho psa, ale prý se to dá nějak dokoupit. Kdyby to nevyšlo, moc ráda ti písnu a domluvíme se.
|
jirineticky
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 22:46
- Nahlásit
Ahoj všem, my máme labradorku a od mala utíkala jak divá, poté jsme pořídili elektronický plot, když jí bylo 8 měsíců, je chytrá, naučila se za 1den, že prostě k plotu nesmí - dostala párkrát impuls a máme klid už ji sousedé nevodí zpět a nebojíme se, že ji přejede auto... je to přímo tento http://www.poslusny-pes.cz/produkt/1-3-elektronick y-neviditelny-plot-pro-psy.html
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2013 20:55 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Nejsem tedy žádný přítel elektriky, ale znám dost psů, chronických útěkářů, kterým tenhle plot zachránil život, případně se nemuseli vrátit zpět do útulku.
Jakmile pes ochutná svobody a zalíbí se mu toulání a je šikovný, tak je to špatné. Pozitivně na něj lze působit přesně do té chvíle, dokud je pod dozorem páníka. A jakmile je sám na zahradě, tak si velmi dobře spočítá, že dozor není. Tudíž je možnost jen kotec, lanovka nebo řetěz, případně tenhle plot, který mu poskytuje relativně největší svobodu.
Samozřejmě záleží na tom, jak je to udělané, jaké typy elektrod, aby dosáhly pod srst a aby to bylo štělovatelné ve výkonu.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:33
- Nahlásit
Batmann, ty jsi prodejce? Že se ta doporučení čehokoliv el. vyrojila všudičky všude.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:37
- Nahlásit
Neumi
jo , trapná reklama,navíc v tom obojku silně zavádějící - tedy v tom smyslu, že za odpůldne to zmákli. leda tak kulový.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 12:38
- Nahlásit
Neumi
Batmann, ty jsi prodejce? Že se ta doporučení čehokoliv el. vyrojila všudičky všude
bud prodejce nebo rovnou majitel internetového obchodu.... že by? ....
|
alik333
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:01
- Nahlásit
Ahoj, my ho máme už asi dva roky a funguje to dobře. Pro psa si myslím, že to taky není nic hroznýho. Naučil sem to za pár dní že prostě k plotu kolem celého baráku se nechodí. Dřív, když sme ho neuvázaly nemohli jsme ani otevřít vrata a byl pryč, ale zjistil že ani otevřený vrata už nejsou cestou k útěku.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:24
- Nahlásit
alik333
jj znamej to udelal stejne, kolem celyho pozemku ma elektickej ostnac u zeme a navic do patnact metru straszni veze osazene vzdy vdema Vidhwansaky.
|