| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 14:09
- Nahlásit
Vše je řečeno v titulku - právě mi volala známá, že chtěla objednat a že jí volali že skoro nic nemají, resp. jejich dodavatelé tak drasticky zvedají ceny, že už to bude neprodejné a tak vetamix skončí... (???)
víte o jiných dodavatelích poskytujících srovnatelný komfort - dovoz až do domu a srovnatelně kvalitní maso? - Díky!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Ketrin
to je nejaka blbost ne ? Vzdyt mi zrovna minulej tyden volali ze maji novej sklad v Olomouci a tip padem budou Moravu zavazet kazdej tyden. Proc by najednou koncili ????
|
monika
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 14:17 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Ketrin
fakt? mi volali, jestli něco nechci v pátek.Jen mi řekli, že otvírají obchod a mezisklad v Olomouci a taky Moravu budou zavážet odtamtud, takže odpadnou problémy s časem.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 14:20
- Nahlásit
U mě byli minulou středu - ani ne tejden - a vše proběhlo jako normálně, takže se taky divím
No prodávám jak jsem koupila. jestli je to pravda, mám necelej měsíc na nalezení náhrady, páč tahat všecko z masny se mi nechce, stačí že odtama vláčím kosti, vepř.nohy a hlavy atd...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 15:01
- Nahlásit
Taky mi volali že budou k nám zavážet pátky...ae že mají nějaký problém s dodavateli...no nic, já bych objednávala u řezníka u nás.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 16:54
- Nahlásit
Já měla posledně dost problém se zavezením, pže měli přijet ve čtvrtek a vůbec nepřijeli a volali až druhej den, že teda přijedou v úterý. Tak jsem pro jistotu ještě v pondělí volala a upravovala objednávku, aby byla aktuální, ale stejně mi třá granule vůbec nepřivezli a ani je neměli na objednávce, takže kdo ví, co tam je... Ale samo polovinu věcí neměli - kolínka, ryby, škvarky... Taky bych potřebovala zajistit jinýho dodavatele, ale o ničem nevim a Jeseničan jsem moc nepochopila... Ma divně udělaný stránky.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:01
- Nahlásit
Ketrin
mi dnes volali jestli budu objednávat, řekla jsme , že až koncem ledna a nic nenamítali , o nějakém končení ani slůvko
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:36
- Nahlásit
Taky mi volali minulý čtvrtek a řekla jsem, že objednám tento týden, nic neříkali.
Jen to co píšete, že mají sklad v Olmiku a tudíž budou zavážet každý týden.
Kdo je z ostravy a okolí, tak v Opavě, Háji ve Slezku a v Ostravě jsou malé zveráky, kde prodávají falco a jesenican. dovoz do domu to není, ale lepší než nic
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:38
- Nahlásit
Mucholabka
Kde přesně u vás u řezníka myslíš? a jsou to nějaké odřezky pro psy nebo normal maso pro lidi?Diky
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:10
- Nahlásit
Objednávali jsme dnes a nic neřikali.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:36
- Nahlásit
zwergpinscher
zdar
u vetamixu mají dobré srdce (která ale ne vždy dovezou) a ryby (které ne vždy dovezou) a hnusné držťky
Jak píše zwergpinscher, tak já jsem spokojená s těmi malými zverimexy, cena se od dodavatelů až tak neliší...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:38
- Nahlásit
Ketrin
asi pred hodinou mi prisla smska, ze slucuji trasy a budou zavazet v jiny den. je ovsem pravda ze pred vanocemi mi misto 140kg kurecich hrbetu privezli jen 76kg a ctrnact dni nato, uz je nemeli vubec. pokud to tak pujde dal, vratim se k reznikovi.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:46
- Nahlásit
argosek
jiný den mi nevadí, o něco vyšší ceny taky ne, že to či ono občas nemají taky ne... srdce a j. koupím u řezníka....
ale živím 4 labradory a tak prostě potřebuju aby mi sem 1x měsíčně někdo dovez tu hromadu masa...
pokud je to tak jak všichni píšete a je to jen ňáká fáma, fajn
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:55
- Nahlásit
Tak já už se nemůžu dočkat, až budou v Olmiku, že od nich konečně něco vemu, a vy mě takhle strašíte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:50
- Nahlásit
argosek
Pokud chceš kuřecí hřbety můžu ti dodat ty naše. Třikrát jsem je u nich objednala, třikrát mi je přivezli zelené Je fakt, že bez problémů vyřizují reklamace. Začínám mít pocit, že jsou to stále ty stejné hřbety, že mi je vozí pořád dokola a doufají, že to jednou prostě vzdám a zkrmím zelené maso Jsem v pokušení udělat si na tuhle várku nějakou značku než ji vrátím
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:29
- Nahlásit
Ketrin
Nekončí, včera volali, že začínají zavážet pravidelně Zlín.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:30
- Nahlásit
Biluška
Přihodím zelené křídla, pokud by měl argosek zájem
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 18:51
- Nahlásit
Terri
čauky, žiješ ještě
Chtěla jsem se zeptat, nedám nějaký sraz, společné venčení? vezmu ratli a možná ještě známou s labrou? čas mám teda tak nejdřív třetí víkend v únoru, ale aspon se můžeme domluvit. Jak budeš mít hlídání nebo vezmeš dítě sebeou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 18:55
- Nahlásit
Biluška
mi vzdycky privezli hrbety dobre. a trocha zelene psa jeste nezabila. kdyz jswem jeste nemel mrazak, mivali psi obcas na veceri maso prolozene muchama a jak jim to chutnalo .
ted ma akci trhovy stepanov, kureci smes na polevku, co je normalne za 19.90, je ted za 12, tak mi to ten snad docasny vypadek vynahrazuje.
Dáška
zajem bych mel, pokud ta kridla jeste mate, muzete mi je poslat na dobirku, slecno dasko .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:00
- Nahlásit
zwergpinscher
Společné venčení plánujeme v Ově u Landeku 25 v neděli odpo
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:07
- Nahlásit
Mucholabka
zel bohu budu v trencine
a kdo pujde?
v nejake diskuzi nebo mimo jste se domlouvali?
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:10
- Nahlásit
Terri
terez, kdy zas ucis? sem slysela ze je to ted zavreny, pac jim to pada na hlavu???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:49
- Nahlásit
zwergpinscher
Spíš mimo, mejlama a tak, ale jink i na lidé.cz pejskaři z ovy
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:01
- Nahlásit
Biluška
mohu přihodit zelené jazyky a hovězí páchnoucí po octu
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:29
- Nahlásit
zwergpinscher
písnu Ti maila (zatím mám hlavu celou, ale je to tak ...)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:39
- Nahlásit
Krom toho zdražení a že mi jednou něco nedovezli (1 ks) jsem s vetamixem zatím problém neměla.
Vlastně jednou, v létě, když přivezli dršťky v popraskaných obalech a já je musela nechat pár hodin v autě. Pár dní jsme byli rozhodnutí to auto vyhodit a jezdit jsme museli jen se staženými okýnky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:46
- Nahlásit
Tak dneska zavážka - díky spolehlivému panu Švamberkovi, což je řidič, který nás zaváží - to proběhlo na čas (jen pro něj je to čím dál horší, protože si pamatuju, že končíval kdysi s námi a to bylo ve čtyři max. v půl pátý, dneska končil v půl sedmý a předpokládám, že ač jsem ho do telefonu ve firmě chválila nijak se to na jeho hodnocení neobjevilo. Maso - až na stehna vypadá schopně. Zelenýho nic, jen je prostě vidět, že to balí moc rychle po porážce, proto to zrovna nevoní, to maso nemá čas se vydejchat. A taky zatím žádná zmíňka o tom, že by končili.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:24
- Nahlásit
Dneska mi volali, zda chci neco zavezt, takze koncit urcite nebudou. Bavila jsem se s pani, jak uz se nekde psalo - maji nedostatek surovin od dodavatele (ktery jim pry jeste zvedl cenu) - takze na urcity druhy maji striktni limity (kusovky, orezy - to, co maji v ceniku psany jako "omezene mnozstvi). Ale stangle jsou pry k dostani bezne, tech je dost.
A na kvalitu jsem si nikdy nestezovala, nikdy nic zelenyho (krom drstek ) mi neprivezli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 15:47
- Nahlásit
PetraK
já jsem jim ještě navrhovala, jestli teda nemůžou třeba to hrubomletý dělat ve větších kusech, třeba jen nasekaný, když je nedostatek kusovek. Páč mi vadí to, že to je namletý, že ten žaludek tak nefachá, jako když má pes kusy masa. Paní slíbila, že to přednese, ale nevidím to moc reálně.
|
angus
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 14:35
- Nahlásit
Ahoj,
chtěla bych začít postupně přidávat čoklínovi do krmení syrové maso a ráda bych zkusila něco z nabídky Vetamixu... Nemáte někdo tip na obchod v Praze, kde mají od Vetamixu velký výběr?
|