Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Ponožka
Autor Zpráva
JanaK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 06:48
- Nahlásit

Pomóc
-moje 6,5 měs.jezevčice sežrala moji silonovou ponožku. Stalo se tak v pondělí večer, ale fusakle stále nevyšla. Pejsa normálně žere a je veselej. Co s tím??? Máte s tím někdo zkušenosti??
Veterinář mě po telefoně řekl, že do 24 hod. by to mělo vyjít - ale stále NIC.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 06:55
- Nahlásit

tak s ní raději běž k vetovi.....Náš starej knír je taky ponožkožrout....kde najde jaký hadřík, zbufne to (dřív si ty ponožky sundaval i z prádelní šňůry), ale vždycky mu to normálně projde traktem a vykadí to......
Je možné, že se tvojí jezevčici ta fusekle někde šprajcla ....říkáš že normálně žere a je veselá a vyměšuje taky normálně? Jestli jo a ponožka nevyšla, tak bych raději k tomu vetovi zašla....

JanaK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 07:11
- Nahlásit

Evik
Vyměšuje úplně normálně, má bobky jako vždycky, jen ponožka nevychází. Dávám ji dnes poslední den a zítra pojedeme k vetovi.
Ale co bude dál?? Budou ji muset operovat???? Nebo mají jinou metodu??

Hafina
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 08:16
- Nahlásit

Myslím, že hned pejska nemusí operovat. Jezevčice naší známé sežrala obal tenisáku, takový to chlupatý žlutý. Na veterině jí doktor dal nějaký projímadlo a krásně to vyšlo. Jen známá musela dlouho chodit po venku. Ale nejsem veterinář, takže nevím co bude tělat váš pan doktor.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 08:33
- Nahlásit

já si taky myslím, že fenku jen "propláchnou" - dají nějaké to pročišťovadlo vypít či spolknout...operace bývá nutná v případech, kdy je cizorodé těleso někde v zažívacím traktu šprajcnuté a pes nemůže jíst, pít, vyměšovat a třeba se snaží bezvýsledně zvracet. Tohle ale nebude případ tvojí jezevčičky

Anonymní
# Zasláno: 14 Čec 2005 09:01
- Nahlásit

můj haf sežral ne silonovou ponožku ale rovnou podkolenku, nevím, jak dlouho trvalo než to z něj vyšlo - stalo se to před 10 lety, ale pes to vykadil, jen měl problém to vykadit najednou - podkolenka je dlouha a ještě se natahuje , museli jsme trošku pomáhat

maja
# Zasláno: 14 Čec 2005 10:32
- Nahlásit

JanaK
Zkus jí dát kysané zelí. Buď jestli si ho vezme dobrovolně nebo jí ho po hrstičkách nacpy do tlamičky. Mě to zelí bylo doporučováno na pročištění a pak jsem v bobkách našla různé kousky molitanu a toho co sežrala z hraček. Je to přírodní, určitě tím nic nezkazíš.

JanaK
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 14:11 - Změnil/a: JanaK
- Nahlásit

Všem děkuji za radu a odpověď.
Minulý týden jsem byla u veterináře, protože ji po užívání antibiotik začal průjem. Tak ji vet dal něco na úpravu střevní mikroflory a teď by ji měl dát zase něco aby průjem měla.
Připadá mě to divný, a je mi blbý za ním vůbec jít, ale stalo se a budu muset. To zelí mě taky napadlo, ale u nás v dosahu už kysané zelí nikde nemají.

Anonymní
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:25
- Nahlásit

kysané zelí se dá koupit třeba v Lidlu, Plusu atd, mají ho v sáčcích u zeleniny nebo v chladaku

handula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:30
- Nahlásit

Jana K

jsi si jistá, že ji sežrala?? Mě se nezdá, že by to z ní od pondělka nevyšlo a zároveň neměla žádný problémy. Buď by z ní vyšla nebo měla zácpu.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání