Hafina
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2005 08:53
- Nahlásit
Před nedávnem jsem tu psala o welššpringrovi, kterého se chce panička zbavit, protože na něj nemá čas. Někdo mi odepisoval, že kontakt někomu předával. Nakonec to dopadlo tak, že se s majitelkou nedohodli, protože ta ho chtěla prodat a ne jen darovat. Teď už by ho prý i darovala, ale pani ze cvičaku už na pána nemá kontakt. Tak, kdyby se mi mohl ten dotyčný ozvat a kontakt mi napsat, nebo zase předat ten kontakt na paní cvičitelku. Jinak sem ještě překopíruji původní příspěvek a kdebyste o něj kdokoli měli zájem, tak se ozvěte na daný číslo. Pes je z Brna.
Včera jsem takhle šla se psem na prochajdu a potkala jsem dvě paní, který dělají cvičitelky na nedalekým cvičáku. Když viděli, že mám welššpringra, tak prej jesli nechci ještě jednoho. Je to asi roční, nebo 1,5 letej pejsek s papírama po dobrých rodičích. Panička se ho chce zbavit, protože na něj nemá čas. Kdybyste náhodou někdo měli zájem, nebo věděli o někom, kdo by si pejska vzal a měl čas se mu věnovat, tak volejte na číslo 603 931550. Je to číslo přímo na tu cvičitelku, která by vám řekla víc. Tak pejsovi hodně štěstí ať najde nového a lepšího páníčka...
Jo a ještě dodám, že pes má zvládnutou základní poslušnost.
(to číslo telefonu je jiný)
|