Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / BAZAR věcí pro psy
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 50 . 51 . >>
Autor Zpráva
chvilka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 22:01
- Nahlásit

http://www.4animals.cz/kozeny-obojek-herry-zdobeny -vlisem-cerny-svetle-a-tmave-hnedy-ruzne-velikosti -3-5x50cm-az-4-5x80cm.html

odkaz na FOTO

impact
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 02:46
- Nahlásit

chvilka

chvilka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2011 06:21
- Nahlásit

to je on, díky

chvilka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 19:21
- Nahlásit

nově i na AUKRU

chvilka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:56
- Nahlásit

pousouvám, obojek a vodítko je stále na prodej, dohoda o ceně možná

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 15:06
- Nahlásit

Neměl by někdo kšíry do auta? Velikost asi jako na kokra. A pak jedny na choďáka 35 kg

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:02
- Nahlásit

Prodám kennelku Atlas Car 80, výrobce uvádí rozměry d 82 x š 51 v 61
cena 950 Kč
Podlážka (nemyslím tím dno! To je v pořádku) je na 2 místech prasklá, v používání to ničemu nebrání. Jinak ve velmi dobrém stavu. K vyzvednutí v Praze. Nebo můžu dovézt někomu na cestě Praha - Hořovice a okolí. Také na KV Rybníky, MVP Mladá Boleslav, MVP České Budějovice (sobota).

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:15
- Nahlásit

Prodám Fiata Pandu VAN, r.v.2005, najeto 114000 Km, cena 48 900 Kč... viz přiložený soubor PDF

www.fotobrix.wz.cz/prodam_fiat_panda_van.pdf

Sice je to auto, ale patří to spíš sem, psiskům se v tom jezdilo náramně

cilka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 23:19 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

stetisek123
Ahoj mám oba , PC 370 ,- a 350 ,- - sleva 50% poštovné 50 ,- Kč . Postroje jsou nové , vypolstrované - s pevnou přeskou a ručkou . Budeš - li mít zájem písni mi na mail . Čauky .

Aktualizovala sem věcičky na Aukru , hlavně ceny směr dolů tak kdo chce najukněte , až dojede tahle vlna budu tam sázet další věci , pokud někdo máte zájem a nejste na Aukru regnutí tak klidně pište na emila pod členem .

http://aukro.cz/listing.php/user?us_id=9542158

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 08:14
- Nahlásit

cilka
Prosím tě, jak tam máš ty samolepky na auta - nemohla bys mi sehnat pumi? 100% se vyrábí, na starém autě jsem ji měla, ale od té doby ji nemůžu nikde sehnat . Kdybys ji někde potkala vem mi ji, prosím. Děkuji předem, horem, dolem i zadem.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 08:27
- Nahlásit

Biluška
Si to nech udělat z fotky, né?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 08:28
- Nahlásit

impact
no ta jediná co je někde v prodeji je naše Belina . Se mi to nechce nechávat dělat, to mi přijde moc práce a starostí. Je fakt, že ji zas tak nutně nepotřebuju, jenom si občas vzpomenu, že mi jako jediná na autě chybí

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 08:31 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
http://www.bracco.cz/11510-samolepky/8642-pumi-sam olepka/?pg=11&tb=1
http://www.psi-samolepky.cz/motiv/zobraz/pumi

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 08:33
- Nahlásit

http://www.k9.sk/samolepky/samolepka-lukka-pumi.ht ml

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 08:59
- Nahlásit

impact
využila jsem Tvých odkazů a našla si tam samolepky pro sebe na www. psi -samolepky díky
Biluška
jestli chceš vyber si tam nějakou pumici , já Ti jí objednám taky s těmi svými a pošlu sofort jako
poděkování za pomoc při hledání domova pro Nelly

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:29
- Nahlásit

cilka
Díky moc. Bych prosila tuhle - http://www.psi-samolepky.cz/motiv/zobraz/pumi - motiv číslo 1. Samozřejmě ti ji zaplatím, budu vděčná už jenom za to, že mi ji objednáš a nemusím ztrácet čas tady s tímto

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 14:00
- Nahlásit

Biluška
Objednáno , až dorazí tak posílám , s cenou si fakt hlavu nelam , já nic nechci od Dany jsem dostala za pomoc s Nelly obří orchidej
ale lidi si sehnala Ty , takže to je od nás pozornost , jinak byly z holky nadšení a má se moc dobře . S Danou jsou v kontaktu , píšou jí a občas pošlou i fotku ....

stetisek123
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:00
- Nahlásit

Biluška
jsem si to od nich objednávala loni a trvalo to skoro půl roku, no uvidíte. Ten obchod má na starosti nějaká "maminka" ale komunikoval se mnou její potomek. Jako domácí výroba? Nevím,ale samolepky byly nakonec pěkný a levný
cilka
prosím tě, když by jim nebyly, vyměníš mi ty kšíry za větší, menší? Nebo můžeš změřit maximální a minimální oba obvody (krk i hrudník)
K těm cedulkám na vrata, sehnala bys i skotskýho teriéra, choďáka?
A pak by mě zajímal ten protitahací postroj, já znám jen haltinu, je tohle taky účinný? nějak tomu nevěřím...

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:02
- Nahlásit

cilka
Je super, že má Nelly hodné páníčky . Vždycky mě hrozně potěší když se lidi sami ozvou a hlásí jak se pes má a tak

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:33
- Nahlásit

stetisek123

cože ? Za půl roku jo ? Jdu tam zavolat atˇje to do příštího týdne tady nebo se neznám !! Nutně potřebuju pro zákaznici joršíra kterého viděla u mě !! A já chci čechouní lepky !! Nemám žádnou !
Jinak postroje Ti změřím hned M - OH min - 50 -70 cm max ,
OK min 38 cm -max 50cm , L - OH - 70-90 cm , OK 44 - 63 cm ,
jsou opravdu velice pěkné i kvalitní , měkké podšití ale ne filc něco jako kůže aby se to nechlupatilo . Tři extra silné a pevné spony jak na kšírách tak na ručce .
Cedulky nemám a ani je schánět nebudu , potřebuju se zbavit těch co mám doma , můžu se Ti juknout v Bolce .
Jinak ty protihací fakt fungujou - jsem skeptik a moc sem tomu nevěřila - no ohlasy jsou pozitivní např - boxer fena , milá ale nevycválaná , paní s ní ven nechodila protože jí a kočár dohromady nezvládla - s postrojem jí vodí krásně . Starej kokr od rodičů kamarádky taky pejskařka - nevěřily jsme tomu obě - postroj vyzkoušeli ( rodiče) a zafungoval , kříženec bullmastifa - funguje to i na něj - haltiny ( roz. ohlávky ) nemám , neprodávám a neuznávám po té co jsem to viděla na každém druhém IW , se mi naprosto zhnusily ( haltiny )
Takže za ty prachy určitě dobrý vyzkoušet , v případě nezafungování pořád zůstává kvalitní obojek a rozdvojka na psy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:36
- Nahlásit

cilka
haltiny ( roz. ohlávky ) nemám , neprodávám a neuznávám po té co jsem to viděla na každém druhém IW , se mi naprosto zhnusily ( haltiny )
Já už ji viděla i na pražském krysaříkovi . Asi děsně tahal chudák
Mimochodem, používala jsem ji na malamutku Gozérku a dokázala tahat i s ní. Sklonila hlavu, vytočila ji do boku a šla...táhla o fous míň než normálně na obojku, ale fakt jenom o fous

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:38
- Nahlásit

cilka
Cau bebecho, nemas este doma samolepku takovou tu trojuhelnikovou "Pes v aute" nebo neco podobnyho? Pripadne, kdybys zahlidla v Bolce, ja se tam nedostanu, dikec, pak se kdyztak domluvime.

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:41
- Nahlásit

Biluška

Je super, že má Nelly hodné páníčky

jj já taky . Tady to bylo rychlovka padli si všichni do oka okamžitě

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:44 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

Biluška

Sklonila hlavu, vytočila ji do boku jo to je ten důvod proč to nemůžu ani vidět , vono když sem to viděla poprvé tak sem si myslela že maj ti psi nějakou vobrnu či co ...

Fifi

Já takový nemám , ale juknu tam a kdyžtak pošlu .

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:52
- Nahlásit

cilka
Dik.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 16:04
- Nahlásit

cilka
jo to je ten důvod proč to nemůžu ani vidět , vono když sem to viděla poprvé tak sem si myslela že maj ti psi nějakou vobrnu či co ...
Jo, to přesně vystihuje. Jsem ji po pár vycházkách zase zrušila bo jsem měla strach, že si udělá něco s krční páteří.
Jinak lidi už jsem s tím viděla dělat pěkný svinstva...třá fenka křížence boxera, která byla za haltinu (obojek vůbec neměla) uvázaná před školkou

cilka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 16:20
- Nahlásit

stetisek123
Tady je ještě ta fotka postroje ( kšír do auta )

Biluška
jj je to prostě humusárna nemůžu si pomoct ...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 16:32
- Nahlásit

cilka
já až změřím psy, tak ti písknu emil.
Co je to Bolca?
Jinak fakty ty samolepky trtvaly takhle dlouho a to jsem je někoikrát urgovala,ale možná to byla náhoda, třeba byla "maminka" nemocná, já nevím, faktem je, že já na to nepospíchala, jen občas ve mně hrklo, že jsem si vzpomněla, že je mám objednaný a že se mi nikdo neozývá. Měla jsem jich objednanech asi deset a skoťáky a kočky, tak třeba je nějak sháněli, nevím

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 19:38
- Nahlásit

stetisek123
Co je to Bolca?
Mladá Boleslav. je tam zřejmě výstava psů a na výstavách se nejlíp kupuje.

Biluška a cilka
Tož gůgl, né? Bilu by to po dnešku měla znát docela dobře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 19:49
- Nahlásit

impact
Ty woe, po dnešku nechci gůgl vidět půl roku

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 50 . 51 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání