Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro majitele přírodních plemen
Autor Zpráva
alishka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2005 08:21
- Nahlásit

Mám dotaz,v kolika je nejlepší koupit pro moje 5-ti měsíční štěně kavkazáka-psa náhubek?
A nemáte někdo tip na netový obchod,kde se dá objednat,hledala jsem všude možně,ale maj tam jen pro rr,dogy,boxery,ale přírodní plemena-nene..

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2005 08:48
- Nahlásit

alishka
Rozhodne ti nedoporucuju kupovat nahubek v net obchode, kazdej nahubek je trochu jinej a je potreba ho vyzkouset primo na psovi takze hezky do kamenyho obchodu se psem a zkouset dokud nejakej pekne nepadne.

alishka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2005 09:56
- Nahlásit

Rozhodne ti nedoporucuju kupovat nahubek v net obchode, kazdej nahubek je trochu jinej a je potreba ho vyzkouset primo na psovi takze hezky do kamenyho obchodu se psem a zkouset dokud nejakej pekne nepadne.
A to se smí jít do kamenného obchodu s tím mým telátkem.Bojím se toho,aby mě tam pustili..

# Zasláno: 9 Čec 2005 10:35
- Nahlásit

alishka
U mě to dopadlo tak, že jsem si nechával dělat košík na zakázku protože v obchodě jsem na svýho mastodonta koš nesehnal. Náš Topas má tlamu jako kufr takže se shánělo strašně špatně. Možná spíš ještě někde na výstavě u stánku.
Taky mám kavkazáka a má kolem 90ti kilo.

alishka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2005 10:42
- Nahlásit

U mě to dopadlo tak, že jsem si nechával dělat košík na zakázku protože v obchodě jsem na svýho mastodonta koš nesehnal. Náš Topas má tlamu jako kufr takže se shánělo strašně špatně. Možná spíš ještě někde na výstavě u stánku.
Taky mám kavkazáka a má kolem 90ti kilo.

No tomu našemu je 5 měsíců a už váží 33 kg a je větší než naše roční fenka GR..Doufám,že ten košík seženu,protože bez něj si pak s ním na procházky netroufnu..
Kolik to stojí,když si ho necháš dělat na zakázku a u koho?

Terri
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2005 11:23
- Nahlásit

alishka
Pokud Tě nepustí do obchodu s telátkem (většinou spíš kvůli toho místa), tak běž s někým, psa nech před obchodem a nos košíky ven, kde je vyzkoušíš. Prodejce nám to tak sama nabídla. Tak jsme to alespoň udělali tenkrát my...

# Zasláno: 9 Čec 2005 12:45
- Nahlásit

alishka
Nechával jsem si ho dělat před čtyřmi lety od jednoho pána, který měl na výstavě stánek a košíky vyráběl, ale adresu nemůžu najít. Vyšlo mě to na 600 Kč.

haha
# Zasláno: 9 Čec 2005 17:18
- Nahlásit

já jsem měla psa zavřenýho v autě a nosila jsem si haldy košů ven a zkoušela je na čumáček až mu jeden padnul, ale se štěnětem bych klidně šla i do obchodu, v tý době jsem měla Daga dospělýho a měla jsem ho asi týden , nyní se mnou chodí i do videopůjčovny a někdy náhubek ani nenosí

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2005 18:08
- Nahlásit

A to se smí jít do kamenného obchodu s tím mým telátkem.Bojím se toho,aby mě tam pustili
Me se jeste nestalo ze by me do takovyho kramu nepustili se psem. Moc maly psy taky nemam a vetsinou jsem nemel sebou jen jednoho.

Monyschka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2005 12:07
- Nahlásit

alishka: do správnýho zveráku pes smí, vyzkoušíš mu náhubky a koupíš.
Já teda prvně své Borderce koupila koženej a až jí vyrostla "tlamička", tak železnej

handula
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2005 13:56
- Nahlásit

alishka

mě dokonce řekli, ať si ten náhubek vezmu domů, a kdyby byl velkej nebo malej, tak ať klidně přijdu že mi ho vymění....takže v pohodě...

Brigitta
# Zasláno: 4 Srp 2005 14:51
- Nahlásit

My jsem také zaběhli do zverimexu a ozkoušeli ho. Ale byla to pořádná fuška, vůbec se jí to nelíbilo. Když jsme jí ho chtěli zkusit doma, tak jsme s manželem měli co dělat. Nakonec jsme malou přelstili tak, že jsme do náhubku strčili granulku, tak nám na to skočila, ale jinak jí ho ani náhodou nenasadíme.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání