Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prazdniny bez psa
Autor Zpráva
kure25
# Zasláno: 6 Čec 2005 21:00
- Nahlásit

Za par dni odjizdim na mesic pryc a psice tady bohuzel musi zustat s nasima a nemuzu si ji vzit sebou... Proste to nejde. Bojim se,ze kdyz se ji ted skoro porad venuju a chodime kazdy den na dlouhe prochazky,tak ze kdyz tu ted bude s druhou fenuli a nikam chodit nebude,ze bude pak hrozne jak utrzena od retazu... Prece jen je to porad vetsi stendo a energie ma na rozdavani... Nasi se ji nebudou venovat prakticky vubec... Myslim,ze se nam bude styskat obema a bojim se,aby si to nezapamatovala,ze jsem ji tady jako nechala napospas a neztratila ke mne duveru... A taky nasi asi nepochopi,ze kdyz se tady bude nudit,tak ze i tady venku bude devastovat jeste vic nez doposavad.... Ach jo!!!

Anonymní
# Zasláno: 6 Čec 2005 22:13
- Nahlásit

Mě to přídjde vuči pejskovi blbé aby bylo sice u lidí které zná ale oni se mu nevjenovali. v tomto případě bych asi volila kvalitní hotel nebo předat pejska někomu. Kteří se mu budou věnovata nebude se tak nudit.

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2005 22:24
- Nahlásit

kure25
Když byla moje feňule ještě "děcko", stála jsem před podobným rozhodnutím. Buď tři týdny bez ní (nedovedla jsem si představit jak to zvládnu) a nebo si ji vzíét s sebou na tábor, mezi děcka atd. Naštěstí i přes rok se mnou chodila na schůzky (ve skautu), který jsem vedla, takže na nejmenší děcka v oddíle byla zvyklá a nebyl s tím problém... Psice tam řádila jak černá ruka (bylo jí asi 8 měsíců) a děcka s ní a bylo to super... Dokonce tam i hlídala, jen se někdo mihnul nad táborem, kam bylo vidět nebo i na lesní cestě, která byla nad ním. Celkem rychle si i zvykla, kam až její nový "teritorium" sahá a nevzdalovala se z tábořiště, krom těch jejich hlídacích výstupů.
Bohužel nevim, jak bych to řešila, kdybych tehdy jako vedoucí tu možnost ji tam s sebou vzít neměla...

Hafina
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2005 07:38
- Nahlásit

Eimy
Já to mám úplně stejně, taky mám teď 5 měsíčního (a nějaký kousek), na tábor cca 7 měsíců. Pejsek snad bude v pohodě, mám z toho trochu strach, protože je to hlídač a mám strach, že v noci, jak nám budou chodit hlídky kolem stanu, bude štěkat, ale snad to zvládnem. Taky si nedokážu představit, že bych hafana měla nechat doma, on je totiž strašnej závislák a za těch 14 dní by snad doma umřel žalem...

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2005 07:56
- Nahlásit

Hafina
S těma hlídkama... Mně pejsina ňafala první noc a to na všechno, bylo to pro ni nový, nebyla zvyklá spát venku atd. Navíc hned první noc nám přišli do tábora ňácí dva chlapi a usídlili se u srubu a to se mohla psice zbláznit, ale zase pustit ji ven se mi nechtělo, protože by je asi těžko zastrašila, i když kdo ví...
Ale jinak to potom už bylo v klidu, na děcka, co v tom táboře byly si zvykla a když chodily kolem tak nehlídala... Takže bych z toho určitě strach neměla...

Hafina
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2005 08:02
- Nahlásit

Eimy
No, já mám spíš strach z trpělivosti některých svých kolegů. Psa jsem si na tábor vydupala a nevím, jak se budou tvářit, když je v noci vzbudí. Ale snad to bude v pohodě.

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2005 08:21
- Nahlásit

Hafina
Pokud tvuj pejsan umí zmlknout na povel, tak by to mělo být bez problému, teda jestli nespíš moc tvrdě (aby to vzbudilo jako první tebe a ne lidi okolo) a taky záleži na tom, jak moc hlasitě pejsan štěká... No, pak napiš, jak jste dopadli...

kure25
# Zasláno: 7 Čec 2005 12:19
- Nahlásit

Anonyme,kdyz ono to neni tak jednoduche... Hotel nepripada v uvahu a mamka bude rodit,takze jako docela hukot!!! Proto taky budem pryc a s tim nehnu stuj co stuj. Budou tady 2,jsou v pohode,mame velkou zahradu a kdyz prcek maminu vyprovokuje,tak litaj jak 2 tanky a je to docela o hubu... Tak snad to bude v pohode,2tydny s ni mamka treba bude venku nebo tak,ale na prochazky asi nikam chodit nebude. Lepsi,nez kdyby byla sama,jsou 2,tak je to zas o neco lepsi,ne? Ja pak dam vedet,az prijedu,to bude vitani!!! Ona se muze zblaznit,kdyz prijedu ze skoly nebo za mnou knuci a snazi se prolizt vratama,kdyz jsou naproti ke kamosce...

Anonymní
# Zasláno: 7 Čec 2005 14:25
- Nahlásit

tak když budou 2 bude to opravdu lepší. Doufám že nebude pejskek smutný.

Anonymní
# Zasláno: 7 Čec 2005 19:01
- Nahlásit

PRÁZDNINY BEZ PSA JSOU PRÁZDNINY POD PSA !!!!!!

kure25
# Zasláno: 7 Srp 2005 17:39
- Nahlásit

Ahoj,
tak vas tu vsechny zas po dlouhe dobe zdravime spolecne s pejsinou!
To bylo vitani,mohla se zblaznit radosti a duveru rozhodne neztratila a je v pohode...Dokonce jsme sli na prochazku a ona sla uplne vystavne a pak za odmenu i bez voditka u nohy... Nemela to tu zas tak hrozny,nasi s ni dokonce i semtam zasli ven...ale beztak PANICKA JE PANICKA a ona je ted zas hrozne happy,ze me tu ma!!!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání