Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Smutný pes-
Autor Zpráva
Hanka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2005 12:35
- Nahlásit

Ahojky všichni,mám jeden veliký problém!Mám psa velkého plemene a poslední dobou se mi zdá strašně smutný,když jdem na procházku je všechno v pohodě,lítá,blbne,skáče jako koza,ale jakmile přijdem domů tak si lehne nebo sedne a hrozně smutně kouká,dokonce ani na zahradě si nechce hrát s ostatními psi co máme.Trvá to už skoro dva měsíce.Byla jsem s ní na výstavě v Brně a bylo to hrozný,nikdy jí to nevadilo,v kruhu běhala jak panenka a teď v neděli se tam ploužila jak,když jí vedu na porážku.Už nevím jak jí rozveselit.Je jí rok

ola
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2005 12:44
- Nahlásit

A myslíš,že je to problém spíš psychickýho rázu, nebo že je možnost problému zdravotního?

Hanka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2005 13:05
- Nahlásit

Vůbec nevím,u veta jsme byli a ten řekl,že je v naprostém pořádku.Jsem s toho nešťastná.Nikdy nebyla trestaná,nikdy jsem na ní nekřičela,nebyla to potřeba je strašně hodná a poslušná.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2005 15:27
- Nahlásit

Třeba jsou to jen pubertální nálady ?! Píšeš,že je jí rok,takže dospívá,no a možná sama neví,co si s tím počít! Taky záleží,jací jsou ti tvoji ostatní psi a jaké má ona místo ve smečce?! Třeba je problém i tam-a třeba není ani tak moc vidět?!

elvira
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2005 20:40
- Nahlásit

a nechcete jí pořídit kamaráda,třeba by jí bylo veseleji,jaká je to rasa? My chováme bullmastiffy a když jsou všichni spolu tak řádí a lítají - jsou prostě štastní.Popřemýšlejte

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2005 20:46
- Nahlásit

A co to je za plemeno? A nema treba falesnou brezost?

Hanka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2005 11:28 - Změnil/a: Hanka
- Nahlásit

Je to Anglický mastif.Kamaráda jí pořizovat asi nebudem,máme 8 psů,to by jí na hraní mělo stačit.Ale všimla jsem si,že pookřeje,když vidí nějaké malinké plemeno,tak vrtí ocasem,že by jí málem upadl,ale jelikož je tak veliká tak mám strach aby jim něco neudělala.

Hanka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2005 11:49
- Nahlásit

A ještě mám jeden dotaz.
Udělal se jí na přední noze na kloubu otlak,nevíte někdo jak se ho zbavit?Vet nám obsah toho otoku odsál stříkačkou,bylo to hrozný,ale vůbec jí to nepomohlo,má ho pořád a docela velký.Mažu jí to gelem,ale ten taky nepomáhá.

Klara a Bara
# Zasláno: 6 Čec 2005 13:25
- Nahlásit

No, mastifove jsou proste flegmousi. Taky ted bylo dost vedro. V lete dalo dost prace vybicovat nasi mastifku k nejaky aktivite...

ala_baionette
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2005 15:42
- Nahlásit

pro klid duše jí nechej vzít krev a uděleljte vyšetření.. může být nemocná, nebo něco jiného. krev toho spoustu ukáže..

Hanka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2005 16:02
- Nahlásit

Děkuji vám všem za rady.Ona je venku na procházce docela v pohodě,ale jakmile přijdeme domů je jak hromádka neštěstí.Tu krev jí nechám vzít abych měla klid.

A nevíte někdo něco jak se zbavit toho otlaku?

Anonymní
# Zasláno: 10 Čec 2005 23:25
- Nahlásit

Ahoj to co popisuješ zažívám u naší feny (Akita) po každém hárání - má falešnou březost. Když ji vezmu ven tak řádí jako vždycky a doma lehne, nežere a je smutná. Kdy ta tvoje fenka naposledy hárala? Nemá v pelíšku schované hračky? Pokud ano tak jí je musíš vzít a je docela možné, že se jí udělalo i mlíko, to jí pak budeš muset dávat studené obklady na břicho a chladit ji. Fenky mají falešnou březost celkem často. Nebo je ještě dobré navštívit veterináře, který ti dá léky, aby se jí mléko nedělalo.
Doufám, že ti to dobře dopadne, držím palce pak dejvědět.
Karen

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání