Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak mladá a tak šikovná...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:40 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Téda jako jsem včera na chatu komunikovala s nějakou dívčinou, co potřebovala prodat rychle 11ti měsíčního pita, páč se jí nesnese doma se psem. Přišlo mi zvláštní, že o pitech neví absolutně zhola nic a viceméně jsem ji poslala slušně někam s tím, že se mi má ozvat, až bude mít v ruce registráky od psa.

Co čert nechtěl (nebo chtěl?), při projíždění inzerátů na pity na ifauně jsem narazila i na její inzeráty a nějak povrchně jsem zaregistrovala, že jsou pokaždé z jiného mejlu (viz inzerce - inz. na 11ti měsíčního pita s PP).

Což by nebylo nic úžasnýho, kdybych vzápětí na bazoši neobjevila tenhle vzkaz...

A poslední perlou bylo prohnání jejích mejlů strejdou gůglem.

CUNSHOP@seznam.cz, uzooo@seznam.cz, pitbulls07@seznam.cz a pokud tím proženu její přezdívku Chicopela, hned víme, kdo to je...

Tak se vydělává a ne chodit jak idiot do práce.

Nevím, co s tím. Ale aspoň to třá šiřte dál...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:13
- Nahlásit

bullvnouzi
Hele, zrovna včera jsem to četla taky. Ve znění prodám 11 měs. pita a PP-jakoby prodávala obojí zvlášť...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:38
- Nahlásit

Mucholabka
Ona je upa mimo. Mi tvrdila, že pes nemá tetování, ptž má čip. A vůbec nevěděla nic o registrákách a tak. A když jsem jí poslala Doggyho jeden a zeptala se jí, jestli ty papíry, co má v ruce vypadaj podobně, tak mi napsala, že ne. Že ty její jsou růžový.

A to mi vykládala, jak si pořídila štěně, ale že se jí doma nesnese s druhým psem. Proto ho dává pryč. Spratek jeden.

Mel
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:53
- Nahlásit

bullvnouzi
si založ detektivní kancelář
Ale jako holt s tímhle se člověk setkává na každém kroku, dyk i ta slečna z napodobeniny loveckýho psa taky "jela" po papírákách v útulcích... holt lidi jsou svině

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:57
- Nahlásit

Mel
si založ detektivní kancelář
No co no. Jsem se ráno nudila a brouzdala po inzerátech a ono se to nějak sešlo samo.

Jinak teda já osobně jsem se ještě s tímto nesetkala.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit

bullvnouzi
Jako s čím ses nesetkala?
Ono to taky nemusí být vychcanost, ale úžasná debilita.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit

Mucholabka
No tady s tím přístupem... Jako posbírám darovací psy a prodám je. To je prostě hustý...

rendik
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:28
- Nahlásit

bullvnouzi
O téhle šikovné holčině už jsem četla - Všichni kteří by rádi darovalia nebo si chtěli koupit pejska!!!S vlastní skušenosti.Radím budte opatrní.Jela jsem odvést pejska, kterého chtěla slečna alias CHICOPELA pod emailem UZOOO@seznam.cz.Jela jsem se psem a dcerou 100 km do Bruntálu a zpět 100km v mlze a dešti a ta slečna nezvedla telefón.Nornálně si ze mně vystřelila.Budte opatrní.Kdo totiž nemá rád lidi nemá rád ani zvířata.Děkuji za solidaritu všem pejskařům.A slečně děkuji za ponaučení.Chybama se člověk učí. A jak vidím nejsem sama.Již se ozvalo pár lidí se společným problémem.Pište mi prosím jestli jste mněli skušenost s výše uvedenou slečnou.Díky. Mimo jiné .Slečna sežene psa který je darován a po té ho ihned prodává.Nebo koupí levně a prodá dráž.Inzeruje fota které stahuje z jiných inzerátů.Dávejte si pozor na takové lidi.Nejlépe vždy vše ošetřit smlouvou.At už darujete tak do darovací smlouvy napište že nebude pejsek prodán a jediným vlastníkem bude obdarovaný cca v délce 1 rok dopředu.Vše se dá napsat na papír.Při nejlepším si vždy řekněte že chcete psa vídávat alespon opčas.Třeba i bez toho aby pes viděl Vás.Děkuji všem kteří mi odpoví jakékoli info ohledně slečny Chicopely a kteří si tohle přečtou .MIMO JINÉ RADÍM koupit psa vždy tam kde žil a kde bydlel ne na nádraží a tak podobně.NEZAPOMENTE MŮŽE KLIDNĚ MĚNIT ČÍSLA A PŘEZDÍVKY - přišla jsem že zrovna pod přezdívkou CUNSHOP@SEZNAM.CZ ZROVNA PÍŠE A PODÁVÁ INZERÁTY TAKY UVEDENÁ CHICOPELA. Nyní mi přišel další kontakt.Pozor na email a koupi psa pod emailem PITBULLS07@seznam.cz a další je kaca31@seznam.cz.Je to pořád stejný člověk pod všemi emaily.Stačí je zadat do vyhledávače GOOGLE a zjistíte kolik psů je touto osobou už inzerováno..Moc děkuji za pomoc.Všem pejskařům.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:33
- Nahlásit

rendik
Nyní mi přišel další kontakt.Pozor na email a koupi psa pod emailem PITBULLS07@seznam.cz a další je kaca31@seznam.cz.Je to pořád stejný člověk pod všemi emaily.Stačí je zadat do vyhledávače GOOGLE a zjistíte kolik psů je touto osobou už inzerováno..Moc děkuji za pomoc.Všem pejskařům.

Jasné. Ten izerát na bazoši visí už chvíli a dneska po mé skromné pátrací akci byl doplněn o tuten text.

Až tady Lence potvrdí registraci a bude moct přispívat, napíše sama. Čímž bych zároveň jako se chtěla zeptat, jestli tu není nějaký moderátor, co by registraci mohl popohnat. Sím sím. Na nick "Lenkamachova".

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2008 06:55
- Nahlásit

Moc děkuji ze pomoc při registraci.
Taktéž moc děkuji za pomoc všem a hlavně "bullvnouzi" za další přezdívky slečny CHICOPELY.
Chci Vás touto cestou poprosit a požádat o jakékoli info Ohledně této slačny.Používá na všechny přezdívky jedno tel:číslo.Kdyby někdo z Vás zjistil její číslo jiné nebo další přezdívku, Tak mě prosím kontaktujte.To se nehodí v profilu na
http://xchat.centrum.cz/~guest~/whoiswho/profile.p hp?uid=5511436&part=0&extra=w%3Dr%26sex%3D-1
Má fota a ve svých profilech i na líbím se ti, píše tak hezky o psech, ale není to pravda.Jinak by nemohla takhle kšeftovat se psy.Sháním její příjmení a po zjištění všech údajů ji hodlám navštívit osobně a zdělit rodičům následující - vše co dělá na netu.Jen doufám že rodiče jseu lepší lidé neř ona sama.Tímto Vám všem děkuji za pomoc.S pozdravem Lenka

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit

Halo halo lidičky?Kdepak jste?NA Nic nového jste náhodou nenatrefili?Díky moc Lenka

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:16
- Nahlásit

bullvnouzi
No já osobně nepátrám.
Není čas.

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit

Krásný den.A díky že jste se ozvala.Lenka

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:18 - Změnil/a: jajina202
- Nahlásit

http://psi-inzerce.tomindo.com/stenata-na-prodej-A mericky-pitbullterier--79-inz-24199.html

Prodám 11-ti měsíčního APBT s PP,jen VÁŽNÍ ZÁJEMCI!..důvod: pracovní důvody-časove!
Více e-mail+fota a případne dotazy!

Jméno: R.Tykal
Ch. stanice: Ano je z CHS
Kraj: Moravskoslezský
Email: Pitbulls07@seznam.cz

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:37 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit

jajina202
je tam odkaz na tuhle diskuzi. To byl záměr, nebo omyl? Nějak to nechápu.
V čem je problém, že je tam mužské jméno? To je ta nevýhoda internetu, že si může napsat kdokoliv cokoliv. Může podat inzerát třeba jako Monica Lewinská, nebo jako Karel IV.

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:47
- Nahlásit

až teď jsem si všimla, že jsem to špatně zkopírovala, už jsem to konečně změnila. všem se omlouvám

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:49
- Nahlásit

myslela jsem, jestli jí s tím někdo nepomáhá - kamarád, přítel, bratr?

a přes něj se třeba k ní dostat a vyhledat

ještě jednou se omlouvám za chybu

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:50
- Nahlásit

jajina202
No tuším, že to jméno bylo i u nějakýho inzoše na bazoši.

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:51
- Nahlásit

tady je další R. Tykal, co prodává a používá její mail.

http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/1369732 -americky-pitbullterier-s-pp-nabidka/

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit

to nevím, tak daleko ještě nejsem. sama s ní žádniu zkušenost nemám, ale takový lidi mě štvou.

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:23
- Nahlásit

u jejího icq čísla je nick mamulka, viz

http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/1304323 -dobrman--nabidka-moravskoslezsky-kraj/

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:27
- Nahlásit

koukám, že doma má továrnu na pesany. prodává snad všechno

jinak tel na ni je 739112083
má ho u jednoho inzerátu, kde prodává rtw

jajina202
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:42
- Nahlásit

hele, není to ona?
http://xchat.centrum.cz/~guest~/whoiswho/profile.p hp?uid=9127738

a pro porovnání
http://fotoalba.centrum.cz/~guest~/photos.php?aid= 733242&row=w%3Dal%26uid%3D5511436%26sort%3D0%26onp age%3D0%26page%3D1

Johule
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 23:15
- Nahlásit

jajina202
mohla by...i podle těch zájmů a tak

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 07:39
- Nahlásit

Johule
Podle mě to ona nebude... Si myslím teda já... Přece jen ten styl psaní je u obou těch profilů odlišnej a tak... Typově podobnejch holek znám celkem dost... Jinak si nemyslím, že by měla potřebu mít na xchatu dva různý profily s jiným věkem Přičemž jeden skoro nepoužívanej...
Ne ne, tohle mi k člověku, co tam má tolik "přátel" nesedí...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:28
- Nahlásit

Johule
Nn, to nebude ona.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit

kruciš asi jsem jí skoro dala amstafku - naštěstí ne, protože si jí vzal někdo jiný a dřív ani jsem se s ní osobně nesešla. Jenže majl od ní jsem asi smázla. Zkusím projet ještě poštu, jestli to náhodou nenajdu.

Bassi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit

jajina202

přikláním se k tomu,že jsou to dvě jiné holky

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit

Vám všem moc děkuji za nové odkazy na její Emaily.Jestli někdo máte její meili ohledně komunikace kvúli darování nebo prodeje psa . pošlete mi to ne email:Lenkamachovaa@seznam.cz Vše Archuvuji.Moc ste mi pomohli .Děíky Lenka

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání