| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:40 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Téda jako jsem včera na chatu komunikovala s nějakou dívčinou, co potřebovala prodat rychle 11ti měsíčního pita, páč se jí nesnese doma se psem. Přišlo mi zvláštní, že o pitech neví absolutně zhola nic a viceméně jsem ji poslala slušně někam s tím, že se mi má ozvat, až bude mít v ruce registráky od psa.
Co čert nechtěl (nebo chtěl?), při projíždění inzerátů na pity na ifauně jsem narazila i na její inzeráty a nějak povrchně jsem zaregistrovala, že jsou pokaždé z jiného mejlu (viz inzerce - inz. na 11ti měsíčního pita s PP).
Což by nebylo nic úžasnýho, kdybych vzápětí na bazoši neobjevila tenhle vzkaz...
A poslední perlou bylo prohnání jejích mejlů strejdou gůglem.
CUNSHOP@seznam.cz, uzooo@seznam.cz, pitbulls07@seznam.cz a pokud tím proženu její přezdívku Chicopela, hned víme, kdo to je...
Tak se vydělává a ne chodit jak idiot do práce.
Nevím, co s tím. Ale aspoň to třá šiřte dál...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:13
- Nahlásit
bullvnouzi
Hele, zrovna včera jsem to četla taky. Ve znění prodám 11 měs. pita a PP-jakoby prodávala obojí zvlášť...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:38
- Nahlásit
Mucholabka
Ona je upa mimo. Mi tvrdila, že pes nemá tetování, ptž má čip. A vůbec nevěděla nic o registrákách a tak. A když jsem jí poslala Doggyho jeden a zeptala se jí, jestli ty papíry, co má v ruce vypadaj podobně, tak mi napsala, že ne. Že ty její jsou růžový.
A to mi vykládala, jak si pořídila štěně, ale že se jí doma nesnese s druhým psem. Proto ho dává pryč. Spratek jeden.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:53
- Nahlásit
bullvnouzi
si založ detektivní kancelář
Ale jako holt s tímhle se člověk setkává na každém kroku, dyk i ta slečna z napodobeniny loveckýho psa taky "jela" po papírákách v útulcích... holt lidi jsou svině
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:57
- Nahlásit
Mel
si založ detektivní kancelář
No co no. Jsem se ráno nudila a brouzdala po inzerátech a ono se to nějak sešlo samo.
Jinak teda já osobně jsem se ještě s tímto nesetkala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit
bullvnouzi
Jako s čím ses nesetkala?
Ono to taky nemusí být vychcanost, ale úžasná debilita.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
Mucholabka
No tady s tím přístupem... Jako posbírám darovací psy a prodám je. To je prostě hustý...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:28
- Nahlásit
bullvnouzi
O téhle šikovné holčině už jsem četla - Všichni kteří by rádi darovalia nebo si chtěli koupit pejska!!!S vlastní skušenosti.Radím budte opatrní.Jela jsem odvést pejska, kterého chtěla slečna alias CHICOPELA pod emailem UZOOO@seznam.cz.Jela jsem se psem a dcerou 100 km do Bruntálu a zpět 100km v mlze a dešti a ta slečna nezvedla telefón.Nornálně si ze mně vystřelila.Budte opatrní.Kdo totiž nemá rád lidi nemá rád ani zvířata.Děkuji za solidaritu všem pejskařům.A slečně děkuji za ponaučení.Chybama se člověk učí. A jak vidím nejsem sama.Již se ozvalo pár lidí se společným problémem.Pište mi prosím jestli jste mněli skušenost s výše uvedenou slečnou.Díky. Mimo jiné .Slečna sežene psa který je darován a po té ho ihned prodává.Nebo koupí levně a prodá dráž.Inzeruje fota které stahuje z jiných inzerátů.Dávejte si pozor na takové lidi.Nejlépe vždy vše ošetřit smlouvou.At už darujete tak do darovací smlouvy napište že nebude pejsek prodán a jediným vlastníkem bude obdarovaný cca v délce 1 rok dopředu.Vše se dá napsat na papír.Při nejlepším si vždy řekněte že chcete psa vídávat alespon opčas.Třeba i bez toho aby pes viděl Vás.Děkuji všem kteří mi odpoví jakékoli info ohledně slečny Chicopely a kteří si tohle přečtou .MIMO JINÉ RADÍM koupit psa vždy tam kde žil a kde bydlel ne na nádraží a tak podobně.NEZAPOMENTE MŮŽE KLIDNĚ MĚNIT ČÍSLA A PŘEZDÍVKY - přišla jsem že zrovna pod přezdívkou CUNSHOP@SEZNAM.CZ ZROVNA PÍŠE A PODÁVÁ INZERÁTY TAKY UVEDENÁ CHICOPELA. Nyní mi přišel další kontakt.Pozor na email a koupi psa pod emailem PITBULLS07@seznam.cz a další je kaca31@seznam.cz.Je to pořád stejný člověk pod všemi emaily.Stačí je zadat do vyhledávače GOOGLE a zjistíte kolik psů je touto osobou už inzerováno..Moc děkuji za pomoc.Všem pejskařům.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:33
- Nahlásit
rendik
Nyní mi přišel další kontakt.Pozor na email a koupi psa pod emailem PITBULLS07@seznam.cz a další je kaca31@seznam.cz.Je to pořád stejný člověk pod všemi emaily.Stačí je zadat do vyhledávače GOOGLE a zjistíte kolik psů je touto osobou už inzerováno..Moc děkuji za pomoc.Všem pejskařům.
Jasné. Ten izerát na bazoši visí už chvíli a dneska po mé skromné pátrací akci byl doplněn o tuten text.
Až tady Lence potvrdí registraci a bude moct přispívat, napíše sama. Čímž bych zároveň jako se chtěla zeptat, jestli tu není nějaký moderátor, co by registraci mohl popohnat. Sím sím. Na nick "Lenkamachova".
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 06:55
- Nahlásit
Moc děkuji ze pomoc při registraci.
Taktéž moc děkuji za pomoc všem a hlavně "bullvnouzi" za další přezdívky slečny CHICOPELY.
Chci Vás touto cestou poprosit a požádat o jakékoli info Ohledně této slačny.Používá na všechny přezdívky jedno tel:číslo.Kdyby někdo z Vás zjistil její číslo jiné nebo další přezdívku, Tak mě prosím kontaktujte.To se nehodí v profilu na
http://xchat.centrum.cz/~guest~/whoiswho/profile.p hp?uid=5511436&part=0&extra=w%3Dr%26sex%3D-1
Má fota a ve svých profilech i na líbím se ti, píše tak hezky o psech, ale není to pravda.Jinak by nemohla takhle kšeftovat se psy.Sháním její příjmení a po zjištění všech údajů ji hodlám navštívit osobně a zdělit rodičům následující - vše co dělá na netu.Jen doufám že rodiče jseu lepší lidé neř ona sama.Tímto Vám všem děkuji za pomoc.S pozdravem Lenka
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit
Halo halo lidičky?Kdepak jste?NA Nic nového jste náhodou nenatrefili?Díky moc Lenka
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:16
- Nahlásit
bullvnouzi
No já osobně nepátrám.
Není čas.
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit
Krásný den.A díky že jste se ozvala.Lenka
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:18 - Změnil/a: jajina202
- Nahlásit
http://psi-inzerce.tomindo.com/stenata-na-prodej-A mericky-pitbullterier--79-inz-24199.html
Prodám 11-ti měsíčního APBT s PP,jen VÁŽNÍ ZÁJEMCI!..důvod: pracovní důvody-časove!
Více e-mail+fota a případne dotazy!
Jméno: R.Tykal
Ch. stanice: Ano je z CHS
Kraj: Moravskoslezský
Email: Pitbulls07@seznam.cz
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:37 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit
jajina202
je tam odkaz na tuhle diskuzi. To byl záměr, nebo omyl? Nějak to nechápu.
V čem je problém, že je tam mužské jméno? To je ta nevýhoda internetu, že si může napsat kdokoliv cokoliv. Může podat inzerát třeba jako Monica Lewinská, nebo jako Karel IV.
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:47
- Nahlásit
až teď jsem si všimla, že jsem to špatně zkopírovala, už jsem to konečně změnila. všem se omlouvám
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:49
- Nahlásit
myslela jsem, jestli jí s tím někdo nepomáhá - kamarád, přítel, bratr?
a přes něj se třeba k ní dostat a vyhledat
ještě jednou se omlouvám za chybu
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:50
- Nahlásit
jajina202
No tuším, že to jméno bylo i u nějakýho inzoše na bazoši.
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:51
- Nahlásit
tady je další R. Tykal, co prodává a používá její mail.
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/1369732 -americky-pitbullterier-s-pp-nabidka/
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit
to nevím, tak daleko ještě nejsem. sama s ní žádniu zkušenost nemám, ale takový lidi mě štvou.
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:23
- Nahlásit
u jejího icq čísla je nick mamulka, viz
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/1304323 -dobrman--nabidka-moravskoslezsky-kraj/
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:27
- Nahlásit
koukám, že doma má továrnu na pesany. prodává snad všechno
jinak tel na ni je 739112083
má ho u jednoho inzerátu, kde prodává rtw
|
jajina202
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:42
- Nahlásit
hele, není to ona?
http://xchat.centrum.cz/~guest~/whoiswho/profile.p hp?uid=9127738
a pro porovnání
http://fotoalba.centrum.cz/~guest~/photos.php?aid= 733242&row=w%3Dal%26uid%3D5511436%26sort%3D0%26onp age%3D0%26page%3D1
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 23:15
- Nahlásit
jajina202
mohla by...i podle těch zájmů a tak
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 07:39
- Nahlásit
Johule
Podle mě to ona nebude... Si myslím teda já... Přece jen ten styl psaní je u obou těch profilů odlišnej a tak... Typově podobnejch holek znám celkem dost... Jinak si nemyslím, že by měla potřebu mít na xchatu dva různý profily s jiným věkem Přičemž jeden skoro nepoužívanej...
Ne ne, tohle mi k člověku, co tam má tolik "přátel" nesedí...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:28
- Nahlásit
Johule
Nn, to nebude ona.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit
kruciš asi jsem jí skoro dala amstafku - naštěstí ne, protože si jí vzal někdo jiný a dřív ani jsem se s ní osobně nesešla. Jenže majl od ní jsem asi smázla. Zkusím projet ještě poštu, jestli to náhodou nenajdu.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit
jajina202
přikláním se k tomu,že jsou to dvě jiné holky
|
Lenkamachova
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit
Vám všem moc děkuji za nové odkazy na její Emaily.Jestli někdo máte její meili ohledně komunikace kvúli darování nebo prodeje psa . pošlete mi to ne email:Lenkamachovaa@seznam.cz Vše Archuvuji.Moc ste mi pomohli .Děíky Lenka
|