Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ZOO
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 29 Čen 2005 19:27
- Nahlásit

Ahoj, porada se vylet do ZOO v Ústí nad Labem s pejskama, sraz je u horniho vchodu v 9:45. Zatim se ucastni ALVE s bilou knirackou Fati a ja s jezevcikem Ronym. Doufam, ze nas bude o hodne vice!! Tak nevahejte a udelejte si hezky den s Vasim ctyrnohym milackem! Tesime se!
Zuzka a Alca

Anonymní
# Zasláno: 29 Čen 2005 19:55
- Nahlásit

ještě by bylo vhodný napsat datum

Anonymní
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:25
- Nahlásit

mno taky na to tak koukam...akce se porada 16. 7. 05, sraz v 9:45 u horniho vchodu v ZOO v Ústí nad Labem...

Anonymní
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:12
- Nahlásit

skoda ze nikdo nechce jit....

handula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:19
- Nahlásit

a jste si jistý že do ZOO psi smí????
Třeba do Liberecký ne....

Lenny
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:56
- Nahlásit

Třeba v Praze taky smí. Je to asi jak kde

handula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:11
- Nahlásit

Lenny

ale na vodítku a s košem....to není moc dobrý místo na procházku se psem...

jana33
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:12
- Nahlásit

handula
koš mít nemusí a vodítko, to je logické

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:13
- Nahlásit

handula
Pokud nen pevně daná délka vodítka, tak bych v tom až takovej problém neviděla...

handula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:14
- Nahlásit

no já viděla ceduli i s náhubkem....ale to je jedno...
ano je to logické, takže právě proto bych tam venčit psa nešla...

handula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:16
- Nahlásit

s košem nebo bez, s vodítkem nebo bez, prostě mi ZOO nepřijde jako dobrý místo na venčení psa....nic víc...

handula
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:20
- Nahlásit

Fist

jako že budu svýmu psovi ukazovat zvířátka jaký nikdy neviděl?
ne to radši ne....
na zvířátka se tam chodím dívat já a bez hafana....

jana33
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:22
- Nahlásit

FiSt
nějak s tebou musím dneska všude souhlasit
do ZOO jdu kvůli zvířatům a to, že tam se mnou může i můj pes je fajn kvůli tomu, že může jít se mnou a nemusí tvrdnout doma, když já chodím po venku. Ale venčením bych to fakt nenazvala

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:25 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

jana33
tak tak, mě štve, že v BRně do ZOO psi nesmí, taky se mi tam proto vubec nechce

jana33
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:29
- Nahlásit

Eimy
V Praze je to super, jsou tu i připravený misky pro pejsky s vodou, je to prostě fajn procházka. A protože chodím do ZOO ráda, ale zároveň se snažím být s pesanama co nejvíc, kór když jdu někam ven, tak je to skvělá kombinace. A pro moje psí kluky je to zase něco úplně jiného

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:34
- Nahlásit

jana33
Jo jo, prostě když mám jít někam ven tak s psicí.... Bez ní se mi ven chodit nechce... Teda ven myšleno procházky a výlety...

jana33
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:36
- Nahlásit

Náš labrouš projevoval lovecké nadšení když viděl lamu, tý chtěl skočit do výběhu. ale jinak ho nejvíc zaujali normální kozy a ovce, pochází z vesnice, tak mu asi připomněli rodnou hroudu naopak dravé šelmy naprosto ignoroval

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:47
- Nahlásit

Já byla v ZOO s celou rodinkou teď v sobotu a děsně jsem se pobavila u výběhu tygrů,kde seděly na lavičce dvě babky,a ta jedna měla cosi velmi zajímavého na vodítku. Musím se přiznat,že jsem brejlila spíš na toho psa než na tygříka v kleci. Nakonec jsem zjistila,že je to čau-čau křížený se šarpejem?!? Prostě béžová chlupatá koule s modrým jazyčiskem a z toho trsu chlupů čučel krabatý šarpej-ksicht! Nádhera. K tomu mě nejvíc upoutal rozhovor babči-majitelky se psem,jež pravila : "Božka koukej jakej tygr!" Božka-psice koukala na stánek s párkama v rohlíku. Načež babča povídá ke své kamarádce : "Tak člověk ji vezme do ZOO a ona čumí na párky..."

Evik
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 07:23
- Nahlásit

FiSt

Tak Kelýskovi se nelíbily hyeny? To Akouš byl z nich celý pryč a vůbec od nich nechtěl odejít...úplně normálně se na dálku s jednou hyenou očuchával a kdybych mu to dovolila, tak by se snad olizovali přes ty mříže takhle přátelskou hyenu jsem snad ještě neviděla Jediné, čeho se mi pejsa v ZOO bál byl lední medvěd - když jsme stáli u jeho výběhu před tím sklem, najednou na psa medvěd vybafl - ten se lekl a hystericky rozštěkal.....když jsme raději šli stranou, ještě pořád výhružně vrčel - "hrdina jeden" My jsme si jinak se psem v ZOO děsně užili....

Ola

my už jsme taky jednou potkali křížence šarpíka s čaučau- vypadal přesně jak to popisuješ...velká chlupatá koule s hlavou šarpíka Nejsi náhodou z Prahy?

ola
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 08:41
- Nahlásit

Evik
Z Prahy nejsem. Dokonce v tom ZOO to bylo ve Dvoře Králové. Ale možná,že ty dvě bábinky byly z Prahy?! Řekla bych,že takových povedených kříženců v republice moc nebude! Fantastický je i ten poděděný modrý jazyk. Jak píšeš,že se tvůj pejsa lekl medvěda,tak mojí psici stačí obyčejný kůň! Byla s náma na třešních a polní cestou jela slečna na koni. Než jsem si toho všimla,tak čuba s hurónským řevem prchala do kukuřice. Pak jí to nedalo a děsně si to velký voňavý zvíře chtěla prohlídnout-ovšem řádně naježená se strašidelným bubláním. No,fakt jsem se moc nasmála...

Evik
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 09:13
- Nahlásit

ola

můj haf se taky bál koní, ale byli jsme jednou na návštěvě u pana Desenského (psího psychologa), a tam běhají volně dva klidní koně a ejhle...náš haf klidně nechal koně přijít až k sobě, kůň si k němu čichl, pejsa se ani nenaježil, jen trošku poodstoupil, ale nebál se....asi potřeboval "vidět", že ostatní psi z koní taky strach nemají, takže on se taky nemusel bát....
Jinak těch kříženců šarpíka s čaučau asi moc nebude....tomu, co jsme potkali jsem do tlamy neviděla, takže nevím, jaký měl jazyk....

handula
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 14:18
- Nahlásit

Já teď úplně odbočim, vůbec to se psama nesouvisí, vzpoměla jsem si na jeden zážitek ze ZOO.Byli jsme v Liberci u pavilonu opic. Teď už mají opice za sklem, ale dřív měli okolo pletivo. Tak jsme procházeli okolo, byla tam spousta lidí a dětí, všichni civěli na ty předvádějící se opice, opice očividně blažený, že je někdo sleduje, až na jednu. Chvíli na ty lidi koukala, nepřítomně a nasraně na jedno místo, pak se vykadila, vzala to hovno a po těch lidech to hodila. Mě kousek taky přistál na triku. Asi to zřejmě neudělala poprvý, proto jsou teď možná za sklem. Každopádně kdykoliv se řekne ZOO, vybaví se mi tohle....

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 14:32
- Nahlásit

My jsme byli taky s pejsánkem v ZOO ve Dvoře Králové. Když jsme nastupovali do Safari-busu, tak jsem si všimla nápisu, že psi tam smí pouze s náhubkem. Což my na naší tříkilovou slečnu neměli. Tak jsem tam posledníma dveřma vlezla a bylo to.
Když bus na projížďce zastavil u zeber, které byly asi tak půl metru od autobusu, tak ta naše začala příšerně vrčet. Tak jsem trnula kdy začne štěkat. Jeden pán co seděl naproti nám tak říká k mojí fence: "Buď zticha nebo Tě vyhodí, nemáš náhubek"

evina
# Zasláno: 5 Zář 2005 22:11
- Nahlásit

My byli o prázdninách s naším prckem 3,5měsíce v Ústí.Pojala jsem to jako socializaci,ať si hošan zvyká.Pro něj to byla prochajda trošku nuda...na tom vodítku.Super byli ale opice...všechny se seběhly ke sklu a čuměli na psa.Děti z toho byli nadšený,takže příště zase budeme muset se psem

Evik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 07:41
- Nahlásit

Martina

jéje, tak ono se s pejsou ve Dvoře Králové smí i do Safari-busu? no tak to je super, my tam máme v plánu jet koncem září, tak to by bylo fajn, kdybychom mohli i do busíku

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 07:57
- Nahlásit

Evik
Smí, viděla jsem tam i labrouše, ležel pod sedačkama a košík neměl. Ale taky záleží asi na řidiči, takže ho určitě s sebou vemte, kdybyste narazili na nějakýho prudiče řidiče. Pěkně si to tam užijte, nemělo to chybu.

Evik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 08:06
- Nahlásit

Martina

no my bychom tam chtěli se dvěma pejsy, tak doufám že nás tam vemou

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 08:17
- Nahlásit

Evik
No jasně, každý bafnete jednoho a jdete na to. A hlavně mě překvapilo, že tam bylo strašně lidí a na ten bus se nečekalo dlouho. Prostě super, hned bych jela znovu, ale my to máme trošku z ruky.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání