| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Čen 2005 19:27
- Nahlásit
Ahoj, porada se vylet do ZOO v Ústí nad Labem s pejskama, sraz je u horniho vchodu v 9:45. Zatim se ucastni ALVE s bilou knirackou Fati a ja s jezevcikem Ronym. Doufam, ze nas bude o hodne vice!! Tak nevahejte a udelejte si hezky den s Vasim ctyrnohym milackem! Tesime se!
Zuzka a Alca
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Čen 2005 19:55
- Nahlásit
ještě by bylo vhodný napsat datum
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:25
- Nahlásit
mno taky na to tak koukam...akce se porada 16. 7. 05, sraz v 9:45 u horniho vchodu v ZOO v Ústí nad Labem...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:12
- Nahlásit
skoda ze nikdo nechce jit....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:19
- Nahlásit
a jste si jistý že do ZOO psi smí????
Třeba do Liberecký ne....
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:56
- Nahlásit
Třeba v Praze taky smí. Je to asi jak kde
|
handula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:11
- Nahlásit
Lenny
ale na vodítku a s košem....to není moc dobrý místo na procházku se psem...
|
jana33
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:12
- Nahlásit
handula
koš mít nemusí a vodítko, to je logické
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:13
- Nahlásit
handula
Pokud nen pevně daná délka vodítka, tak bych v tom až takovej problém neviděla...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:14
- Nahlásit
no já viděla ceduli i s náhubkem....ale to je jedno...
ano je to logické, takže právě proto bych tam venčit psa nešla...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:16
- Nahlásit
s košem nebo bez, s vodítkem nebo bez, prostě mi ZOO nepřijde jako dobrý místo na venčení psa....nic víc...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:20
- Nahlásit
Fist
jako že budu svýmu psovi ukazovat zvířátka jaký nikdy neviděl?
ne to radši ne....
na zvířátka se tam chodím dívat já a bez hafana....
|
jana33
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:22
- Nahlásit
FiSt
nějak s tebou musím dneska všude souhlasit
do ZOO jdu kvůli zvířatům a to, že tam se mnou může i můj pes je fajn kvůli tomu, že může jít se mnou a nemusí tvrdnout doma, když já chodím po venku. Ale venčením bych to fakt nenazvala
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:25 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
jana33
tak tak, mě štve, že v BRně do ZOO psi nesmí, taky se mi tam proto vubec nechce
|
jana33
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:29
- Nahlásit
Eimy
V Praze je to super, jsou tu i připravený misky pro pejsky s vodou, je to prostě fajn procházka. A protože chodím do ZOO ráda, ale zároveň se snažím být s pesanama co nejvíc, kór když jdu někam ven, tak je to skvělá kombinace. A pro moje psí kluky je to zase něco úplně jiného
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:34
- Nahlásit
jana33
Jo jo, prostě když mám jít někam ven tak s psicí.... Bez ní se mi ven chodit nechce... Teda ven myšleno procházky a výlety...
|
jana33
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:36
- Nahlásit
Náš labrouš projevoval lovecké nadšení když viděl lamu, tý chtěl skočit do výběhu. ale jinak ho nejvíc zaujali normální kozy a ovce, pochází z vesnice, tak mu asi připomněli rodnou hroudu naopak dravé šelmy naprosto ignoroval
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 16:47
- Nahlásit
Já byla v ZOO s celou rodinkou teď v sobotu a děsně jsem se pobavila u výběhu tygrů,kde seděly na lavičce dvě babky,a ta jedna měla cosi velmi zajímavého na vodítku. Musím se přiznat,že jsem brejlila spíš na toho psa než na tygříka v kleci. Nakonec jsem zjistila,že je to čau-čau křížený se šarpejem?!? Prostě béžová chlupatá koule s modrým jazyčiskem a z toho trsu chlupů čučel krabatý šarpej-ksicht! Nádhera. K tomu mě nejvíc upoutal rozhovor babči-majitelky se psem,jež pravila : "Božka koukej jakej tygr!" Božka-psice koukala na stánek s párkama v rohlíku. Načež babča povídá ke své kamarádce : "Tak člověk ji vezme do ZOO a ona čumí na párky..."
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 07:23
- Nahlásit
FiSt
Tak Kelýskovi se nelíbily hyeny? To Akouš byl z nich celý pryč a vůbec od nich nechtěl odejít...úplně normálně se na dálku s jednou hyenou očuchával a kdybych mu to dovolila, tak by se snad olizovali přes ty mříže takhle přátelskou hyenu jsem snad ještě neviděla Jediné, čeho se mi pejsa v ZOO bál byl lední medvěd - když jsme stáli u jeho výběhu před tím sklem, najednou na psa medvěd vybafl - ten se lekl a hystericky rozštěkal.....když jsme raději šli stranou, ještě pořád výhružně vrčel - "hrdina jeden" My jsme si jinak se psem v ZOO děsně užili....
Ola
my už jsme taky jednou potkali křížence šarpíka s čaučau- vypadal přesně jak to popisuješ...velká chlupatá koule s hlavou šarpíka Nejsi náhodou z Prahy?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 08:41
- Nahlásit
Evik
Z Prahy nejsem. Dokonce v tom ZOO to bylo ve Dvoře Králové. Ale možná,že ty dvě bábinky byly z Prahy?! Řekla bych,že takových povedených kříženců v republice moc nebude! Fantastický je i ten poděděný modrý jazyk. Jak píšeš,že se tvůj pejsa lekl medvěda,tak mojí psici stačí obyčejný kůň! Byla s náma na třešních a polní cestou jela slečna na koni. Než jsem si toho všimla,tak čuba s hurónským řevem prchala do kukuřice. Pak jí to nedalo a děsně si to velký voňavý zvíře chtěla prohlídnout-ovšem řádně naježená se strašidelným bubláním. No,fakt jsem se moc nasmála...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 09:13
- Nahlásit
ola
můj haf se taky bál koní, ale byli jsme jednou na návštěvě u pana Desenského (psího psychologa), a tam běhají volně dva klidní koně a ejhle...náš haf klidně nechal koně přijít až k sobě, kůň si k němu čichl, pejsa se ani nenaježil, jen trošku poodstoupil, ale nebál se....asi potřeboval "vidět", že ostatní psi z koní taky strach nemají, takže on se taky nemusel bát....
Jinak těch kříženců šarpíka s čaučau asi moc nebude....tomu, co jsme potkali jsem do tlamy neviděla, takže nevím, jaký měl jazyk....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 14:18
- Nahlásit
Já teď úplně odbočim, vůbec to se psama nesouvisí, vzpoměla jsem si na jeden zážitek ze ZOO.Byli jsme v Liberci u pavilonu opic. Teď už mají opice za sklem, ale dřív měli okolo pletivo. Tak jsme procházeli okolo, byla tam spousta lidí a dětí, všichni civěli na ty předvádějící se opice, opice očividně blažený, že je někdo sleduje, až na jednu. Chvíli na ty lidi koukala, nepřítomně a nasraně na jedno místo, pak se vykadila, vzala to hovno a po těch lidech to hodila. Mě kousek taky přistál na triku. Asi to zřejmě neudělala poprvý, proto jsou teď možná za sklem. Každopádně kdykoliv se řekne ZOO, vybaví se mi tohle....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 14:32
- Nahlásit
My jsme byli taky s pejsánkem v ZOO ve Dvoře Králové. Když jsme nastupovali do Safari-busu, tak jsem si všimla nápisu, že psi tam smí pouze s náhubkem. Což my na naší tříkilovou slečnu neměli. Tak jsem tam posledníma dveřma vlezla a bylo to.
Když bus na projížďce zastavil u zeber, které byly asi tak půl metru od autobusu, tak ta naše začala příšerně vrčet. Tak jsem trnula kdy začne štěkat. Jeden pán co seděl naproti nám tak říká k mojí fence: "Buď zticha nebo Tě vyhodí, nemáš náhubek"
|
evina
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 22:11
- Nahlásit
My byli o prázdninách s naším prckem 3,5měsíce v Ústí.Pojala jsem to jako socializaci,ať si hošan zvyká.Pro něj to byla prochajda trošku nuda...na tom vodítku.Super byli ale opice...všechny se seběhly ke sklu a čuměli na psa.Děti z toho byli nadšený,takže příště zase budeme muset se psem
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 07:41
- Nahlásit
Martina
jéje, tak ono se s pejsou ve Dvoře Králové smí i do Safari-busu? no tak to je super, my tam máme v plánu jet koncem září, tak to by bylo fajn, kdybychom mohli i do busíku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 07:57
- Nahlásit
Evik
Smí, viděla jsem tam i labrouše, ležel pod sedačkama a košík neměl. Ale taky záleží asi na řidiči, takže ho určitě s sebou vemte, kdybyste narazili na nějakýho prudiče řidiče. Pěkně si to tam užijte, nemělo to chybu.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 08:06
- Nahlásit
Martina
no my bychom tam chtěli se dvěma pejsy, tak doufám že nás tam vemou
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 08:17
- Nahlásit
Evik
No jasně, každý bafnete jednoho a jdete na to. A hlavně mě překvapilo, že tam bylo strašně lidí a na ten bus se nečekalo dlouho. Prostě super, hned bych jela znovu, ale my to máme trošku z ruky.
|