Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kam se psem k moři?
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 09:36
- Nahlásit

Máte někdo tip na letovisko někde v severnější Itálii, kde by mohli psi i na pláž? Koncem léta bychom tam chtěli trošku pocvičit asi s 10 psisky.
Díky za každou zkušenost.

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:06
- Nahlásit

Nikdo nejezdíte se psem k moři???

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:11
- Nahlásit

Markét
ne, nejezdíme, psům je nejlíp doma
a teď vážně - zkus použív funkci hledat, tato témata tu byla zakládána už milionkrát..

Helvan1
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:05
- Nahlásit

Markét
My jsme byli vloni se psem v Itálii na západním pobřeží (Piombino) a je to tam docela vopruz. Psi obecně do moře nesmí dle nějakého jejich nařízení a všude jsou cedule se zákazem. Sice občas měli vyhrazenou plážičku pro pejsky,ale se zákazem vstupu do moře Chápete to, já teda ne!!! Sice jsme se snažili nařízení ignorovat, ale všichni na nás koukali jako bychom dělali něco nehorázného jako třeba házeli odpadky do moře. Možná mimo "oficiální" pláže by to snad šlo kde nejsou lidi. Ale nevím kolik jich tam najdeš...

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:57
- Nahlásit

Markét
my v cervnu jedem do chorvatska....pry tammaji psi radi...a jsou tam vyhrazene plaze i pro ne..dokonce i do vetsiny restauraci muzou

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 11:59
- Nahlásit

jo v chorvatsku je to supr, my byli na pelješacu-je tam hezká příroda a psy jsem tam viděla úplně na každé pláži a všichni byli v pohodě

Bela
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:14
- Nahlásit

my sme boli vlani na Istrii, kusok od Umagu - psi tam boli na plazi bezne.
jeden den som fascinovale pozorovala jednu ovciacku ako vytrvalo aportovala z vody

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 17:54
- Nahlásit

Já si se zabijákama neškrtnu nikde :-/ takže psi vždy doma. V létě plánujeme sever, tam to berou ještě drsnějc, než přímořské státy, takže nebudeme riskovat.

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 20:19
- Nahlásit

Mel
a teď vážně - zkus použív funkci hledat, tato témata tu byla zakládána už milionkrát..

Díky, to jsem samozřejmě zkusila, ale dovedlo mě to tématům, zda vůbec se psem k moři jet atp. Proto jsem si dovolila založit nové téma s konkrétnějším dotazem na severní Itálii.
ne, nejezdíme, psům je nejlíp doma
Našim je u moře dobře, skvěle zrehabilitují.
nika00
Johule
Bela
Helvan1
Jak to tak sleduji, tak Itálie je "blbá" a vše hovoří pro Chorvatsko, asi ještě zvážíme destinaci. Díky moc za tipy!

Gina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 21:25
- Nahlásit

jezdíme, ale do Chorvatska, s Itálií bohužel neporadím

MORIE
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 06:37
- Nahlásit

Také jsme byli s psicou v Chorvatsku - v Malé Dubě. Místo pro psi jako stvořené - ovšem mimo sezónu.

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 09:40
- Nahlásit

MORIE
Díky za tip, to vypadá dobře. My se samozřejmě chystáme vyrazit mimo sezónu. Nepotřebujeme se tam proplítat mezi tisíci dovolenkáři.

MORIE
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 06:51
- Nahlásit

Markét, dyžtak tady najdeš nějaký info o tomto místě.

suri
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 08:00
- Nahlásit

My jedem letos se psama do Chorvatska už podruhý a rozhodně tady si vybereš

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání