| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 12:05
- Nahlásit
Evičko, prosím, vzpomněla sis na mě a na toho černého LR co se Ti líbil na výstavě v Polsku? Stačí celé jméno včetně chov.st., najdu si o něm něco na webu , v pondělí mizím na dovču, tak abych měla o čem přemýšlet.
Díky
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 13:09
- Nahlásit
Ketrin(Heli) ahoj, už jsem tady a okamžitě to jdu splnit. Vydrž..
Do prčic, nebere telefon. Budu to zkoušet a hned se ozvu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 13:23
- Nahlásit
Evicka
Nechtěla jsem tě zas tak honit!
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 14:29
- Nahlásit
Už jsem to měla dávno splnit. Jenže Jirka si nemůže vzpomenout takhle z hlavy, který ze psů to přesně byl a zavolá mi zítra. Takže musíš vydržet do zítřka. Říkal, že se mu vítěz třídy otevřené, což byl onen černoch, taky moc líbil. Takže prosím dej mi šanci do zítřka.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 14:35
- Nahlásit
Evicka
Jasně, díky.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2005 10:10
- Nahlásit
Takže Jirkovi žena vyhodila katalog s poznámkama, prý ho už měl přečtený, takže s určitostí jsme se oba shodli na tom, že černý pes byl vítězem třídy otevřené a tam byli dva černí psi. Proto napíšu oba dva. Jinak byl na Evropské výstavě v Tullnu a tam se mu moc líbil český černý pes v majteku českého človíčka. V pondělí mi napíše víc. Takže tahle info bude až po tvojí dovolené.
Jinak černí psi jsou:
1. BAZYL Z AKERMANSKICH STEPOW, nar. 15.4.2003
o: Abo-Donn Slawski Rewir, m: Klara od Spikalskych Lip, chov. Aleksandra Bratkowska, majitel: Violetta Kruczkowska, Witosa 56, 58-306 Walbrzych
2.MORO Z GLEBOKICH BRODÓW, nar. 24.1.2003
o:Abo-Donn Slawski Rewir, m: Mata Jrslak, chov. Agnieszka Pastucha, majitel Jozef Lapucewicz, Sieroszewskiego 15, 58-560 Jelenia Góra
Obé by mělo být od tebe poměrně blízko. Vážně promiň, že nemůžu říct, který z těchto dvou psů to byl. Možná by nebyl špatný ani otec těchto dvou psů, Abo, ale nevím, jakou má barvu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2005 12:39
- Nahlásit
Evicka
Díky moc. Bohužel, v obou případech pes nepřichází v úvahu, protože otec Abo_Donn Slawski Rewir je sice nádherný, viděla jsem ho několikrát, ale chudozubý. Což v PL nevadí, ale u nás jo.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2005 13:38
- Nahlásit
Ach, tak to je veliká škoda. Tak snad ještě ten Tulln a pes tam. To mě moc mrzí, že jsem nepomohla. Ale v pondělí to s Jurou proberu. Do Polska jezdí často, občas i jinam, tak třeba něco poradí a až se vrátíš po dovolené, tak třeba budu mít lepší zprávy.Jinak si to moc a moc užij. Krásný vídend a krásnou dovolenou.
My jedeme v neděli krýt naši nově uchovněnou fenu, která ve svých dva a půl letech hárá teprvé podruhé. Tak uvidíme, co z toho bude. Myslím, že nic, ale aspoň bude krásný výlet. Ahojky.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2005 15:20
- Nahlásit
Evicka
ve svých dva a půl letech hárá teprvé podruhé
Měli jsme podobný případ, taky jsem se bála - krytí naprosto bez problémů, v prvním vrhu bylo 5 štěňat, od té doby hárá normálně.
Tak budu držet palce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2005 17:46
- Nahlásit
Evicka
Ještě tu dnes na chvíli jsem. Díky, jsi hodná, ale tuším že to (ten pes z Tullnu) zas bude někdo z nějakého důvodu nevyhovující-moc příbuzný apod. -fakt by byl skoro zázrak, kdyby se najednou vynořilo něco nového. Ale jsem zvědavá!
Přeju úspěšné krytí a zdravá štěňátka, ale to tady jistě ještě proberem horem dolem.
|