Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Evičko, jsi tu?
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2005 12:05
- Nahlásit

Evičko, prosím, vzpomněla sis na mě a na toho černého LR co se Ti líbil na výstavě v Polsku? Stačí celé jméno včetně chov.st., najdu si o něm něco na webu , v pondělí mizím na dovču, tak abych měla o čem přemýšlet.
Díky

Evicka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2005 13:09
- Nahlásit

Ketrin(Heli) ahoj, už jsem tady a okamžitě to jdu splnit. Vydrž..

Do prčic, nebere telefon. Budu to zkoušet a hned se ozvu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2005 13:23
- Nahlásit

Evicka
Nechtěla jsem tě zas tak honit!

Evicka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2005 14:29
- Nahlásit

Už jsem to měla dávno splnit. Jenže Jirka si nemůže vzpomenout takhle z hlavy, který ze psů to přesně byl a zavolá mi zítra. Takže musíš vydržet do zítřka. Říkal, že se mu vítěz třídy otevřené, což byl onen černoch, taky moc líbil. Takže prosím dej mi šanci do zítřka.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2005 14:35
- Nahlásit

Evicka
Jasně, díky.

Evicka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2005 10:10
- Nahlásit

Takže Jirkovi žena vyhodila katalog s poznámkama, prý ho už měl přečtený, takže s určitostí jsme se oba shodli na tom, že černý pes byl vítězem třídy otevřené a tam byli dva černí psi. Proto napíšu oba dva. Jinak byl na Evropské výstavě v Tullnu a tam se mu moc líbil český černý pes v majteku českého človíčka. V pondělí mi napíše víc. Takže tahle info bude až po tvojí dovolené.
Jinak černí psi jsou:
1. BAZYL Z AKERMANSKICH STEPOW, nar. 15.4.2003
o: Abo-Donn Slawski Rewir, m: Klara od Spikalskych Lip, chov. Aleksandra Bratkowska, majitel: Violetta Kruczkowska, Witosa 56, 58-306 Walbrzych

2.MORO Z GLEBOKICH BRODÓW, nar. 24.1.2003
o:Abo-Donn Slawski Rewir, m: Mata Jrslak, chov. Agnieszka Pastucha, majitel Jozef Lapucewicz, Sieroszewskiego 15, 58-560 Jelenia Góra

Obé by mělo být od tebe poměrně blízko. Vážně promiň, že nemůžu říct, který z těchto dvou psů to byl. Možná by nebyl špatný ani otec těchto dvou psů, Abo, ale nevím, jakou má barvu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2005 12:39
- Nahlásit

Evicka
Díky moc. Bohužel, v obou případech pes nepřichází v úvahu, protože otec Abo_Donn Slawski Rewir je sice nádherný, viděla jsem ho několikrát, ale chudozubý. Což v PL nevadí, ale u nás jo.

Evicka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2005 13:38
- Nahlásit

Ach, tak to je veliká škoda. Tak snad ještě ten Tulln a pes tam. To mě moc mrzí, že jsem nepomohla. Ale v pondělí to s Jurou proberu. Do Polska jezdí často, občas i jinam, tak třeba něco poradí a až se vrátíš po dovolené, tak třeba budu mít lepší zprávy.Jinak si to moc a moc užij. Krásný vídend a krásnou dovolenou.
My jedeme v neděli krýt naši nově uchovněnou fenu, která ve svých dva a půl letech hárá teprvé podruhé. Tak uvidíme, co z toho bude. Myslím, že nic, ale aspoň bude krásný výlet. Ahojky.

shiba
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2005 15:20
- Nahlásit

Evicka
ve svých dva a půl letech hárá teprvé podruhé
Měli jsme podobný případ, taky jsem se bála - krytí naprosto bez problémů, v prvním vrhu bylo 5 štěňat, od té doby hárá normálně.
Tak budu držet palce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2005 17:46
- Nahlásit

Evicka
Ještě tu dnes na chvíli jsem. Díky, jsi hodná, ale tuším že to (ten pes z Tullnu) zas bude někdo z nějakého důvodu nevyhovující-moc příbuzný apod. -fakt by byl skoro zázrak, kdyby se najednou vynořilo něco nového. Ale jsem zvědavá!
Přeju úspěšné krytí a zdravá štěňátka, ale to tady jistě ještě proberem horem dolem.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání