| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 14:14
- Nahlásit
Co nosíte svým přátelům pejskařům jako dárek na návštěvu, připadně co k Mikuláši či Vánocům a co sklidilo úspěch?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 14:19 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
dejavu
já jsem teď dostala nápaditou a chutnou věc jako dárek od wensday z Haty http://www.haty.cz/katalog/vanoce-2007/trixie/adve ntni-kalendar/ - psí adventní kalendář. Je to něco na způsob lidského s čokoládičkami, 24 okýnek a v něm pochoutky pro psy. Úžasné bonbonky, které nikde jinde nemají zajímavých tvarů, včetně vánočního stromečku, kostiček, figurek ap. a psům to strašně chutná. Jsem teď nejvíc sexy pejskař v okolí, všechno se táhne za mnou a dobývá se mi do kapsy Indee má teď ukázkové přivolání a když vyhmátnu obzvlášť chutný balíček (může se utlouct po těch ve tvaru figurek z člobrda, ale obézních a jakoby přejetých parním válcem), tak se ode mne vůbec nehne
tady je fotka těch dobrot
Máte ještě nějaké jiné tipy?
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:00
- Nahlásit
Já zrovna před dvěma dny koupila u nás ve zveráku taky adventní kalendář pro psy, ale tomuhle se nevyrovná...
Je to podle mě adventní kalendář pro lidi, akorát plněný směsí pro pejsky. Vyrábí to firma Mlsoun, která ty různé čokoládové kostičky pro psy s různými příchutěmi. Stál 65,- Kč
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:09
- Nahlásit
Doufam ze ten kalendar budou mit jeste po 10.. ted nemam penize,a le meliby to jako vanocni darek...
jinak doporucuju maji to treba v horbachu takove plysaky ke dverim aby z podnich netáhlo... Je to vydrzne a velke a pseci z toho maji radost ohromnou
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 17:47 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
dejavu
ten kalendář nemá chybu! zha rok ho taky pořídím!!!! URL tam jsou v sekci pamlsky taky krásný věci, třeba psí lízátka.....
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 22:58
- Nahlásit
Ten kalendář od Trixie doporučuju. Měly jsme ho už loni a Abby každé ráno seděla pod ním a čekala co dostane. Moc jí ty pamlsky chutnaly. Letos to obě holky dostanou k Mikuláši a k Vánocům dostanou dáreček od Trixie - je to taková plechová krabička a v tom jsou pamlsky a myslím i hračky a je to moc hezká krabička, která se pak dá použí i na další věci. U nás v krámě (www.hafbezobav.cz) bude od úterý k mání - doufám
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 23:16
- Nahlásit
Dneska na Spektru zase dávali pořad Buď já nebo pes a ukazovali tam bombastický bublifuk pro psy. Je to umělohmotný stroječek, ze kterého vylétávají bubliny- se slaninovou příchutí. Kdybyste někdo věděl, kde by se bublifuk dal koupit - dejte vědět. Dík
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 12:23
- Nahlásit
younglady
ja zustanu verna wensday a jejimu obchodu Haty, protoze pomaha utulkacum nejen financne, ale i fyzicky, jeji sobotni akce prevozu psu z Chebu na Moravu, 9 hodin jizdy, pred tim smekam, to by hned tak nekdo neudelal
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 13:43
- Nahlásit
my dostali k mikuláši psí adventní kalendář
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 13:56
- Nahlásit
dejavu
tak jsem akorát objednala dva ty adventní kalendáře od haty.cz...tak uvidíme, moc děkuji za tipa
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:17
- Nahlásit
Montik
rado se stalo, i ja ti dekuji takto za podporu utulkacu a skromne wensday, ktera o svych akcich, ktere dela, vubec nehovori
|
tovarnik
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 19:08
- Nahlásit
Co takhle balíček s pamslky MlsnáTlapka?
Člověk nemusí složitě nic vymýšlet
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 01:03
- Nahlásit
tovarnik
Coz takhle strcit si dva ty balicky vedle sebe zezadu do sebe? Clovek usetri za papir.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 09:11
- Nahlásit
zbrnd
Coz takhle strcit si dva ty balicky vedle sebe zezadu do sebe? Clovek usetri za papir.
si hroznejš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:23
- Nahlásit
zbrnd
Clovek usetri za papir.
no a kdyby jen za papír... jestli v tý krabici bude třeba takovej ten hrbolatej míček !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:44
- Nahlásit
Fajka
jestli v tý krabici bude třeba takovej ten hrbolatej míček !
Hejdy Janků zajásá!
|