Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak sehnat sponzora na agility překážky?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
bara_m
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 22:02
- Nahlásit

Chtěli bychom pro náš cvičák koupit překážky na agility, ale nemáme dostatek peněz a přemýšleli jsme, zda by se nenašel sponzor?Máte s tím někdo zkušenosti?Prosím poraďte Díky

overgod
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 23:03
- Nahlásit

Zeptej se u pana Desenskeho, se shanenim sponzoru ma jiste nemale zkusenosti.

Obecne je dobry vymyslet treba nejakou uchylnou teorii, jak treba psy ucit...treba pomoci mlaceni bicem a to predvadet na kameru treba TV NOVA a tvrdit, ze tohle je to pravy orechovy...a uvidis...sponzoru bude razem dost...lidi radi necemu veri,....obzvlast pokud je to necim zaujme.,..treba nasilim....

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 23:09
- Nahlásit

bara_m
podivejte se, jake granty vypise pristi rok vas kraj, vetsinou je podpora sportovnich cinnosti pro mladez temer na kazdem kraji a pak si o grant zazadejte.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 23:25
- Nahlásit

jooo tak to by mě taky zajímalo, tak sháníme

dejavu
a kde se to zjišťuje?

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 23:46
- Nahlásit

bara_m

nebo se zeptej u pana bergera. psum sice rozumi, jak se rika, jako koza petrzeli, ale se sponzory sve zkusenosti ma (overena informace).

bara_m
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 09:51
- Nahlásit

dejavu
Dík za radu, ale kde mám zjistit, jaký grant náš kraj vypise (jsem z Jihomoravského kraje)

argosek
Kdo je pan Berger?Nemáš na něj kontakt?

aren
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 10:07
- Nahlásit

bara_m
Berger je overgod=fatdog=koprofil atd atd
Můžeš se ho klidně zeptat tady, ale nevím, jestli Tě odpověď uspokojí

bara_m
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 10:26
- Nahlásit

argosekaren
A kde ho jako najdu toho Bergera ale??Jako tady na foru nebo co?

aren
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 10:31
- Nahlásit

bara_m
Normálně se ho zeptáš tak, jako teď nás. Klepneš na "overgod" tady nahoře, napíšeš svůj dotaz a klepneš na "poslat zprávu"
Fakt.
Víš, ale mnoho si od toho radši neslibuj

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 11:15 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Shelticka
granty JM kraje jsou tady
http://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.aspx?PubID=1 9&TypeID=1
to jsou ale pro minuly rok, presto jsou v nich uvedeny kontakty na lidi, kteri je spravuji, zkus je oslovit a poptat se jich po doporuceni na konkretni grant pro tuto cinost

Podivej se taky na granty EU http://www.dotaceeu.eu/

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 11:47
- Nahlásit

dejavu
ja jsem olomoucky kraj z JM je bara_m ;) ale kdyztak dik moc za baru i za me

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 11:48 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Shelticka
http://www.kr-olomoucky.cz/OlomouckyKraj/Granty+a+ dotace/granty+a+dotace_CZ.htm?lang=CZ
tak pak to mas tady
schvalenych sportovnich dotaci za tenhle rok tam je dost, vypada to, ze tomu Olomoucko fandi, tak mate vysokou sanci

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 11:52
- Nahlásit

dejavu
jů tak to díky moc, já jsem na hledání takových věcí trochu antitalent, přes ty různé zákony apod. Takže teď se tím pokusím nějak prokousat, snad k tomu nebudu potřebovat slovník

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 11:58
- Nahlásit

Shelticka
oni ti tam poradi ti urednici, zakony tam maji, neboj, jestli to opravdu chces ty prachy, tak to z nich dostanes, kdyz se budes trochu snazit

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 12:09
- Nahlásit

jeste mne napadlo usporadani nejake akce - divadla, koncertu, vystavy, predvadecky atd., za jejiz vytezek to poridite
ma ten oddil stranky, kde byste prezentovali svou cinnost a oslovili byste potencialni sponzory? i to pomaha

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 12:55
- Nahlásit

dejavu
jojo děláváme každej rok voříškiádu, ale my nejsme jen agility cvičák, takže ty peníze z voříškiády jsou i na jiné věci a teďka šly myslím na útulek, s kterým nějak spolupracujeme... dostali jsme něco od města, ale to nám zas dali přímo jen na opravu plotu... takže jsme chtěli sehnat nějakého sponzora přímo na agility, abychom mohli doplnit překážky Jo stránky taky máme www.kkprerov.cz

bara_m
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 13:10
- Nahlásit

dejavu

no, nevim jestli z toho neco vykoumam, spis ne..nejak tomu ani nerozumim.. ale i tak diky!!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 13:35
- Nahlásit

bara_m
to jsme na tom skoro stejně, takže pro tentokrát to balim a jdu s psama ven

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 14:57
- Nahlásit

Shelticka
Argosek a Aren te pouze mystifikuji ...nemohou spolknout, ze se stale zastavaji jednoho neschopneho blba a jsou tim vsem inteligentnim lidem pro smich

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 14:59
- Nahlásit

Shelticka
ale zkus to u toho pana Rudolfa Desenskeho, ten zije ze sponzorskych daru nejspis jiz nekolik let a sponzorum jako odmena staci, ze maj predstavu, ze snad prevychovava nejake psy nebo tak nejak....

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 15:20
- Nahlásit

argosek
nebo se zeptej u pana bergera. psum sice rozumi, jak se rika, jako koza petrzeli, ale se sponzory sve zkusenosti ma (overena informace).
no nekdo psum rozumi jak koza petrzelki a pan Rudolf Desenský zas o sobě psal, že změní pomocí tachyonů psům informace získáné v době inprintingu .....díky čemuž tedy už není třeba hodnotit jeho znalosti

aren
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 15:21
- Nahlásit

overgod
Já se Tě ale nezastávám.

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 15:26
- Nahlásit

aren
Já se Tě ale nezastávám.
no to je jasný Aren stejně jako že neschoponým pablbem jsem myslel někoho zcela jinýho..........jinak moc mě těší, že máte opět na obhajobu bludného převychovaného balvanu co povědět

aren
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 15:27
- Nahlásit

overgod
ani tě neobhajuju

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 15:29
- Nahlásit

aren
ani tě neobhajuju
no to jistě, že ne, tvrdil někdo opak? nebo že ty si zase pleteš mne génia s tím ubožákem?

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 15:57
- Nahlásit

sakra clovek je chvili offline a uz se nechyta.

bara_m

pan berger je neuspesny kynolog, ktery z trucu presel k jakemusi pofidernimu sportu, ktery zvyknou nazyvat kopanou.

http://www.osobnosti.cz/patrik-berger.php

pani aren a pan overgod si ho spletli s panem fatdogem, ktery je blizkym pritelem pana overgoda, ktery je obcas tak zmateny, ze nevi, kde je nahore a kde dole. ale jinak je to docela prima pan.

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 16:07
- Nahlásit

argosek
a ted vazne: hele ty si nejses vubec vedom toho, co tomu pánovi můžeš způsobit ...ty si asi neumíš představit, jaké příjemné věci se děly třeba jednomu panu Bergerovi z Brna nebo jistému panu Bruknerovi, když si fanynky pana Desenskkéh myslely, že to jsem já ...a to myslím vážně...zbytečně do toho...chápu že nechtě a že Ti to může bejt fuk můžeš ztáhnot nevinný lidi...fakt....dedukční shopnosti některejch kjsou fakt pohádkový....

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 16:18
- Nahlásit

overgod

on bude za fanyny rad!

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 16:35
- Nahlásit

argosek
myslis jo? aj za ty majly a nadávky jo? Ty asi nemáš tušení, co ta pakáš umí

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 17:04
- Nahlásit

paka suumii po skaliiinaaach
v sade skviii se z jara kvet
tututututututuuuuuuu
zemsky raaj to napohled
tutututututuuuuuu

uz jsme dlouho nebyli mistri sveta v hokeji

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání