Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Narozeniny
Autor Zpráva
Břetislava
# Zasláno: 9 Čen 2005 19:57
- Nahlásit

Jak slavíte hafanovi narozeniny?? Pečete mu dort?? Něco poraďte, nás teď čekají první narozeniny a chci mu připravit něco, na čem by si pochutnal

šíša
# Zasláno: 9 Čen 2005 20:04
- Nahlásit

Břetislava
Náš pesan na sladký není takže to řešíme zákusečkama z kuřecích řízečků plněných tvarůžkama klasicky obalený a usmažený (to je jeho zamilovaná pochoutka) no a na doražení věnec buřtů.

RoSa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2005 20:42
- Nahlásit

Udělej mu dort ze želatiny! Buď z vařených prasečích nožek nebo z té od Dr.Oetkera a do toho naaranžuj a zalej nějaký dobroty: klobásku, páreček, sýr, zeleninku, granulky...

Evik
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2005 08:44
- Nahlásit

ten dort z prasečích nožiček my děláme taky. K prvním narozeninám měl můj pejsa ale dort tvarohový - zrovna jsem na just nesehnala nožičky..... Ale taky mu to šmakovalo. Naši pesani milují česnek a mrkev, takže ten dort byl tvarohovo-mrkvovo-česnekový a navrch jsem to ozdobila piškoty a rozinkami

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2005 09:09
- Nahlásit

Druhé narozeniny naší feny (dnes devítileté):
krásný dort z prasečích nožek, v něm párky, místo svíček žužlací kostičky..atd. Dort na skleněném dortovém podnosu na nožičce, focení atd. Ještě u nás zrovna byli na návštěvě kamarádi dětí. Ti pak doma vyprávěli, jak jsme praštění a blbneme okolo psa.
A když jsem konečně dort vzala, že ho čubě dám do její misky, aby mohla hodovat, ona se tak těšila a mazala na své místo, kde vždycky čeká na jídlo, že mi zezadu vrazila do kolene a já se rozplácla na podlahu, dort taktéž, podnos rozbitý, všude i v dortu střepy.
Takže dort putoval do popelnice a holka dostala jen opláchnuté žužlací kostičky a normální večeři

Azoráček
# Zasláno: 10 Čen 2005 13:07
- Nahlásit

Já jsem udělala dortík z rozvařené rýže, mrkev, maso, a pak do roho zamíchat granulkyTaky mc šmakovalo, rejži měl až nad čumákem

malika
# Zasláno: 10 Čen 2005 18:34
- Nahlásit

tako to náše feňule to má různý podle toho jaký má zrovna období. jednou dostala pěknej kus tlačenky (daly se do toho dobře zapýchnout svíčky-doporučuju) další narozky už celej knedlík (to byla tou dobou její vášeň) no a musim se přiznat, že třetí rok sme koupili celej medovník z kterýho nedostala asi nic a jí jsme koupili hračku - příští rok se polepšíme

iva
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 17:55
- Nahlásit

Malým fenkám koupím malou játrovou paštiku, kterou ozdobíme oblíbenými drobnými měkkými pamlsky a zapíchneme svíčku-svíčky. Pěkně to vypadá a zřejmě i dobře chutná.

Pupy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2005 10:27
- Nahlásit

Já narozeniny slavím prosinci už to byli 2.Sice dort nedělám ale zase koupím nějakou dobrou hračku,i když ty kupuji stále ale na narozky kupuji dražží a kvalitnější...

niniel
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2005 13:06
- Nahlásit

Ja smudlikovi nakoupila hracky, kosticky, susene nesmysly, novy pelisek a byl spokojeny. Akorat jsem to nevydrzela az do jeho narozenin a dopravala mu uz tyden predem

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání