| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Kvě 2005 07:51
- Nahlásit
Máte nějaké nepříjemné zážitky se svými sousedy v domě, kteří se do vás navážejí kvůli psům?
Včera mě totiž kámoška upozornila, že jedna bába v našem vchodě má nějaké pindy, že máme dva velké psy. Musím říct, že mám zjištěno od ostatních sousedů, že psi doma neštěkají a prochrápou celé dopoledne. Od nikoho jsem neslyšela jediné slovo, tak jsem zvědavá, jestli se ta sousedka odváží zazvonit a říct, co ji vadí nebo má jen potřebu pomlouvat.
Mám psy vychované, neštěkají (kromě toho, když někdo zazvoní), po bytě zbytečně nelítají, na chodbě jsou ticho, nečůrají po schodech, neobtěžují lidi ..... spíš je to naopak, hodně lidí si je chce hladit a mazlit. Je to zlaťák a berňák ....
|
janina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 07:53
- Nahlásit
Zapomněla jsem se přihlásit
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 08:01
- Nahlásit
My sice bydlíme v rodinném domku, ale sousedy máme taky. Bohužel čím jsou lidičky starč´ší, tím jsou nesnášenlivější a vadí jim prakticky všechno. Dnes jsou to psi, zítra to může být zase cokoliv jiného. Máme takouvou bábinku taky za seousedku, naše domy z jedné strany jsou dosti blízko. Oba pozemky jsou však oploceny pletivem. Babike chovala slepice a vzhledem k tomu, že bydlíme těsně pod lesem, tak jí liška všechny slípky vytahala a zamordovala. On ten plot z té jedné strany mimo náš sousedský prostor nebyl stoprocentní. Jak bábině, která nás po celé ulici pomlouvala, že to udělali naši psi, vysvětlit, že je to naprostý nesmysl? Tak jsme to nechali být a čekali, jestli řekne něco osobně nebo ne. Vadí jí všechno. Když psi štěkají, když zaléváme vodou ze studny, že netrháme plevel, který nám prorůstá pletivem, že ......... . Prostě si téhle osůbky nevšímej a pokud by se to stupňovalo , tak s ní zkus promluvit, ale opatrně, tyhle bábiny jsou někdy nepřístupné jakýmkoliv argumentům a melou si stále svou s pak se to ještě zhorší.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 08:30
- Nahlásit
Evicka
No vzhledem k tomu, že ta babizna měla pindy jestě než jsme se nastěhovali, vadilo jí, že máme 15letou dceru!!!(to vím taky od kámošky), tak to bude ten typ, který se nudí a slyší každé šuštnutí!! Já jsem s ní kromě pozdravu jestě nemluvila, ona sama mi neřekla nikdy ani půl slova. Ale vím, že většina "milých sousedů" fakt jen pomlouvá, ale přijít a říct mi něco do očí se neodváží.
Jelikož psi neštěkají, tak ji asi vadí, že po bytě chodí. Jenže mí psi mají momentálně každý 35 kg, já mám skoro metrák , takže větší dusot je určitě ode mě než od psů
Možná se budu muset odstěhovat, abych paní nepropadla do obýváku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 08:35
- Nahlásit
My bydlíme v paneláku, 3 vchody po 13ti bytech. U nás je to tak, že tam bydlí spousta lidí, kteří si "žijí svůj život" a ostatní jde tak nějak okolo nich. A na druhou stranu jsou tam osoby, kterým vadí všechno a k tomu, aby prndaly si důvod vždycky najdou. Jednou jim vadí děti, které tam lítaj okolo baráku na kolech, podruhý děti na hřišti (je vedle paneláku), potřetí špatně zaparkovaný auto atd. atd. Teď co máme pejska, tak jim vadí, že štěká (doma vůbec, jen když vyjdeme z baráku, tak si blafne radostí). Nedávno stál manžel na balkóně a vyslechl si rozhovor, jak jsme hrozný, že pes štěká, mlátíme dveřma, za našema dětma pořád někdo chodí apod. Prej chtěl jít mezi ně a "trošku jim to vysvětlit", jenomže to má ode mne zakázaný. Jednou v tom paneláku bydlíme a nemá cenu se dohadovat, už takhle mi stačí ty ksichty. Neštvou mě jen kvůli tomu, že jim "nevoní" naše feňule, ale i kvůli dětem. Je zvláštní, jak ty lidi rychle zapomenou, že taky měli děti, které si taky hrály okolo baráku. Vůbec nejhorší jsou starý neurotický lidi, který děti nemají a ještě tam máme takový dvě starý panny, tak to je fakt na odstřel. Mě se ale osvědčilo nic nevysvětlovat, pozdravit a jít dál. Prostě těžká ignorace a můžu vám říct, že to je štve ještě víc. Takže hlavy vzhůru, oni se ti důchodci musí nějak zabavit ne??
|
janina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 08:56
- Nahlásit
Marti, já vím čím to je ! Ta důchodkyně se nám mstí, protože když jsme se loni brali, tak zrovna ona (za ty pomluvy) od nás nedostala koláče
Btw. stejně jsem moc zvědavá, jestli se někdy odváží zazvonit u našeho bytu Já jsem totiž typ, který si nenechá nic líbit, pokud jsem v právu, a ona to myslím moc dobře cítí
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 08:57
- Nahlásit
My máme pokud se týče dvou psů u našeho rodinného domku úplně super sousedy, ale když jsme si vzali psa z útulku k domku mého přítele (který je v té samé ulici jako náš dům), setkali jsme se s opravdu hodně negativní reakcí ze strany jedněch sousedů....Ještě, než jsme si pro psa do útulku jeli jsme se jich ptali (ačkoli to vůbec nebylo naší povinností), zda by proti psu nic neměli (sami psa mají, ale hrozně protivného a nevychovaného) a oni pravili, že samozřejmě nikoli....
Když jsme psa dovezli, začali se ze strany sousedů pořád ozývat nadávky a protesty, "že ten náš pes pořád štěká, že se bojí, aby se jim neprokousal přes plot"........a pokud psa vidí, soused na něho zle pokřikuje "ať jde do p......" a dráždí ho....
Podotýkám, že náš nový pes není na zahradě nikdy sám, vždy pod dohledem, většinu dne tráví s přítelovými prarodiči v domě, protože na zahradě stejně nechce být sám. Pokud je na zahradě, štěká jen když někoho vidí, ale není to zlý štěkot, prostě takový ten "upozorňující - hlídací" a přitom vrtí ocasem. Když přijde k plotu sousedovit pes, začne na toho našeho dorážet a snaží se přes plot dostat k nám - náš pes si to pochopitelně nechce nechat líbit a pak řve taky....Já ho od plotu vždy včas odvedu, ale soused tam toho svého klidně nechá dál řvát.....Když jsme tuhle byli s našimi psy na procházce, sousedovit pes vyběhl ze branky - já měla psy na vodítku. Tak jsem slušně poprosila, zda by mohl dát na svého psa pozor a on mi na to řekl : "Tak pozor? hele trhej" a smál se jako by to bylo děsně vtipné
To jak se tenhle soused chová vůči našemu novému psu mě naplňuje nejen smutkem (že nechápe, když sám má psa, který štěká a ne málo-někdy celé noci vyje), ale začínám mít i strach, aby mu náhodou něco v nestřežené chvíli neudělal - neotrávil nám ho.... Je to smutné, jak dokáží někteří lidé být zlí...
|
janina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 09:05
- Nahlásit
Evik
Teď vidím, že protivní sousedé nejsou jen problém paneláků
Podotýkám, že ta moje kámoška v domě má jorkšíra, který štěká v jednom kuse, druhá sousedka má staforda a žádné poznámky ke psům se nekonají. Ale my jsme ti "noví" (resp. poslední přistěhovaní do vchodu) , tak nás musí pořádně probrat
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 09:34
- Nahlásit
janina
žádné poznámky ke psům se nekonají
Neboj konají, ale jenom se to ještě nedozvěděli. Nebo tam mají, jak už jsem napsala, jenom spoluobčany, kteří si "žijí svůj život", a nes...u se do toho co nemají.
Evik
začínám mít i strach, aby mu náhodou něco v nestřežené chvíli neudělal - neotrávil nám ho....
Tak přesně tohle mne napadlo, když jsem u baráku už podvakrát našla kousek párku. Mýmu dědovi kdysi soused psa otrávil. Taky se bojím
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 09:46
- Nahlásit
já si taky postěžuji, sousedy si opravdu člověk nevybírá. Bydlela jsem na Zahraďáku, lidi příjemní, žádné problémy, jen co mi tam přišlo divný - všude travička, velké prostranství k běhání a většina lidí má neustále pejsky na vodítku. To jsem nechápala, pak jsem se přestěhovala na Smíchov, první dny jsem dostala spršku od neteře majitelky, náš pejsek čůral před barákem a to je špatně, pak jsme našli anonym, že náš pes dost štěká, vedle sousedka se na nás kouká skrz prsty a vůbec celý barák je snůška zachmuřených kyselých obličejů. Taky se tam vyskytuje paní, o které se říká, že může za pár otrávených pejsků v okolí. Ani si nevybavuji, že by někdo z baráku naše pejsky pohladil a přitom jsou to mazlíci největší. Tak se mi zdá, že jiná část Prahy jiné mravy. Též jsem zaregisrovala, že uklízení exkramentů na Smíchově není moc v kurzu. Jo a psi tam mají všichni na volno...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:05
- Nahlásit
Mým sousedům asi psisko nevadí tolik jako já... Bydlím v malém paneláčku se šesti byty, jeden obydlen mnou, dva mají mladí lidé a jeden důchodci. Mlaďoši jsou v pohodě, problém je s důchodci, neustále mě sledujou atd. je jim divný, co ta mladá holka, cizinka atd tady dělá, proč žije sama, kdo za ní chodí... Jednou soused pochválil, jakýho mám zlatýho psa, neštěká, je zticha, přesné vyjádření bylo: takový hodný pejsek a takovou ošklivou paničku má... Na moje co se děje??? Že prý nevytírám celou chodbu, když je pes mokrej. Tak jsem mu odvětila, že v půl šestý ráno, když venku prší, vytřu to, co naťape můj pes a já a rozhodně nemíním mýt celou chodbu, to stačí o víkendu... Takže nic moc a čekám na další jedovatý poznámky...
|
klára
|
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:13
- Nahlásit
vyhlásila bych samostatnou kategorii DŮCHODCI a zážitky s nimi, to člověku někdy opravdu zůstává rozum stát
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:15
- Nahlásit
Jo, jo, to není jen o sousedech, ale o lidech obecně. Jakmile člověk jen trochu vybočuje z "normálu", není průměrnej, jak většina lidiček, tak už je podezřelej. Bohužel s tím se nedá nijak bojovat, jen se obrnit trpělivostí a lhostejností vůči těmto lidem a hledat takové, u kterých najde pochopení a nebo nehledat vůbec a žít si podle svých představ. Janduli, ono je to časem omrzí a najdou si zase někoho jiného, takže vydržať.
|
Lady
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:26
- Nahlásit
Bydlime kousek za Prahou. Pejsandu máme teprve dva měsíce a ještě jsem nějaké jasné protesty neslyšela.
Spíš, jsem chtěla napsat, že negativní reakce zdaleka nejsou jen proti psům. Moji známí bydlí v hájence vždy měli celé hospodářství. Naproti nim bylo pole, ale jak už to bývá pole se proměnilo v pole satelitních domků přistěhovalců z velkoměsta, kteří sice chtějí žít blízko lesa a ne v tom smradlavém velkoměstě, ale také jim vadí štěkot psů, kokrhání kohouta, smrad z prasat, bučení krav atd. Zkrátím to. Po otrávení většiny zvířectva včetně psa, se známí rozhodli dál nemít hospodářství. A sousedé v satelitním městečku se v klidu mohou koupat ve svých bazénech bez zvuků a "vůně" vesnice
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:41
- Nahlásit
Tak já jsem také bohužel "ta nová". Svůj aktuální zážitek se sousedy jsem popsala v tématu "na ulici", tak to nebudu znova opakovat zde. Jen k tomu přidám, že těmhle lidem je tak 35, takže žádní důchodci. Mají dvě děti, na které občas dost nahlas řvou. Jejich pes každou chvíli štěká - pokaždé, když se otevřou dveře a vzhledem k tomu, že venčí třeba ve 4 ráno, když jde pán do práce, je to moc milé. A jak si dokážou vyskakovat na "tu novou", na toho "vetřelce" (tak mě pán skutečně nazval).
Na druhou stranu ale pod námi bydlí stará babička, které neunikne vůbec nic. O všem má přehled a už jsem byla několikrát svědkem, že mého psa chválila. Líbí se jí jak je čistý, tichý a vychovaný. Tak alespoň nějaký fajn důchodce se najde.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:44
- Nahlásit
Evička
no my máme právě problém s tím sousedem, že ten kdo vybočuje z normálu je on......je to vysloveně zlý člověk, se kterým se špatně snáší i jeho vlastní rodina...., proto s přítelem vážně uvažujeme o tom, že až doopravíme baráček, že požádáme o další stavební povolení na zbudování pevné a "neprodyšné" zdi mezi námi a zmiňovaným sousedem. Pokud na našeho psa neuvidí, pes na něho tudíž ani nebude štěkat a snad bude klid, ale zatím je to hudba daleké budoucnosti, protože milionáři nejsme na materiál na tu zeď asi budem muset pořádně šetřit.
|
Břestilava
|
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:56
- Nahlásit
Jo sousedi, to bych taky mohla vykládat. Bydlíme v malém městě v paneláku - 3 patra, 11 bytů, takže tady se každý stará o toho druhýho My máme konflikt se sousedama pod náma - šílený párek nezaměstaných alkoholiků, kterým vadí i to, že dýcháme. Nemají rádi psy a nechápou, jak můžeme mít v bytě - pro ně velkého - psa. Máme labradora, kterej až zase tak moc velkej není. A tak se jim neustále něco nelíbí. Nemá to smysl řešit, protože nadávají, že děláme bordel, i když nejsme doma Navíc si myslí, že náš pes je rotwailer, tak se mu vyhýbají na sto kroků Jinak konflikty s lidma při venčení jsem už taky párkrát měla ... nikdy jsem si nemyslela, že jsou někteří lidi tak omezení. Jednou jsem se dokonce v čekárně u doktorky od nějaké staré babky dozvěděla, jak nějací hrozní lidi (jako my) týrají takovýho velkýho černýho psa v paneláku. Ona má psa celej den na dvorku a tam je nejspokojenější. Psi v bytech jsou prý týraní. No nezabili byste ji??
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 10:59
- Nahlásit
Eviku, tak přesně tohle zažil jeden náš známý chovatel, který bydlí v domku v řadovkách. Domy jsou těsně vedle sebe, zahrady malé, zža domem. A on tam v kotcích choval svých dejme tomu 6 psů. Sousedka s ním stále něco řešila na přestupkovém oddělení, stěžovala si až dosáhla toho, že postavili 3 m vysokou zábranu z železničních pražců mezi svým a jejím pozemkem. A že by byl klid? Ano náhodou. Teď jí zase ta děsná ohrada stíní a nevidí, co se u sousedů na zahradě děje. Některý lidi už jsou takoví, hádat se za každou cenu a stále někomu znepříjemňovat život. S těmi je boj docela marný. Jak znám svého impulzivního muže, tak ten už by tu babu udusil. Ale je to vážně hrozná situace, patová.
Jo a satelitní městečka, tak to je kapitola sama o sobě. Už teď se mi zvedá z těch snobáků, kteří chtějí žít v souladu s přírodou a v přírodě žaludek.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 11:51
- Nahlásit
Evička
no, tak to máš stejného partnera jako já. Můj přítel je také velmi impulzívní a já vcelku taky (jenže za těch 5 let, co jsme spolu už jsem se naučila hodně kontrolovat...) Když jsem mu řekla, jak je soused zlý na našeho psa, měl sto chutí jít a rovnou mu rozbít tlamu.......musela jsem ho doslova "ubrečet" aby to nedělal a příště už se mu o sousedových impertinencích raději vůbec nezmíním....Tu zeď ale rozhodně časem postavíme.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 12:35
- Nahlásit
No, jak to tady čtu, tak my máme docela štěstí na sousedy, všichni tady mají naši psici rádi. Možná i z části proto, že o ni v podstatě neví, dokud ji nevidí na chodbě... Všichni mě chválí, jak ji neslyší štěkat, jak je hodná... Mamka se preventivně vždycky i ptá, když někoho potká. I když my asi máme celkově tolerantní barák, protože pod náma bydlí paní a ta čas od času třeba týden "houká", stěžovali si už i lidi z okolních baráků, ale většinou se nic moc neděje. Tady u nás už si na to všichni zvykli a neřeší to, takže i to občasný blafnutí mojí psice je pro ně skoro nic....
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 13:47
- Nahlásit
Martina
začínám mít i strach, aby mu náhodou něco v nestřežené chvíli neudělal - neotrávil nám ho....
Tak přesně tohle mne napadlo, když jsem u baráku už podvakrát našla kousek párku. Mýmu dědovi kdysi soused psa otrávil. Taky se bojím
V nasom vchode su ludia, ktori nenavidia vsetko, co sa podoba na psa, skoro vsetci. Ja milujem psy a som "nevyliecitelny cholerik". Velmi zla kombinaciu. Ale z tohto dovodu robim co mozem. Maximalne sa snazim vychovat kazdeho psa, aby v tomto prostredi "mohol prezit" a snazim sa vychovavat aj sam seba. Aby som niekedy nevybuchol. Na to by prave mohli takto doplatit aj nase zvieratka. Este mame aj macky, Samozrejme, ze neznasaju aj macky. Napriek tomu som minule zacul nadavat za dvermi suseda: "To sa uz neda vydrzat, samy chlp vsade po chodbe.....atd." Podarilo sa mi zachytit ten prvy cholericky impulz, "zahryzol som do klucky na dverach" a nevybehol som na chodbu. Pocitanie do desat nestacilo, musel som dlhsie... potom som "v klude" isiel na chodbu hladat tie chlpy. Nasiel so dva. Pre istotu, lebo tu jednu dioptriu mi uz treba, som zobral metlu a pozametal chodbu. Jedine takto vsak mozem dosiahnut, ze mi snad niekto nahodou neotravi psa.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 13:56
- Nahlásit
Vladimir
Jedine takto vsak mozem dosiahnut, ze mi snad niekto nahodou neotravi psa.
To si taky myslím. Můj manžel je dost cholerickej a vždycky by se hádal a hned věci vyjasňoval apod. Jak jsem psala, já pozdravím (s co nejširším úsměvem :biglol , a snažím se být v klidu i když bych v ten okamžik určité lidi nakopala někam. Venčit se chodíme dál od baráku, hovínka sbírám, hážu do koše, který je na sídlišti k tomu určený. Ale mám pocit, že některým lidem se nezavděčím ať dělám co dělám.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 14:00
- Nahlásit
Martina
Přesně tak!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 14:12
- Nahlásit
Teď si teprve budu pořádně vážit našich dobrých sousedů-máme jen jedny (samota...) Naše psy mají rádi! Ono se vždycky najde něco co by tomu druhému mohlo vadit - sousedi farmaří a na všech pozemcích okolo pasou dobytek, takže v létě je docela dost much... my zase máme ne zcela nehlučnou větrnou elektrárnu... ale na tom venkově je to přecejen asi jiné. Když se něco semele -a už se za ty léta co tam jsme semlelo ledacos včetně požáru- tak jsme odkázáni jedny na druhé a prostě si musíme pomoct a vycházet spolu
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 15:17
- Nahlásit
Je fakt, že sousedy máme ze tří stran, jen jedna bábi je lehce nesnesitelná, ale to možná v jejím věku budu taky. Zbývající sousedi jsou docela v pohodě, spíš jaksi nechápou, proč tolik psů, myslí si asi že na kšeft, navíc k nám pořád někdo jezdí, něco skrze psy, něco za manželovým podnikáním. Takže u naší zahrady je pořád rušno, ulice je úzká a na konci malého městečka, takže tam každý kouká každému nejlépe až do ložnice. Zřejmě je trochu náš styl života zaráží a zdá se jim nekonvenční, ale to je nám fuk. Musím ale uznat, že když uprostřed zástavby vyje smečka 6 dospělých psů a rozléhá se to po celém širém okolí, tak to není nic příjemného. Takže zatím v phodě, žádné stížnosti a jen doufám, že to tak bude i nadále.Ono ve městech, panelácích je to vždycky podstatně horší. Asi tam lidem chybí ten prostor a rozlet jako nám na těch "dědinách".
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 15:31
- Nahlásit
No u nás v ulici, když začne výt jeden pes, pak se ostatní hned přidají a nikdo z ulice, kdo má psa (což jsou téměř všichni) si pak nemůže stěžovat. Akorát takoví magoři jako je ten jeden náš soused, jehož pes také celé noci vyje, ale to je mu jedno....Kdyby si na jeho psa někdo nedejbože stěžoval, asi by každému stěžovateli rozbil hubu. Mně jí málem "rozbil" v sobotu přes plot, když na něj náš pes štěkal, protože ho dráždil vykřikováním sprostých slov.........
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 15:37
- Nahlásit
Ono ve městech, panelácích je to vždycky podstatně horší. Asi tam lidem chybí ten prostor a rozlet jako nám na těch "dědinách".
Evičko, tak to jsi vystihla přesně. Já jsem vyrůstala v baráku v okrajové čtvrti města - skoro vesnice a to že někde štěkal pes, nikdo neřešil. To, že pes štěká, bylo normální, stejně jako kočka mňouká a sousedi na sebe řvou na verandě. Děti se také svolávali k obědu z okna a ne mobilem.
Já mám jen štěstí v tom, že byť jsem teď na sídlišti v paneláku, je to alespoň malé městečko a do lesa to mám pět minut. Víc nepotřebuji
|
iva
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 17:54
- Nahlásit
Evik
Možná by se ten plot dal řešit dřív. Také jsem se potřebovali "odstínit" od sousedů, i když z jiných důvodů (neustále nám civí na zahradu, visí na plotě, když se koupeme v bazénu a občas též dráždí naše pejsany) a vyřešili jsme to zakoupením rákosové rohože, kterou jsme připevnili k plotu a je to. Náklady nebly tak strašné, práce na odpoledne a rohož drží již 3 roky beze změn. Hned jsem za ní vysadila živý plot, který už úspěšně roste a počítám, že za 2-3 roky nás perfektně oddělí i ty keře.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 06:57
- Nahlásit
Iva
díky moc za tip, to je pro nás asi to nejschůdnější řešení, které můžeme udělat a nebude drahé - super nápad a ještě jednou moc děkuju. Tohle nás s přítelem nenapadlo. bezva dáme se do toho U nás by totiž (pokud bychom chtěli stavět tu zeď) byl problém, domluvit se vůbec se sousedem, protože bychom museli žádat o stavební povolení a on jakožto další účastník řízení by se k tomu musel vyjadřovat a v životě by s tím nesouhlasil, jak ho známe.....takže to, co jste mi poradila je opravdu skvělé a levné řešení našeho problému.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 12:23
- Nahlásit
Evik
Já se přidám. Rákosová rohož na plot je super a před ni doporučuji vysázet habr. Rychle roste. Pokud by vadilo,že opadává,tak thůje. Živý plot udělá maličko i zvukovou barieru.
Jinak já se sousedy problém nemám. Čuba mi neštěká a je krásná,takže ji každej miluje. Jen tuhle koukám z okna a u plotu (zatím pletivo-na podzim dřevěný-hustý) stála babka s dvouletým děckem a to dítě skrz plot dloubalo proti feňulce deštníkem. Než jsem seběhla schody,abych babku i dítě umravnila,tak se kluk počůral a bába vzteky bez sebe ho vlekla domů... No jo, boží mlýny melou pomalu,ale jistě...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2005 10:32
- Nahlásit
Já bydlím v bytovce a jednou jsem měla puštěného ovčindy(bez košíku)to byla ještě hodná a najednou se knám rozeběhl malý pejsek a Pupyna-NO se rozeběhla k němu,chtěla si hrát.Ale v tom vyšel soused a začal řvát ať si ji přivážu.Vždy to odnese ten velký pes i když vrčí ten malý.OD té doby ji pouštim jen s košíkem ale lidi stejně nadávají.
|
haha
|
# Zasláno: 19 Čen 2005 15:32
- Nahlásit
blbý lidi jsou prostě všude , bud na psy nadávaj i když jim ti psi nic nedělaj, nebo je zase chtějí osahávat , už si na to pomalu začínám zvykat, jeden dědek na mě ječel z okna , když mu můj pes očuchával trávník, at s nim vypadnu že se mu tam vysere, a to ten pes vůbec nic nedělal jenom si tam trošku čuchnul, nejhorší je když jdu ven se všema najednou, to lidi dělaj jako kdybych vedla smečku vlkodlaků který nečekaj na nic jinýho než aby jim sežrali psa nebo dítě, přitom oni se mu na ně vykašlou , jsou poslušný a nikoho si nevšimnou pokud se do nich sám nenaváží, minule mi dokonce jeden blbeček vyhrožoval že Daga zastřelí, přesto že si ho ten pes ani nevšímá, jenom se mu nelíbí že je to středoasijat a že si o nich někde něco přečet , někteří lidi jsou hovada a to ještě urážim ty hovada
|