Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pes a rohlíky
Autor Zpráva
janina
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:03
- Nahlásit

Taky tak vaši pejsci milují rohlíky? A dáváte jim je a jak často? Mám strach, aby po nich netloustli

Břetislava
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:07
- Nahlásit

Můj pes miluje rohlíky i suchej chleba. Ale rohlík dávám max. jeden denně. Taky se bojím, aby nebyl jak tank

janina
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:09
- Nahlásit

Břetislava

Tak já jim taky dám max. jeden a někdy vůbec, ale mám strach, aby i to nebylo moc

Tasy1
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:14
- Nahlásit

janina
Moji psi mají rohlíky rádi,jak měkké tak i tvrdé.Dostávají ho každý den ráno,jako odměnu.Že by byli tlustí nemám strach..mají pohybu dost a dost.

janina
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:17
- Nahlásit

Tasy1

Ti moji zase na rohlíčky čekají, když přijdu z práce. To je pro ně asi nejlepší odměna

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:28
- Nahlásit

Teda, vůbec mě nenapadlo, dávat psovi rohlík jako odměnu. U nás má zase lipánky nebo bobíky, když přijdu domů z práce

niniel
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2005 21:36
- Nahlásit

Ja cpala jednoho hafika zasadne rohlikama, aby pribral, byl jen kost a kuze. Tak sest rohliku denne a slo to. Ale jinak svymu hafikovi je nedavam.

Tery
# Zasláno: 28 Kvě 2005 17:16
- Nahlásit

Naši milují ty tvrdé rohlíky a nebo i tvrdý chleba. Když tak nad tím přemýšlím, milují vlastně všechno co můžou sežrat...
Kupujeme jim sem tam v ,masně uzené nožky - asi to není nejzdravější, ale nikdy jim po nich kromě žízně nic nebylo. Jedna stojí kolem 7 korun a mají na hodinu zábavu

Usanda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2005 17:42
- Nahlásit

To já tomu svýmu dávám rohlík za odměnu, když ho nechám čekat u obchodu. Ví,že většinou dostane,tak se moc těší.
Jinak dostává piškoty nebo něco psího.

Evik
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2005 09:43
- Nahlásit

Naši pesani se mohou po rohlících i tvrdém chlebu utlouct. Každé ráno dostanou rohlík (nedávám čerstvé, vždy den staré, aby nenadýmaly) a jsou spokojení - ani jeden tlustý není, spíš naopak - mají dost pohybu...takže kvůli rohlíkům neztloustnou.
Kdykoli jdu z nákupu, koupím pejsům, každému "včerejší" rohlík a jak přijdu domů, už na něj čekají a lezou mi do tašky

Anonymní
# Zasláno: 31 Kvě 2005 14:06
- Nahlásit

Rohlíky? - tak má náš pes taky rád, nepohrdne ani chlebem, ale rohlíky jsou jeho. Né že by je měl pravidelně, ale občas třeba za odměnu a nebo jen tak - též se může po nich utlouct a protože je to baset, tak jeden rohlík pro něho není nic moc, když v nestřežené chvíli popadne pylík s rohlíkama, není co zachraňovat

haha
# Zasláno: 1 Čen 2005 18:42
- Nahlásit

moji psi maj rohlíky radši než jakékoliv jiné pamlsky už čekají až přijdu z obchodu aby je dostali a kradou tvrdý co máme na chodbě v pytli pro drůbež

*sara*,
# Zasláno: 1 Čen 2005 18:55
- Nahlásit

Můj šarpík by nám nikdy nic nevzal nebo neukradl ze stolu. Může tam být cokoliv-salám, maso, sýry... Ale když tam je rohlík, tak máme smůlu.
Rohlíky a suchý chléb miluje. Miluje je víc než piškoty.
Bíglík a rotvík naopak by je snad suché nevzali ani do čumáku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání