| Autor |
Zpráva |
PB
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:00
- Nahlásit
Chodíte s hafanem na dlouhé procházky i v takovém vedru jak je například dnes?? Připadá mi, že v odpoledních hodinách při takovém vedru je lepší jít jen na chvíli a pak jít na pořádnou procházku až k večeru. Mám ročního "černocha" a ten se vždycky po 20 minutách pobytu venku v takovém vedru vrací domů jak po 20km túře
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:03
- Nahlásit
No, my s psicí chodíme na delší procházky taky většinou až k večeru, když je takhle a nebo se snažím jít někam k vodě, aby se psice mohla aspoň zchladit, naštěstí není moc tmavá, takže sluníčko nepřitahuje a vedro jí taky moc nevadí, ale na nějaký cvičení, lítání a tak je lepší asi fakt až ten večer...
|
janina
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:05
- Nahlásit
V žádném případě nechodíme. Mám dva velké chlupáče, z toho jeden černý, takže procházky max. brzy ráno a pak až večer. Během dne jen rychle vyvenčit a do stínu. Chcípají, božatka, i v tom stínu
|
Lady
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:11
- Nahlásit
My chodíme na delší kolem páté šesté a stejně se snažím zajít k rybníku. No včera jsme se například koupaly obě a bylo to žůžo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:12
- Nahlásit
Teď je nechám ať si jsou na zahradě, koupou se a leží ve stínu. na procházku půjdem až tak ve 20 hod.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:19
- Nahlásit
My taky chodíme odpoledne jen na chvilku, protože vždycky ujdem tak 100 m a pak si pejsan lehne a nějakou chvili se odmítá hýbat. Na dlouho jdeme až večer. V sobotu a v neděli vyrazíme asi někam k rybníku...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:30
- Nahlásit
U nás je to jinak, pes by asi lítal do úplnýho konce. Jemu se nechce domů ani v takových vedrech. Naštěstí máme kousek za domem rybník, takže se tam může chladit. Problém je ale v tom, že se tam jezdí koupat i lidi a tem se to moc nelíbí.
Jinak se taky snažím omezovat procházky ve vedru a přesouváme je na večer
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:51
- Nahlásit
My chodíme na dlouhou prochajdu ráno v půl sedmé a večer v osm. Odpoledne jen vymáchat do potoka a domů, což nám teda zabere tak tu hodinku.
|
betynka
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:57
- Nahlásit
Taky chodíme až večer, ale když už jdem přes den tak chodíme lesem k vodě. Zítra má být ještě větší pařák a my jdeme se psem na zkoušky, to se tomu vedru asi moc nevyhnem. Mám z toho docela hrůzu.
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:06
- Nahlásit
No ja mam vyhodu, ze bydlim primo u reky, takze pres den ji nechavam koupat tak dlouho dokud ji to bavi. A na poradnou prochazku s ni jdu brzy rano a pozde vecer. Samozrejme ze v takovych vedrech sebou beru i vodu, protoze z reky ji pit nenechavam a ona sama by se z ni nenapila.
|
Mark
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 15:39
- Nahlásit
Moje holky se konecne dockaly. Obe lezi na lehatku a slunicko si uzivaji. Kdyz jim presunu lehatko do stinu, obe znechucene slezou a lehnou si na slunicko na beton. Jen v tomto pocasi jsou ochotne byt sami venku, jinak je zahrada nezajima. Koupani, brrr Vencit pujdeme taky vecer, protoze je vedro me.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 16:17
- Nahlásit
Mark
To máš naháče?
Jeden můj pes taky pořád leze na sluníčko, ale dneska už je mu z toho asi blbě.
|
Mark
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 16:26
- Nahlásit
WhiteWolf
Hih, to bych se bala, nemusi se mazat ?
Mam chrty i kdyz o tom mensim si to lidi mysli.
|
Jakr
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 17:36
- Nahlásit
Jo, jo chrti jsou pořád na sluníčku!!!
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2005 09:34
- Nahlásit
Ja mam cernyho psa, takze ho pred kazdou prochazkou celyho namocim a jdeme k rybniku, pes se vyrachta a po celou dobu prochazky je vlastne mokry. Vencim i pres den, on by to cely den nevydrzel, takze mi nic jineho nezbyva. Akorat rano v sedm a po osme vecer uz ho nenamacim.
|
Azoráček
|
# Zasláno: 28 Kvě 2005 18:59
- Nahlásit
My chodíme odpoledne ven, ale pouze do lesa a k řece se koupat, takže to vubec neva:Cestou tam pejsa zkomírá, domů už si to šine zvesela,protože je osvěženej Jinak na zahradě leze do stínu a nebo na sluníčko, ale to jen když se tam sliuním já na dece
|
kure25
|
# Zasláno: 28 Kvě 2005 19:17
- Nahlásit
My prochajdy taky ted omezujeme a odpoledne nikam nechodime,uz tak je to pro ni zahul tady u nas... Zadnou reku tady u nas bohuzel nemame,jinak bych se hnedle taky rada smocila.Je tu jen takova sotva metrova spinava strouha a tu pejsa jen s radosti prehupsavala... Ale stejne je to takovej muj ocasek a i kdyz jsem se vcera smazila na slunku,tak si ke mne sla hajnout...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2005 09:40
- Nahlásit
My máme dva "černochy" a jednoho šediváka a všichni tři jsou z těch veder pěkně přichcíplí. Nejmladší - černoch chvíli odpočívá ve stínu, ale pak mě stejně provokuje ke hře, akorát se ta hra odehrává v dětské vaničce na zahradě - pejsa se ráchá je je mu líp. Dobré povyražení pro naše pejsy v tom vedru je i pěkné postříkání z hadice. V tom se vyžívá i náš šedivák - 14letý knír
|