| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 10:21
- Nahlásit
Žere váš pes taky klacky? Náš je schopnej sežrat poměrně velkej klacek na posezení, včera se tím málem udávil, napadlo mě, jestli se jim po nich nemůže něco stát. Zezačátku je jenom kousal, ale teď si na nich pochutnává a mlaská u toho, jak když má kost. Myslím že je to asi normální, ale přece jenom by mě zajímali vaše názory.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 10:22
- Nahlásit
zase mě to nepřihlásilo...toť můj dotaz
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 10:32
- Nahlásit
Sousedi mají malou kníračku a ta děsně ráda aportuje klacíky. A nejen,že je přinese,ona je pak ještě většinou sežere. Soused je skoro slepej a myslí si,že klacík asi jako cestou pustí z papule,ale já ji tudle zrovna bedlivě sledovala a ona si to pěkně rozkouše a spapá. Ptala jsem se souseda,jestli pak nemá bobky plný třísek... On mi říkal,že to tak čuba dělá celej život a nikdy jí nic nebylo!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 11:13
- Nahlásit
Můj pes to taky dělá.
Vždycky to kouše a polyká, problém nastává, když spolkne moc "velké sousto", to mě pak ráno budí a zvrací. Občas koukám, jakej mega kus se mu podařilo spolknout. Teď už tolik to dřevo nežere, protože jednou měl "blicí týden" a je možné, že to bylo kvůli těm klacíkům. Tak si třeba vzal ponaučení
|
janina
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 11:15
- Nahlásit
Oba naši pejsci taky milují klacky. Zlaťačka je jen rozkouše na třísky a vyplivuje, ale berňák je dlabe celé. Taky doufám, že to nevadí
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 11:47
- Nahlásit
Náš mlaďoch taky klacky ožírá. Úplně celé je nebaští, ale rozštípe na malé kousíčky a něco z toho slupne.....Zatím "baštil" jen menší klacíky z ovocných stromů, které máme na zahradě, na procházkách ho nezajímá aport ničeho (leda tak myši a zajíci... )
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 11:52 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit
naše psiska klacky nežerou, asi nejsou normální :
|
Majkl
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 13:56
- Nahlásit
Muje fenka NO, kdyz ji to chytne, sezere jakekoliv drevo, pokud peclive neuklidim zahradu . Je ji teprve 10 mesicu a rozkouse gumove hracky, boty a vse co vidi. Zlikvidivala i znacnou cast lavicky. To se da potom vsechno najit, kdyz se vyprazdni .
|
kure25
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 19:57
- Nahlásit
Majkl :
Presne jak u nas!!!
|