Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / taky už vás to dnes v práci nebaví
Autor Zpráva
betynka
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:06
- Nahlásit

Ahoj všichni!!
Taky už vás to dnes v práci nebaví stejně jako mě? Venku krásně akorát tak na procházku s vašemi chlupáči, co říkáte?

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:09
- Nahlásit

betynka
bereš mi to z huby. Teď zrovna říkám kolegyni. Tak krásně, šla bych s feňulí hned ven. A ještě když tu nemám šéfa, tak to mě fakt pálí chodidla, že už bych mazala. Možná to tak nějak dopadne.

Lady
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:13
- Nahlásit

To my já mám dnes pejsandu sebou v práci. Klidně tady spinká vedle mě a její úplně jedno jak je venku nádherně...ale JÁ bych se šla venčit hned

betynka
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:20
- Nahlásit

Martina
Já tu taky šéfa nemám a je i hodně daleko, ale je tu plno daších lidí, kterým by to leželo v žaludku. No tu hodinku to tu jéště nějak přetrpím a jedu cvičit. Za týden mě totiž čekají s pejsánkem zkoušky. Jsou s ním 1. tak jsem na něj zvědavá.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:31
- Nahlásit

betynka
plno daších lidí, kterým by to leželo v žaludku
To je pravda. Ono je to asi všude stejný. Vždycky se nějaká ta "dobrá duše" najde ne? Ale hlavně, že je pátek. Miluju pátky odpoledne.
Lady
já mám dnes pejsandu sebou v práci
Tak to Ti teda upřímně závidím.

betynka
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:39
- Nahlásit

Já se přidávám, taky moc závidím. Ale neumím si představit mít u sebe v kanclu ty 2 moje velký hovádka

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:45
- Nahlásit

betynka
Co máš za pejsánky? To já bych mohla to moje tříkilový hovádko do práce vzít (mám boloňáčka), ale asi by to okolí nerozdejchalo.

handula
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:49
- Nahlásit

taky bych brala mýho howínka sebou i moje kolegině by brala sebou svýho NO, ale bohužel zbylých 200 zaměstnanců by to asi nerozchodilo, takže můžu též tiše závidět...

Lady
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:50
- Nahlásit

My máme kancl ve vilce takze ji můžu vypustit na zahradu, ale stejně nejradši chrní u mě pod PC

Martina[b][/b]
asi by to okolí nerozdejchalo.
To che říct buď já se psem a nebo si hledejte náhradu (ne to byl vtip...)

betynka
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:52
- Nahlásit

Martina
NO a labrouše, ty by se asi nepřehlídli a to ten NO je ještě docela velkej hlídač, tak by se asi ke mě nikdo do kanclu nedostal. Hlavně šéf ten má kancl vedle mě

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:58
- Nahlásit

betynka
To já sedím v kanclu se šéfem a ještě s kolegyní. Takže někdy docela na provaz.
handula
zbylých 200 zaměstnanců
Týýý vago, nás je ve firmě 10.

handula
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 15:09
- Nahlásit

Martina

to víš potravinovej řetězec. ...ale brala bych taky 10 kolegů, ty bych ukecala.....

Anonymní
# Zasláno: 20 Kvě 2005 15:19
- Nahlásit

od obeda nedelam nic jineho jen premyslim jak si a hafinou uzijeme krasny vikend, kdyby me pustili po obede domu, vyslo by to skoro na stejno

betynka
# Zasláno: 20 Kvě 2005 15:26
- Nahlásit

Tak holkíííííí já mažu dom!!! Přeju krásný víkend! Taky na to kašlete a jděte ven.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání