Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / kam na koupání?
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 13:41
- Nahlásit

Chtěli bychom vyrazit se psem o víkendu někam k rybníku, řece, prostě někam kde by se mohl vybláznit, jenže poslední dobou máme problém s tím, že není nikde klid, buď tam jsou lidi, takže psa nemůžeme pustit na volno do vody, protože pak blázní, lítá, cáká kolem sebe vodu, a lidi jsou pak nepříčetný, nebo to obsaděj rybáři nebo cedule koupání psů zakázáno. Nevíte někdo o nějaký louži, kam nikdo nechodí? Připadně taky pejskaři.
Někde kolem středních Čech....Dopředu děkuji za typy.

Evik
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 13:50
- Nahlásit

Výborná je Berounka v místech, kde není moc hluboká a prudká. My chodíme se psy do Prahy-Radotína.Jinak je bezva psí porácháníčko v Prokopském údolí v Praze 5 v takovém větším potoce.....S mladším psem jsme byli taky v Českém ráji u rybníků pod Troskami (rybník Věžák), nebo Hamr na Jezeře.....ale to nejsou moc střední Čechy, spíš sever...

Eli
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 13:53
- Nahlásit

Handulo a odkud ze strednich cech priblizne jsi??

Lady
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 13:53
- Nahlásit

Já jsem ze středních čech a my chodíme se psinou na Vyžlovku nebo tam někam. Od Mukařova (to je za říčanama) až do Jevan se táhne hned celá soustava rybníků. Na vyžlovce se sice lidé koupají (je tam z jedné strany dokonce koupaliště) ale z druhé strany od lesa je mělký přístup do vody a vůbec hezké koupání pro zvířátka a mimo jiné i nádherný les kam se dá na procházku. Hezký víkend přeju

janina
# Zasláno: 20 Kvě 2005 13:58
- Nahlásit

já jsem tedy z jižních, ale psa koupu v každým rybníce a když tam jsou rybáři nebo lidi, no tak to obejdu a jdu z zdruhýho břehu, řeky jsou taky fajn a tam moc lidí nebejvá, ale dávám si pozor na větší proudy. Nevím asi je to těma jižníma Čechama, ale takovýhle problem jsem nikdy neřešila. U nás je totiž rybník za každým rohem.

jana33
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:25
- Nahlásit

Stejně jako Lady můžu doporučit Vyžlovku ze strany z lesa, tam chodí hodně lidí koupat pesany

handula
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:33
- Nahlásit

Eli,
já jsem z Prahy, ale protože většinou někam razíme autem, tak proto píšu Střední Čechy, protože jsem ochotna někam za vodou dojet, když v Praze nic není...

handula
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2005 14:41
- Nahlásit

děkuju všem za typy.. viděla bych to na tu Vyžlovku, Mukařov...snad jsou ty rybníky značený na mapě..

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání