| Autor |
Zpráva |
bord
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 07:41
- Nahlásit
Včera jsem kupovala psovi 2 tácky žaludků,pozorovala mě starší paní a ptá se:"Jak to upravujete?"
Já na to rotržitě:"Jen to uvařím,on to sežere tak"
Paní se zamyslela:"To já tomu svýmu budu muset přidat hořčici"
Tímto se paní omlouvám,včera jsem neměla sílu cokoliv vysvětlovat...chechtala jsem se celou cestu domů
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 07:48
- Nahlásit
bord
Jo jo, nejlepší kameňáky píše život.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 08:11
- Nahlásit
bord
Dóóóst dobrý! Ještě,že jsi nedodala,že po tom má pěkně lesklou srst... To by paní vzala hned tři tácky...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 08:32
- Nahlásit
bord
Tak to je doost dobrý
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 08:35
- Nahlásit
Super, hned po ránu jsem se zasmála.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 08:36
- Nahlásit
Je vidět, že se zvířaty doma má zkušenosti každá
|
*sara*,
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 08:38
- Nahlásit
Dobrý!!
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 09:35
- Nahlásit
bord
no to je dobrý Mně se jednou stalo, že jsem psům uvařila kuřecí játra s rýží jako lahůdku a přítel přišel domů, našel to na plotně a všechno to pejskům sežral a ještě mi "vynadal", že jsem to neosolila Když jsem mu řekla, že to taky nebylo pro něj ale pro psy, tak se na lehce zbledl, ale pak se začal smát Od tý doby, kdykoli něco zapomenu osolit, nebo osolím málo, tak mě popichuje, jestli náhodou zase nesnědl něco pejskům
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 09:38
- Nahlásit
překlep má tam být "lehce zbledl"
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 09:50
- Nahlásit
Tohle se mi stalo párkrát taky. Hrnec stál na plotně, hezky to vonělo a když jsem přišla do kuchyně, tak u toho stál můj muž a okusoval kosti. Jenže ten se nesmál, ale pořádně mě spéroval. Smála jsem se jen já. Jo a taky mi občas vyčítá, že kuřecí drůbky kupuju psům a jemu nic. Tak občas vařím kastroly dva.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 09:55
- Nahlásit
Tak to mně se kdysi stalo,že jsem dala štěndovi jogurt a do toho trochu Roboranu.Nesnědl ho všechen,tak jsem ho vyškrábla zpátky do kelímku a dala do lednice.Táta to po něm dojel a chutnal mu.Řekli jsme mu to až po letech,jinak by to asi nezvládl.
|
Břetislava
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 10:09
- Nahlásit
To my jsme jednou přišli s přítelem a hafanem z dlouhé procházky a já říkám (pochopitelně hafanovi : "Co ti mám dobrýho uvařit na papu?" Tak jsem mu udělala těstoviny s vajíčkem a dala jsem mu to v misce chladit do dřezu. Přítel přišel do kuchyně a říká mi: "Proboha, proč mi to jídlo dáváš do misky pro psa??" Strašně jsem se začala smát a on najednou: "To mě mohlo napadnout hned, mě by ses tak krásně nezeptala ..."
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 10:12
- Nahlásit
A zase všechno ti chlapi!!! Je s nima kříž. Občas nemají smysl pro humor.
|
mája
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 10:20
- Nahlásit
No, já taky nedávno kupovala v Tescu vepřovou hlavu a lidi za mnou povídají, ááá to bude dneska k večeři bašta!!, Tak povídam, že jo, ale pro psa. Tak se na mě tak opovrživě podívali - především ty důchodkyně... a v ještě kupuju v rybárně krůtí biskupy a to se mi taky jedna babička ptala, jak že to upravuji a co že se z toho dělá, že by to taky zkusila. Tak jsem jí musela zklamat, že z toho nic nebude, že je to pro pejska. S tou snědenou veřečí psovi to u nás zatím tak daleko nedošlo, protože manžel už si zvyknul, že se pořád něco vaří pro psa, ale nedavno přišli rodiče na návštěvu a jásali, že přišli akorád na večeři, že to moc pěkně voní......
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 10:24
- Nahlásit
U nás jídlo pro psa taky zatím snědený nebylo, ale zato si přítel v lehce podnapilém stavu začal čistit zuby psí zubní pastou. Mimochodem, byla s kuřecí příchutí
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 10:49
- Nahlásit
No a my měli nachystané zbytky pro slepice a moje kamarádka chudák měla hlad a zatímco jsem byla v koupelně, tak si pochutnala, bábovka prý byla výborná.
Tak jsme jí vynadali, co žere jídlo pro naše slepice, že jim teď nemáme co dát
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 11:01
- Nahlásit
Tohle je vážně super téma. Pro ty slepice to muselo být tedy obzvláště chutné, tedy pokud vím, co moje tchýně všechno do těch zbytků naháže. Br.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 11:06
- Nahlásit
Evicka
No naštěstí to takový ten "sajrajt" nebyl, spíš nalámané zbytky bábovky, koláče a rohlíků na dvou talířích (ještě jsme je nestihli dát do "slepičího" hrnce), ale i tak kámoška poněkud zbledla...
|
Cirilla
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 11:11
- Nahlásit
Diky za vesele dopoledne
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 11:27
- Nahlásit
No, u nás se teda pro feňuli nevaří. Děda vyvařoval jejich psovi, ale ten ak nežral už absolutně nic, tak přestali vařit taky a pejsan musí papat granule, ale u přitele se mi stala jiná věc. Přítelův taťka dával feňuli jidlo, co tam měl, tak ten den napřed přišel, že Eimy "Jí rizoto a přikusuje k tomu kostičky" a potom sem jen z kuchyně slyšela mamku od přítle nadávat jeho taťkovi, že psici dáva jídlo na talíř. Tak bylo jenom slyšel:"No tak z toho talíře jedla" a ta přitelova mamka:"Tak pes z toho jí a my z toho budem žrat, no to je super."
Poznámky stylu, že přitel má psici vysvětlit, že jeho otec nemá řeznictví atd. už ani nepočítám
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 12:12
- Nahlásit
Eimy
Když jezdíme se psem na různé akce, tak spolu "žereme" málem z jedné misky a nikdo se neošklíbá Vždyť je to jedno, jestli se najíš z talíře a pak pes přijde a olízne ti nos
Já jinak běžně dávám psovi dojíst např. zbytky rýže přímo z talíře. Pak ho prostě umeju a hotovo, prostě, kdo chce žít se psem, nesmí být cimprdlich....(kdybys to ale řekla mamce svého přítele, tak by tě asi hnala, co.....?:biglol
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 12:16
- Nahlásit
Evik
To kdybych někde zmínila nebo nedejbože ukázala..
(mimochodem takhle se na dogtrekkingu šetří místem, ne? )
Asi jsme holt cvoci
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 12:39
- Nahlásit
Terri
jasně, na výlety máme se psem jednu flašku s vodou, jednu společnou svačinu - o všechno se dělíme.Mého dědečka vždycky může "vzít čert", když vidí, jak držím v puse rohlík a dávám pejsovi ukousnout (já to dělám naschvál ze srandy.....)Pejsa je opatrný, aby neporanil....no je to sranda.--my pejskaři prostě musíme být trochu cvoci, abychom s těmi pesany mohli dělat to, co děláme....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 12:58
- Nahlásit
Evik
Matka mýho přítele si nechá olízat celej obličej ) Ale prostě jak jí pes z jejich talíře, tak to je špatný. No, už tam má svuj vlastní Občas mám fakt pocit, že mě tam berou jen jako nutnost a na psa se těší
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 13:05
- Nahlásit
Evik
No přítele jednou málem museli vomejvat, když sem zkoušela dát psici bonbon, ve kterým byl karamel tak, aby si vzala jen kousek. Psice ho opatrně chytla a táhla a táhla až z toho karamelu byl "provázek" dlouhej asi 30 cm... Já ji tak učila brát si věci od lidí pomalu, aby jim neukousla ruku
|
Tasy1
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 13:07
- Nahlásit
Prima forum..nasmála jsem se
|
Tasy1
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 13:11
- Nahlásit
Když jsem ještě krmila masem(z jatek),tak jsme jezdili s kamarádkou autobusem.Obě jsme meli německé ovčáky.Její pes si dost nahlas ulevil v autobuse při cestě na cvičák.Řekla jsem :" no Sašo??" Ona zrudla a hned:"to ne já ,to pes".Odvětila jsem :"ještě to svádíš na to ubohé zvíře".Chudinka ,byla červená až za ušima,protože se od nás linul nevýslovný puch(kdo krmil masem z jatek,ví o čem mluvím).Vystoupili jsme o tři zastávky dřív..ještě dnes po 20 ti letech se tomu smějeme.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 13:29
- Nahlásit
Tasy1
S tím ulevováním. Přítel měl minulý prázdniny super nápad. U nich ve zverimexu měli zlevněný konzervy, tak dvě koupil, že se pejsani na chaloupce pomějou. Pejsové dostali navečer napapat. Ráno jsme se vzbudili a u nás v pokoji neuvěřitelnej smrad, slušnější slovo na to fakt nesedne... No, hádejte od koho to tak mohlo jít?
Ale už jsme byli poučení a pejsani tu konzervu dostávali jen ráno, protože přes den byli venku a tam to nikomu nevadilo...
|
bord
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 13:52
- Nahlásit
Přidám poněkud morbidní historku.Před lety se nám ztratil zlatý křeček,dlouho jsme hledali a různě po bytě sypali zrní,aby netrpěl hlady.Až jednou si otec chtěl namazat chléb s máslem a medem.
Sklenice stála na spodní polici ve špajzu.Zaujatý debatou ani moc nekoukal a plácl si med na chleba a roztíral a roztíral...do chvíle než se oddělila zadní nožička nebohého křečka.Ten den již nevečeřel.
Sice to není o psech,ala neodolala jsem.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 13:53
- Nahlásit
Eimy
já konzervama vůbec krmit nemůžu (je jedno jakou značkou) - psi po tom mají nejdřív "plynatost" a pak průjem.....To co se od nich line, když "kudy chodí, tudy Pr...." tak to je taky síla....
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 13:53
- Nahlásit
S tím společným jídlem jste mi přopmněli hned dvě věci.
1. můj přítel je už jaksi zvyklý po mě dojíždět. jenže takhle jsem si jednou uvařila čínskou polévku, nechutnala mi a blbě jsem ji nechala v obýváku na stolku a odešla jsem. no, čubina si docela pochutnala. jen jaksi nestihla ukrást všechno. zbytek ale pak vyluxoval právě přítel. skoro jsem se mu bála říct po kom ta polévka ve skutečnosti byla
2. jindy byl zas u nás na návštěvě podnapilý mámin šéf. jaksi jsme byli při cestě. on má hrozně rád psy, tak se přišel na čubinu podívat. máma měla akorát připravenou na talíři večeři (párky). na šéfa asi přišel hlad, párky jí sebral a střídavě si s naší feňulí ukusoval
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:03
- Nahlásit
bord
nezlob se, ale strašně jsem se té tvé morbidní historce nasmála je to síla a křečka je mi líto, ale ta absurdita situace je fakt komická.....Připomněla jsi mi tím jinou událost....strejda si jednou rozkrojil chleba, který si chtěl namazat marmeládou. Nejdřív otevřel marmeládu a v ní byl zakonzervovaný brouk (tak strejda "sprdnul" babičku, která ten džem dělala), pak rozkrojil ten chleba a v něm byla zapečená půlka myši (ta zadní s ocáskem) taky "mírně" nechutné....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 16:54
- Nahlásit
To mi připomíná,jak maminka mojí spolužačky vzala z ledničky krabici s mlíkem a s gustem se napila. Pak jí přišlo divné,že v krabici jakoby něco hrká... Tak celej vršek odstřihla a nakoukla dovnitř... no a tam byla "trošku utopená" myška! Zvracela celý odpoledne!!!
|