Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:20
- Nahlásit

Benda
ještě nemáte vyhráno

Benda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:24
- Nahlásit

želva
to nemáme ale dnes je sfoukli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:30
- Nahlásit

Benda
máš nějakej plán ?
nemám
máš nějakej plán podruhé ?
nemám podruhé
jablunka
Vy tady jedete na pjetiletky,nebo jen na kvartály????
my jedem f ůkolu

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
my jedem f ůkolu
Tak to je to nejhorší co může bejt........

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:39
- Nahlásit

Čus fšicííííí ,co se řeší?Nemůžu to číst fšecko,ale fůkolu jedu taky,nic nestíhám.Teď jsem dorazila s Bordžínkou ze cvičáku-čuba je děsně nasraná na figuranty až jí šla pěna vod huby,myslím,že příště už ji nasírat nebudou,páč to co jim potom předvedla,to byl děs!

želva
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:47
- Nahlásit

Benda
no jo furt

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:50 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
Neměl by se někdo přihlásit?Třá čakina?Co myslíš?

¨sem chtěla zkopírovat že v halyvůdu hledají největší herecký dřevo a vono to nejde.Ale je tam čak nouris

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:52
- Nahlásit

Ahojky všichni,vůbec nemám čas to tu všechno číst,holka se jala zachraňovat debila,kterej holduje sebepoškozování...tudíž blbka nestihne řádný termín matury.Já zařizuju trestňáky,šmíring a lezu kantorům do re*ta....

Už dva dny náš vasektomií ošetřený sameček,obšťastňuje importovanou fenku...ona leží a on nad ní "maká na plný kule"vypadá to jako "tak co"... "tak nic"... "tak slez"

Aby toho nebylo málo, tak si vlkouška Anče uhnala blokaci krční páteře

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 20:58
- Nahlásit

Erin
holka se jala zachraňovat debila,kterej holduje sebepoškozování...tudíž blbka nestihne řádný termín matury.Já zařizuju trestňáky,šmíring a lezu kantorům do re*ta....

jo,s dětma je to radost-čím jsou starší,tím hůř.Moje sestra v ordinaci říká:Malý děti jedí chleba,velký srdce.Fakt je nejlepší nechat je,ať si tu tlamu natlučou,ale kdo to má vydržet!

sameček,obšťastňuje importovanou fenku...ona leží a on nad ní "maká na plný kule"vypadá to jako "tak co"... "tak nic"... "tak slez"

želva
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 21:02
- Nahlásit

no a já jdu spát a zas jsem pekla sekanou,ale udělal jsem takové malinké šiščičky kila mletýho

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 21:08
- Nahlásit

Neessi

Jo máš pravdu..musí si hubu natlouct...ale pokud on po jejím odchodu do mého auta na 15 minut,(jen díky známostem jsem zjistila kde mají pronajmutý byt) nepustí do bytu a po určitém zásahu vyměkne,ale ona se musí koukat na své jméno,které si vyřezal nožem do paže....

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 21:09
- Nahlásit

želva

Jůů a jak se povedla ta první...nějak jsem tu nabyla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 21:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Erin
ale ona se musí koukat na své jméno,které si vyřezal nožem do paže
Ach jo
Neessi
sem to viděla,to dřevo.A vo tobě sem taky něco vobjevila,počki
http://www.novinky.cz/clanek/136227-na-ukrajine-op eroval-chirurg-nador-na-mozku-obycejnou-vrtackou.h tml

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 21:41
- Nahlásit

Napsala mi mejla jedna z majitelek Diany.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 22:12 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
A vo tobě sem taky něco vobjevila,počki

maličkost-už jsem ji dala dobít(tu vrtačku).Potřebuješ vodvoperovat mozek?Zítra bude nabito,můžem se do toho dát.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 22:18
- Nahlásit

Erin
ona se musí koukat na své jméno,které si vyřezal nožem do paže....

Klasický vyděrač.Jemu bych zakroutila krkem a nebo bych ho nechala zavřít na psychinu a holce bych zaplatila týden dovolené na Canárech,aby viděla,že je svět taky trochu hezčí bez cvoků.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 06:16
- Nahlásit

Erin
Láska je láska, s tím nic nenaděláš . Časem ji takový degen přestane bavit, jenom je otázka kdy to bude. Aby už nebylo pozdě
Jestli jí to v něčem pomůže tak jí dej na mě telefon, povím jí přesně co bude následovat. Taky jsem si v devatenácti prošla podobným vztahem. Ve fázi jedna jsem byla velmi poctěna, protože "všichni čumte jak mě má rád, on by se kvůli mě zabil, heč" . Fáze dvě " no fajn, zabil by se, ale zabíjí se i když si skočím do stánku pro noviny, začíná to být poněkud únavné" . Fáze tři " lezeš mi s tím zabíjením se na nervy, jdi se léčit" . Fáze čtyři " tak už se konečně ku..a zabij a dej mi s tím pokoj! "

Nejdéle trvá fáze tři když má člověk pořád pocit, že jenom jeho láska toho druhého zachrání a donutí k léčení.

Sumasumárum mi trvalo asi půl roku než jsem z tohoto procitla. Hodně mi pomohlo, že jsem měla jet pracovat do Německa, hrozně jsem se tam těšila a on mi třikrát denně pořádal scény, že nesmím nikam odjet.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 06:54 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Jůů a jak se povedla ta první...nějak jsem tu nabyla
Erin
povedli se všici,tedy saspon se to dalo jíst
Mucholabka
Napsala mi mejla jedna z majitelek Diany
no a?
jinak dobré ráno všem

želva
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 08:59
- Nahlásit

tak a dneska je v f praze hezky a svítí sluníčko

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:45
- Nahlásit

janika

napadlo mě v souvislosti s tím rytím, jestli nemá na tom spodku šňupáku takovou tu "plíseň vod myší". Nevzpomenu si jak se to jmenuje . Kolegyně má dva pesany, fenka je bagr převlečenej za psa a najednou tak jako začala mít míň srsti semo-tamo, byly u veta a ten po rozboru diagnostikoval tudle "myší plíseň" . Nemůže to být něco takovýho?

Benda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:46 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

Dobré ráno všem co mají fáze i těm kteří svítí petrolejkou.

isdpch
dobré ráno fšem, zejména do Liberce
to jsi řekl moc pěkně předsedo a poslal jsi to faxem nebo želvoexpresem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:54
- Nahlásit

janika
tak co myslíte??
no já myslim,že jo
čus fčicííí co prošli stejnejma fázema co Biluše
Biluška
škoda,že tu fázi,že se zabije,nigdy nedotáhne do konce

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:55
- Nahlásit

potřebuji poradit od majitelů akčních psů. Naše kolie má zašitý hrudník (jenom zranění kůže a svalu, zašité včera). Odpo musím vypadnout nutně na 2 hoďky do práce. Mám nasadit psovi límec a stresovat se, že se v něm zabije nebo si ho utrhne i s hlavou, anebo ho mám nechat bez límce a stresovat se, že si idiot vytrhá stehy?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:58
- Nahlásit

Fáze čtyři " tak už se konečně ku..a zabij a dej mi s tím pokoj!

taky znám jednu osůbku, která ráda vyhrožuje, bohužel zatím jenom keci keci, pořád čekám na pozitivní zprávu, že to konečně dotáhla do vítězného konce

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 09:58
- Nahlásit

Dobré ráno drazí lidé, co máte kulhavé a zablokované, vykastrované a odložené, importované a na telefonu, psy se zkouškou i bez, vořechy i papíráky, obranáře i ty s klidovým drajvem!
Tak se Mařce pohojily přední nohy, spotřebovala sem dvě lahvičky betadiny a dvě balení framykoinu, bohužel tu zadní si žvejkla eště trošku víc. Vyďoubla si tu vrchní hrubou kůži na zadním polštářku přesně tam, kde se našlapuje, takže nenašlapuje. Tak nevim, jak to zítra na té generálce bude vypadat, když hopsá po třech.
Mamko - se pak stavíme na cvičáku, třá tam už budou mít tu mou průkazku, abych hned mohla Waldovi dodat číslo do přihlášky...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

gabifi
Co se límce týká, můj pes ho teď má taky, ale nenechávám jí to na dlouho, protože se v tom nemůže napít. Pokud mizneš jen na dvě hoďky, límec bych jí dala, nezabije se v něm, určo to bude lepší, než aby si rozlízal stehy. Za sebe bych doporučila límec na dvě hodiny.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:04
- Nahlásit

Gerda
Mamko - se pak stavíme na cvičáku
jako gdy???Já ale nevim esi du,ani se mi moc nechce,podle toho jak skončíte,snad mi teda něgdo zavolá a paxe rozhodnu.Ale na cvičák nejdu

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:04
- Nahlásit

janika
Gerda
a asi to vylepším ještě tím, že ho zavřu v obýváku aby se nepokoušel chodit s tím límcem po schodech. Límec měl při posledním šití, chvilku, a bylo to peklo. Mám z toho zkažený celý den.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:06
- Nahlásit

gabifi
Jo, nech ho zavřenýho někde, kde bude muset jenom ležet, dvě hodiny to prostě musí vydržet.

davidkova renata
A jdeš teda na tu generálku????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

Gerda
A jdeš teda na tu generálku
no to právě nevim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání