| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 21:38
- Nahlásit
Benda
ale zase máme nový funkční povel: sedíš mi na místě a funguje
takže sedí a sedí? Možno tedy zařadit jako další z Pípovejch povelů?
K tý hybernaci - mně se takhle loni v únoru koupal Ešus na Lipně. Říkala sem si co, loveckej pes ten do vody musí v jakýmkoliv počasí, řikaji, tak snad ví co dělá Jenomže to mělo jeden zádrhel. Ten vůl nevěděl co dělá a dostal křeč do nohy . Naštěstí u břehu. Takže teď už vím , že mám vola, co neví co dělá a dokud nemá voda stabilních 37,5 stupně tak do vody nesmí
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 21:47
- Nahlásit
PetraK
před rokem a půl plus mínus jsme byli v pruhonickém parku. Chvilku jsme chodili po zamrzlém rybníku a potom šli na procházku kolem potoka, Benda znalý ledu na rybníce chtěl přejít led na potoce a propadl do vody. Spadl tam jen do půl těla, vyběhl (na druhém břehu ) a běhal jako magor nebo (chovatelé hrtů prominou) jako chrt. Nikdy před ani po tom jsem ho neviděl takhle lítat Běhal od ničeho k ničemu hlavně že běhá a běh znamená teplo
Jestli někdy půjdeme na coursing tak ho před závodem obalím ledem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 21:49
- Nahlásit
Benda
Voni prostě nejsou normální. Maj v tý hlavě průvan .
S tím ledem- to by chtělo zmrzlinářskej vozejček!!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 21:59
- Nahlásit
PetraK
co máš za psa ?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:02
- Nahlásit
PetraK
Maj v tý hlavě průvan
mno takovej malinko maďarskej ne???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:04
- Nahlásit
Benda
Magorskýho maďara mám pane. To se vezme koza, zkříží se to s tupcem, klaunem, kočkou a kdovíčím ještě a ve výsledku je pes s rozsáhlou a prázdnou mozkovnou, čokl, který vymyslí kdejakou krávovinu, aby se jeho okolí nenudilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:05
- Nahlásit
sarax
Přesně tak, tak trochu maďarskej průvan . Von totiž někdy působí jako psí Ajnštajn a někdy jako když neumí jít a dejchat zároveň. A ještě se tváří, jako kdybych ho zavírala do pijána
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:08
- Nahlásit
PetraK
takže je to jasný, říká se: má v hlavě guláš a ono to má být: má v hlavě maďarský guláš aneb maďara
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:13
- Nahlásit
Benda
- tak tahle definícija mě teda ještě nikdy nenapadla. Ovšem jest to udeřený hřebík na hlavičku.
Jdu do péří, páč už mi padaj víka. Tak dobrou noc fšem kdo jdou i nejdou do toho peří taky.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 22:34
- Nahlásit
janika
želva ví prdlajs a to hlavně v hokeji (pokud jde o slávii)
Používám grps od O2 ale mám mobil s 3D, takže ten net tady v praze jede cca. 300 kb/s.
Mám to proto, že za jedny peníze mám net v práci, doma, na cestách a taky na chatě jinak to není ideální volba ale T.mobile jsem nikdy neměl.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 23:55
- Nahlásit
Benda-aha.tak to si to asi spletla.
Nejak tu chybi davidkoic.
Kolik je tvymu biglosovi?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 00:00
- Nahlásit
Benda-aha.tak to si to asi spletla.
Nejak tu chybi davidkoic.
Kolik je tvymu biglosovi?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 06:49
- Nahlásit
jablunka
jo tak to jsi ty? ok
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 07:37
- Nahlásit
Benda
heled neprovokuj,jo? ,dneska uvidím jenom kousek,ale zítra to uvidím celé
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:49
- Nahlásit
Brýýýý ráno fšem co nejsou na votstřel jak já........
Jedeme po dochtorech,páč holku furt zlobí paty,já sem humřítá a Štěpánek je taky pjekně zarýmovanej!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:13
- Nahlásit
dobré ráno
janika
ano spletla
chybí
3 roky
janika
ano spletla
chybí
3 roky
argosek
ano spletla
chybí
3 roky
argosek
ano spletla
chybí
3 roky
želva
dnes to bude Slavie : Lib 2:1 a to jestli se budeš dívat to nijak neovlivní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:14
- Nahlásit
čus fšicííí hybernovaný
mám stejnou náladu jak fčera,tagže nedráždit hada bosou nohou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:18
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek me to samy,poaty me boli uz skoro dva roky,nasr.na jsem na cely svet,nic se mi nedari,doma vsichni bojkotuji,ja mam fakt klid jen na te kremacce.
ke vsemu mu mam asi i stresy,ho.no spim,maximalne tri hodiny,jak vstanu,je to jeste horsi,jsem daleko dobitejsi
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
ano paní dobré ráno
Já mám taky špatnou náladu, poslal jsem své umělecké foto a zdá že nikdo mou genialitu nepochopil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:30
- Nahlásit
Benda
zdá že nikdo mou genialitu nepochopil
Už zas?!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
nojono, už zase vůbec to nechápu, jestli já zase nebyl haklej když jsem to tam dával
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:39
- Nahlásit
Čau lidi, mám stejnou náladu jako Davídková a Nemethova5 . Čili na guvno.
Skóre z dnešního venčení.
V první skupině šli útulkáči, Šagyna a malá smečka (Lilátko,puma a šeltice). Šagyna zcela zapoměla co znamená povel "ke mně". Je přece zcela jasné, že zavelím-li "Šagr, ke mně" znamená to - "vlez k těm lidem do zahrady, celou ji prošňupej a když tam nic zajímavého nenajdeš tak se loudavým krokem vrať" . Předvedla to dvakrát a zbytek cesty šla za trest u nohy. Je děsně uražená, zalezla si do pelechu ke štěńatům a tam jim vypráví jak jsou lidé nespravedliví.
V druhé skupině vyrazila Gozérka, Arman a opět malá smečka, aby se pořádně unavila, protože zítra jsem celý den v háji a nepůjdou nikam. Prvního půl kiláku naprosto v pohodě. Pak u prasečáku ležela na zemi kočka a chytala bronz. Arman ji viděl první a nezastavilo ho vůbec nic. Kočka už může chytat bronz u Nemethové v kremačce. Byl rychlejší jak Puma. Pumu z toho chytl couravý psotník, protože tu kočku chtěla zabít ona a zbytek cesty Armanovi nadávala. Sprostě pochopitelně. Arisek, poučen Šagynou, věděl, že na povel "ke mně" přijít musí poslušně přišel. I se zdechlou kočkou v hubě. A ještě frajeřil Dostal traverzou. Vzápětí z prasečáku vyběhl nějaký exot a začal ječet, že mu ten čokl zakousl kočku a jak si to jako představuje. Dostal traverzou taky. Když viděl jak jsem v ráži tak fofrem zacouval zpátky a zabouchl za sebou dveře.
Wandárka byla celá nešťasná, že ona žádnou kočičku nemá, takže po cca 200 metrech přervala vodítko a šla si taky nějakou obstarat. Jakékoliv povely ignorovala zcela, dokonce i "Vandíííí, náááááá, kokíííííí" což zatím vždycky spolehlivě fungovalo . Zahlídla nějakou u kravína, vlítla dovnitř a zmizela mi z obzoru. Našla jsem ji po pěti minutách v hromadě hnoje. U toho hnoje stojí strom, na stromě seděla kočka a smála se. Wanda lítala hnojem sem a tam a vyhrožovala kočce. Odmítla jsem ji chytat, protože bych do toho hnoje musela taky Malí psi byli samozřejmě velice ochotní jit chytit Wandici i kočku . Všechny jsem zastavila, jenom Armana ne. To už jsem byla tak vytočená, že to "kemněvyhajzli" bylo tak důrazné, že okamžitě přišli oba. Nemohla jsem je zmlátit, protože se mi smradem ohla traverza Gozéru jsem přivázala na zbytek vodítka (od zítřka bude chodit na řetězu, každý týden nějaké vodítko urve ) , Armiše jsem zbytek cesty kopala před sebou. U vesnice se pokusil zase zdrhnout k prasečáku, že se teda mrkne jestli ta kočka neměla sestřičku. Dostal traverzou a zdrhal domů. Sem ho nemohla vzít ani k noze, protože levou botu a rifle bych doma musela vyhodit
Se na ty vycházky vykašlu, postavím výběh a budou to mít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:44
- Nahlásit
Biluška
Pak u prasečáku ležela na zemi kočka a chytala bronz.
hm,dyby bydlela tady,mohla by chytat tak leda sněhový vločky a mohla bejt naživu
Se na ty vycházky vykašlu, postavím výběh a budou to mít
vykašlete se rovnou na ty čokly,co se budete s*át s výběhem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
vykašlete se rovnou na ty čokly,co se budete s*át s výběhem
No jo a na čem pak budu množit línije? Se musím poptat na rybičkách.cz jestli taky maj nějaký línije za těžký prachy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
Biluška
Jsi odpoledne doma?
Mohla bys bráchu počkat v Albrechticích?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:54
- Nahlásit
Biluška
halooo paníííí, snad jste nezkysla na těch rybičkách
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:54
- Nahlásit
Biluškano pani,to vidim velice zive,bo mam tu prebujelou fantazii,vy jak neco pisnete,tak hned je mi lip.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:56
- Nahlásit
Benda
Takže ADSL komplet?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:57
- Nahlásit
Mucholabka
Odpoledne jezdím po klientech. Budu i v Albrechticích, ale těžko určit hodinu. Když straším u klienta tak nemůžu zvedat telefony. To by byla docela náhody kdybysme se tam potkali. Raději ať s tím dojede sem, z Albrechtic je to tak deset minut jízdy. Tomáš bude doma.
Plán cesty je následující :
Z Albrechtic směr Třemešná (pořád rovně). Třemešnou projede rovně (směr hr. přechod Bartultovice, Osoblaha). Hned za vesnicí jsou koleje a zároveň odbočka na Liptaň (je to značené jako "exit Liptań" , si puberťáci hráli ). Vjede do vesnice a pojede pořád z kopce. Kolem kostela, hospody, obecního úřadu s nápisem "kino" (není tam kino, je tam obecní úřad ). Dojede na jedinou křižovatku co tady je a dá se z kopce dolů, směr Bohušov, Dolní Povelice. Podjede pod viaduktem a začne počítat odbočky na pravé straně. První polňačku napravo mine, druhá polňačka napravo jsme my. Vjede na ni a pořád se bude držet dolů z kopce. Až to dál nepůjde tak je u nás. Velký bílý barák s červenou střechou. Psi jsou slyšet do daleka. Když se bude ptát, tak ať se ptá na "tu ženskou se psama" to ho pošle každý. Jméno nezná nikdo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:59
- Nahlásit
Biluška
Bezva, a číslo baráku? Bude mít GPS, svého času jsme jezdili na dívčí hrad.
|